FATMA Serial turcesc Netflix (2021) | Review

FATMA, Un serial turcesc Netflix

FATMA Serial turcesc Netflix – Sezonul 1 Rezumat (6 episoade)

FATMA Serial Turcesc Netflix: Lucrând ca menajera pentru curățenie, viața Fatmei ia o cu totul altă schimbare, odată cu dispariția bruscă a soțului ei Zafer, care a fost eliberat recent din închisoare. Și în încercarea de a-și găsi soțul, Fatma se trezește săvârșind pe neașteptate o crimă.

De fiecare dată când sună telefonul, Fatma răspunde, crezând că cel care sună este Zafer, însă la capătul celalalt al firului este o tăcere deplină. Dar, într-o zi, Fatma își dă seama că există oameni care ar putea ști unde este soțul ei și decide să-i viziteze, în speranța ca va afla ceva.

În încercarea disperată de a-l găsi pe soțul ei Zafer, Fatma Yılmaz ia lucrurile în mâinile ei și îl vizitează pe unul dintre vechii săi asociați. Dar întâlnirea ia o turnură la care nu s-ar fi putut gândii nimeni și menajera se trezește săvârșind pe neașteptate o crimă.

Fostul său șef Bayram (Mehmet Yilmaz Ak) îi spune despre datoriile soțului ei. Ea îl vizitează pe Sevket și îl împușcă impulsiv cu arma furată de la Bayram. Iar când ajunge la biroul lui pentru a-i returna arma, apare poliția și ea fuge. Dar un bărbat o urmărește până la gară și o amenință să-i înapoieze banii luați de soțul ei pentru fiul lor autist și Fatma împinge în fața trenului.

Bayram ajunge la casa Fatmei și o obligă să lucreze pentru el și să-l omoare pe Ekber. El îi cere Fatmei să facă o livrare ilicită. Ea este prinsă de moșierul ei, Ismail (Deniz Sen Hamzaoglu). După care secretarul lui Bayram raportează infracțiunea la poliției. Din acest motiv Fatma și Ismail au o confruntare aprigă și inevitabilul se întâmplă, când menajera îl împingă de la etajul superior al unui șantier pentru a scăpa.

Un avocat o informează despre faptul că soțul ei a semnat soluționarea accidentului fiului lor pentru banii. Ea este trimisă cu forța de către Bayram, la Ekber, proprietarul mall-ului, unde îl ucide brutal, amintindu-și de o traumă din trecut.

Legăturile soțului ei cu infractorii și traficanții, reprezintă un mare pericol pentru viața Fatmei. Iar pentru a supraviețui, Fatma nu are de ales decât să continue să-și elimine dușmanii, unul câte unul.

În timp ce continuă să ucidă, folosindu-se de meseria ei de menajeră, Fatma transformă această situație într-un ritual de răzbunare, pentru suferințele pe care le-a trăit în viața ei. După moartea lui Oğuz, Fatma află adevărul tulburător despre acțiunile soțului ei Zafer. Din acest motiv, trauma netratată alimentează spirala violentă a Fatmei.

Flashback-ul dezvăluie accidentul fiului ei Oğuz, în care a fost implicată familia Argah!

Rolul familiei Argah în moartea lui Oğuz iese la iveală și asta o face pe Fatma să devină și mai agresivă. Yusuf o urmărește pe Fatma pentru a intra in posesia armei cu care s-a făcut crima și îi dezvăluie locația unde se află Zafer. Ea îl ucide pe Yusuf și decide să meargă după soțul ei. Fatma îndreaptă arma spre Zafer și își reglează socotelile cu Zafer.

La un moment dat, poliția se apropie de Fatma în drum spre sat, dar o întorsătură a sorții, întoarce timpul în favoarea sa. Mine, sora Fatmei ajută poliția să-l aresteze pe Bayram, care îi spune despre crimele surorii sale.

