Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 5 Rezumat

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 5 Rezumat
Credit foto: Netflix
Home » Seriale spaniole » Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 5 Rezumat

Fabrica de bani/La Casa De Papel Sezonul 5 Episodul 5 Rezumat: „Trăiește multe vieți”

INFO: Fabrica de bani/La Casa De Papel Sezonul 5 Episodul 5 Rezumat conține spoilere.

Sentimentul inevitabilității înfrângerii dușmanului este paralizant, lăsând publicul în stare de șoc.

Tortura absolută pe care o vom simți urmărind episoadele din sezonul 5, ne va stârnii curiozitatea asupra finalului. Fabrica de bani episodul 5 începe cu un flashback și în centrul poveștii este Tokyo.

Rene, partenerul lui Tokyo, este împușcat de autorități după acel jaf bancar eșuat și tânăra este devastată. Berlin și profesorul văd cele întâmplate la știri. Ea o vrea pe Tokyo în echipa lor, în ciuda îndoielilor profesorului.

Pe de altă parte, Tokyo povestește publicului cum a început povestea ei și durerea prin care a trecut din cauza morții iubitului ei – a trăit învinovățindu-se. Desigur, în timp ce Tokyo trage asupra armatei din bancă, Manila și Denver încă sunt blocați în bucătărie. Ei au blocat ușa cu o sobă mare și au reușit să câștige timp. Cu toate acestea, armata încearcă să găsească o cale de intrare în bucătărie pentru a ajunge la dușmanii lor. Însă Gandia și Sagasta nu sunt de acord cu strategia. Tokyo, care îi știe slăbiciunea lui Gandia, strigă la el, numindu-l un laș și că copilul său îl vă vedea că pe un „om de nimic”.

Gandia devine furios și aruncă o grenadă, dar observă la timp și Tokyo o aruncă înapoi. Unul dintre soldați moare din cauza exploziei, iar Gandia este învinuit pentru asta și urmează o scurtă luptă. Apoi urmează un alt flashback, unde vedem cum profesorul a salvat-o pe Tokyo și cum ea l-a întâlnit pe Rio.

Înapoi în prezent, Palmero și restul echipei sunt prinși într-o altă cameră și trebuie să găsească o modalitate de a deschide ușile blocate. Stockholm îl ajută pe Helskini, dar ea continuă să halucineze și îl vede pe Arturo, așa că intră în panică. Helsinki vrea morfină, dar Stockholm are un atac de panică și îi injectează morfină în braț.

Sierra își numește fetița Victoria!

Profesorul dezvăluie că Sierra a născut un copil și dintr-o dată, toată lumea devine umană pe măsură ce războiul devine mai puțin important. Lisabona o felicită și când o întreabă numele bebelușului, Sierra își numește fetița Victoria. După acest moment încântător, o vedem pe Sierra cum se îndreaptă spre baie și ascunde un instrument ascuțit în mânecă. Următoarea scenă este cu echipa lui Sagasta, care face o gaură spre bucătărie, dar doi dintre soldați sunt împuscați. Din afară, lunetiștii au lovit-o pe Tokyo de mai multe. Iar Denver o apucă cu disperare Tokyo și este grav rănită.

Flashback-urile ne dezvăluie informații cu privire la Rene, care îi spune lui Tokyo că vor primi banii de care au nevoie pentru viața lor. În prezent, Denver încearcă cu disperare să o ajute Tokyo, în timp ce echipa lui Sagasta atacă din nou.

Între timp, Rio simte că Tokyo are probleme și găsește o gaură care duce sub bucătărie. Totul este un haos deplin, Palmero și colegii săi încă încearcă să sudeze o ușă, astfel încât să poată scăpa de camera lor.

Tokyo îi spune lui Denver că încă mai poate trage, ei simt că urmează următorul val de atacuri. Stockholm, care este sub influența morfinei, îi transmite lui Denver că există o cale de scăpare din bucătărie. Dar când Denver se uită în jos, vede că sunt șase etaje. Tokyo, care intenționează să rămână în urmă pentru că nu poate urca din cauza rănilor, le cere lui Manila și Denver să încerce să scape. Totul devine din ce în ce mai emoționant pe măsură ce Denver îi spune lui Tokyo că nu o poate lăsa, însă ea îl asigură că totul va fi bine.

Între timp, Rio reușește să facă o gaură pentru a putea vorbi cu Tokyo și se țin de mână. El simte că o poate scoate pe Tokyo, dar ea îi spune că nu are timp de pierdut, deoarece totul se termină. În timp ce Tokyo trage în armată, își amintește de Rio, iar profesorul este disperat să salveze și îi spune să reziste 30 de secunde.

Tokyo îi spune lui Rio să nu fie trist pentru că este „prima zi pentru următoarea să viață”. Și apoi se întâmplă momentul tragic, Tokyo este împușcată de mai multe ori de echipa lui Sagasta. Gandia se îndreaptă spre Tokyo, care este grav rănita și pare a fi pe moarte. Cu toate acestea, dintr-o dată, Tokyo îl privește și zâmbește. Apoi vedem cum deschide mâna, dă drumul la toate grenadele și pe fundal se aude o explozie puternică.

Tokyo moare – în Fabrica de bani Sezonul 5?

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 5 se încheie cu “un gol imens și o tristețe care rezonează prin toate personajele”. Dacă Tokyo moare, cu siguranță va fi nevoie de mult pentru ca echipa profesorului să o depășească.

Continuarea sezonului 5 va urma doar prin decembrie și până atunci nu ne rămâne decât să presupunem cum se va termina serialul.

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 4 Rezumat

Wikipedia

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1441421