Faima strălucitoare din Social Media: Iată actrițele!

Faima strălucitoare din Social Media: Iată actrițele!

Faima strălucitoare din Social Media: Hande Erçel, Demet Özdemir, Neslihan Atagül și Ebru Șahin (2020)

Faima strălucitoare din Social Media: Conform tabloidelor din Turcia, printre cele mai discutate actrițe din social media se numără patru actrițe fenomenale. Ebru Șahin – Reyyan din serialul Hercai, Demet Özdemir – Zeynep din Prizoniera Destinului, Hande Erçel – Eda din Sen Çal Kapımı și Neslihan Atagül – Nare din Sefirin Kızı . Conform analizei, este clar care actriță a fost cel mai discutată pe platformele de socializare.

Actrițe din Turcia care nu au compromisă popularitatea! Nume precum Ebru Șahin, Neslihan Atagül, Hande Erçel și Demet Özdemir, se numără printre vedetele din ultima perioadă. Cele patru actrițe sunt, de asemenea, vedetele rețelelor de socializare. Odată cu fiecare distribuire pe care o fac intră în limbajul din social media în câteva secunde …

Urmăritorii pe Instagram:

  1. Hande Erçel – 17 milioane
  2. Demet Özdemir – 11 milioane 400 mii

Prin urmare, având în vedere numărul de urmăritori, nu este de mirare că Hande Erçel este cu un pas înainte în competiția acerbă a celor două faimoase actrițe.

Cele mai fermecătoare și populare actrițe din cele mai urmărite producții TV turcești din 2020!

Actritele de top din cele mai urmărite producții de pe ecranele televiziunii fac apel la milioane de oameni cu postările lor pe rețelele sociale. Ca urmare a analizei făcute prin intermediul postărilor de pe rețelele de socializare, se determină care actrita este cea mai discutată pe rețelele de socializare.

În conformitate cu datele partajate de DigiLup, Media Monitoring Center, numele de top a fost anunțat săptămâna aceasta. Ca rezultat al cercetărilor despre cine este cel mai discutat nume din săptămâna trecută, s-a văzut că Hande Erçel și Demet Özdemir se aflau într-o mare competiție …

Lista cu „Cele mai discutate actrite de pe rețelele de socializare”!

Faimoasa actriță Hande Erçel, care a dat viață personajului Eda din serialul turcesc “Sen Çal Kapımı”, a fost clasată pe primul loc cu mai mult de 15 mii de mesaje. Ca rezultat al ultimei săptămâni de evaluare, numărul de mesaje distribuite pentru Hande Erçel a fost stabilit la 120 mii 500.

În timp ce celebra actrița a fost clasată pe primul loc, cea mai apropiata rivala a sa, este Zeynep, nimeni alta decat actrița din serialul Prizoniera Destinului, Demet Özdemir a ocupat locul al doilea cu 105 mii 200 de mesaje.

După finalizarea serialului Erkenci Kuş/Vis de iubire, Demet Özdemir a dorit să joace într-un alt serial decât o comedie romantică și a început să apară pe micile ecrane în serialul “Prizoniera Destinului”. În timp ce frumoasa actriță primește comentarii pline de laudă pentru performanța sa pe TV8, talentata și frumoasa actriță este urmărită cu mare interes și pe Instagram.

Cea mai mare concurență este între Hande Erçel și Demet Özdemir!

Cu numărul de mesaje care depășesc 120 de mii deținute de Hande Erçel, se vede că Demet Özdemir este cea mai apropiată concurentă cu un număr care depășește 105 mii de mesaje.

În această cercetare realizată în rândul actorilor de sex feminin, există cele mai discutate nume în rețelele de socializare, dar Demet Özdemir și Hande Erçel au același loc de mult timp.

Ceren Yılmaz ocupă locul 3!

Biran Damla Yılmaz este pe locul 4, Ebru Șahin este pe locul 5, Ece Yașar pe locul 6, Neslihan Atagül pe locul 7, Demet Evgar pe locul 8, Buru Özberk pe locul 9 și Hazal Subașı pe locul 10.

Unele actrițe, se numără printre actorii de succes ai tinerei generații!

Interpretarea impecabilă de Oscar a unora dintre aceste nume au făcut să fie printre cele mai discutate nume pe social media. Performanțele lor de succes în serialele TV, prin rolurile pe care le-au interpretat pe micile ecrane, primesc mii sau chiar milioane de aprecieri și comentarii pe Instagram.

Iată lista celor mai discutate actrițe din ultima săptămână:
Cele mai fermecătoare și populare actrițe din cele mai urmărite producții TV turcești din 2020!
Credit foto: http://www.digilup.com

Sursa foto-info: http://www.digilup.com | https://televizyongazetesi.com