FATMA Serial Netflix Prezentare 2021

FATMA, Un serial turcesc Netflix

Fatma Serial turcesc Netflix – Prezentare

Fatma Serial Netflix Prezentare: Povestea începe cu interogatoriul lui Fatma (Burcu Biricik), care este întrebată despre crimele în care se suspectează că a fost implicată!

FATMA NEEDS TO KILL, este un serial turcesc Netflix din 6 episoade, care prezintă povestea tragică a unei menajere care devine o ucigașă în serie. Povestea în sine este foarte intensă și Burcu Biricik dă viață personajului FATMA, în cele mai fascinante moduri.

Flashback-ul o arată pe Fatma căutându-l pe soțul ei Zafer, dispărut după ce a fost eliberat din închisoare.

Eroina poveștii este o femeie care caută disperată o modalitate de a-și elibera soțul din închisoare. Fatma Yılmaz (Burcu Biricik) este o femeie aparent timidă, care curăță casele și birourile bogătașilor din Istanbul. Ea este disperată, deoarece soțul ei Zafer, interpretat de Ferit Kaya, s-a ascuns după ce a fost eliberat din închisoare și ea crede că a dispărut. Crezând că soțul ei a dispărut subit, Fatma îl caută fără încetare, chiar și fără o fărâmă de speranță, deșii polițiștii și cunoscuții ei cred că soțul ei a abandonat-o intenționat.

Eforturile de căutare ale Fatmei sunt întâmpinate cu multă ostilitate pe măsură ce aflăm că soțul ei datora bani și îi enerva pe mulți interlopi periculoși!

Fatma Yılmaz îl vizitează pe unul dintre vechii asociați a lui Zafer și nevoia ei disperată de a afla adevărul, schimbă cursul evenimentelor, astfel conversația lor se transformă într-o ceartă, atât de acerbă încât Fatma îl ucide din greșeală.

După mai mult timp de la prima crimă comisă, Fatma a devenit mai calmă, mai pervertită, mai inteligentă și a dezvoltat o remarcabilă înțelegere pentru ucidere și supraviețuire.

Această întorsătură de situație neașteptată, îi schimbă subit viața Fatmei, care simțindu-se într-un continuu pericol, este nevoită să omoare oameni din nou și din nou. Datorită acestei întâmplări tragice, de la o simplă și umilă menajeră, Fatma devine o ucigașă în serie, în mod neașteptat. Deși povestea este în mod clar un gen de criminalitate în serie, acesta nu este un serial brutal.

Fatma este un serial turcesc Netflix de acțiune care te ține în suspans, deoarece în fiecare episod există crime și săvârșiri de infracțiuni în mod continuu , fără oprire …

CinemaLands

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1433267

Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org/wiki/Fatma_(TV_series) | https://www.netflix.com/ro/title/81195432