Fiica ambasadorului, cu Neslihan Atagül, în premieră, la Kanal D!

Fiica ambasadorului cu Neslihan Atagül

Fiica ambasadorului, cu Neslihan Atagül în rolul principal, va avea premiera la Kanal D România!

Fiica ambasadorului cu Neslihan Atagülun și Engin Akyürek, este un serial turcesc cu o poveste de dragoste captivantă și o legendă fabuloasă. Conform Kanal D România, premiera noului serial turcesc cu Neslihan Atagül și Engin Akyürek în rolurile principale, va avea loc în 3 ianuarie 2022, de la ora 20:00. Noul serial va fi difuzat de luni până vineri.

Fiica ambasadorului cu Neslihan Atagül, frumoasa actriță din serialul „Dragoste infinită”, va da viață personajului Nare și Engin Akyürek îl va interpreta pe Sancar. Atagül, care a interpretat personajul lui Nihan, a cucerit iremediabil publicul din România, cu dragostea ei infinită pentru Kemal.

Serialul turcesc “Fiica ambasadorului” (titlul original: Sefirin Kizi), a câștigat 5 premii la cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Film de la Izmir. Acest serial dramatic, intitulat Sefirin Kizi este marele câștigător al competiției, fiind distribuit la nivel internațional de Inter Media.

Povestea captivantă din serialul turcesc Sefirin Kizi are în spate un scenariu puternic și are parte de popularitate internațională, datorită duo-ului de actori Neslihan Atagül și Engin Akyürek, care pur și simplu te fac să urmărești fiecare episod cu mare interes.

Fiica Ambasadorului descrie “O poveste de dragoste legendară” atât de puternică, încât a dat naștere unui poem !

Povestea din Sefirin Kizi (Fiica Ambasadorului) se învârte în jurul a două personaje principale „Nare” și „Sancar”. Nare este fiica unui ambasador, iar Sancar este fiul unui fermier. Amandoi se iubesc încă din copilărie și marele lor vis este să se căsătorească.


Fiica Ambasadorului Episodul 1 Rezumat Detaliat


  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a … Read more

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1461833

Sursa info: https://www.kanald.ro |