Fatma ajunge la biroul de avocați din Argah pentru a înțelege de ce i s-a trimis scrisoarea de despăgubire a asigurării. Avocatul îi explică faptul că fiul ei a fost găsit vinovat și trebuie să plătească costul daunelor cauzate mașinilor. Pentru a-i face dreptate fiului ei, ea decide să se răzbune pe firma de avocatură. Fatma dă foc biroului și este arestată pentru asta.

Lăsând în urmă tragedia, Fatma se transformă dintr-o simplă și umilă menajeră, într-o ucigașă în serie, în timp ce își caută soțul dispărut și își face singură socoteală cu rănile vechi din suflet, după pierderea fiului ei.

Poliția o arestează pe Fatma și începe să o interogheze despre multiplele crime din trecut. Poliția îi arată imaginile victimelor despre care este suspectată că le-a ucis. Iar când o întreabă dacă își asumă vina, Fatma nu răspunde …

Fatma se simte rău, iese din cameră și încearcă să scape de acolo. Iar când o întâlnește pe sora ei, începe să alerge spre terasă. Între timp poliția primește dovezi cu Fatma și Yusuf într-un magazin.

În timp ce Fatma se duce la etaj, își imaginează că toți oamenii pe care i-a ucis o urmăresc și când ajunge pe terasă, are o halucinație cu privire la fiul ei că ar sta în fața ei și încearcă să ajungă la el, dar nu-l găsește.

Sora ei, Mine se duce după ea și îi spune să se îndepărteze de margine. Fatma îi mărturisește că își amintește trauma din trecut și își cere scuze. La un moment dat, Fatma se intimidează și își împinge sora într-un act impulsiv, deoarece iși amintește accidentul fiului ei.

Condusă de sentimentele de vinovăție, Fatma sare de pe clădire …

“FATMA” Serial Turcesc Netflix Review:

Serialul se concentrează pe „Necesitatea eroinei de a ucide”, povestea creând o intensă presiune de fiecare dată. Lucrurile au evoluat surprinzător de la prima crimă, deoarece mai târziu, Fatma a devenit mai calmă, mai pervertită, mai inteligentă și a dezvoltat o remarcabilă perspicacitate de ucidere și supraviețuire.

Flashback-urile nu oferă prea multe informații, dar din poveste reiese faptul că Fatma a fost abuzată în copilărie de către săteni. Dar în această poveste, există detalii care dezvăluie treptat legătura cu diferite scene de crimă.

Prezentul ei este uimitor și povestea copilăriei reflectă, de asemenea, convingerile societății rurale despre căsătoria timpurie a copiilor, care a devenit una dintre rănile profunde din inimă, afectând nu doar femeile, ci și bărbații au fost afectați de căsătoriile forțate.

Povestea eroinei, spusă copiilor ei este modelată după viața ei reală. Este o poveste tragică cu o crimă finală pe care a comis-o pentru copilul ei. Ceea ce trebuie să evidențiez, este faptul că scriitorul acestui scenariu este unul foarte bun.

Detalii despre distribuția serialului turcesc FATMA – Netflix:

Director: Ozer Feyzioglu și Ozgur Onurme
Regizori: Ozgur Onurme, Ahmet Vatan
Actorii: Burcu Biricik, Hazal Türesan, Cagdas Onur Ozturk, Didem İnselel, Uğur Yücel, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Yilmaz Ak, Olgun Toker, Gulcin Kultur Sahin și Deniz Hamzaoglu, .

INFO: Serialul Fatma este format din 6 episoade din acest prim sezon. Deocamdată nu se știe dacă acesta va fi o serie limitată sau care va avea mai multe sezoane. Fatma este o femeie uimitoare, îndrăzneață, diferită … și foarte înfricoșătoare!

Data lansării: Fatma este pe Netflix la nivel global din 27 aprilie 2021.

Fatma – Prezentare

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1433502

Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org/wiki/Fatma_(TV_series) | https://www.netflix.com/ro/title/81195432