Fiica ambasadorului Episodul 10 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 10

Fiica ambasadorului Episodul 10: Sancar, care se simte obosit de jocurile destinului său, pornește pe o cale fără întoarcere, în care este la un pas distanta de a găsi adevărul absolut. Deși nu este pregătit pentru ceea ce va vedea, nu există cale de întoarcere de pe acest drum al adevărului suprem.

Nare, care le-a arătat lui Muge și Gediz dovezile cu privire la Akin, a șters filmarea cu înregistrarea de pe camerele de supraveghere din Muntenegru. Sancar a văzut o altă filmare, în care Akin i-a povestit tatălui ei cum s-a folosit de Muge pentru a afla informații despre el.

Pe de altă parte, Nare încearcă să-l protejeze pe Sancar, pentru a nu-și revărsa pe Akin, furia acumulată în tot acești ani care le-a adus numai suferințe. Însă tatăl ei, Güven, este pe cale să încheie o înțelegere cu Sancar pentru a-i spune unde este Akın, în schimbul unei sume mari de bani.

Akin se întoarce la Muntenegru și angajează un detectiv să o găsească pe Nare. Isabel o anunță pe Nare că se întoarce în Elveția și Sancar când le aude conversația bănuiește că fiica ambasadorului ascunde ceva de el și începe să caute informații despre prietena ei.

Nare, când află de la Elvan și Zehra că fratele lui Sancar îl ajută pe Necdet, să iasă din închisoare face un atac de panică fiindcă își amintește și de abuzurile lui Akin. Sancar reușește să o consoleze și îi promite că nu va permite nimănui se mai facă vreun rău. Nare îi spune că va depune mărturie împotriva lui Halise și întreabă dacă va susține. Bineînțeles că Sancar rămâne tăcut și când ajunge acasă le cere socoteală fratelui și mamei sale, afirmând că va fi martorul lui Nare la proces.

Sancar, care nu a reușit să afle de la Nare de ce a fugit din Muntenegru, îl întreabă pe Guven, dar nu află adevăratul motiv. Guven are nevoie de bani și face o înțelegere cu Sancar, în schimbul unde sume de bani să-i spună unde s-a ascuns Akin. Guven, este dispus să le împiedice pe Sancar să afli unde este Akin, dacă Nare îi va oferi o sumă mult mai mare de bani.

Solutia salvatoare a lui Nare pentru Sancar este implicarea lui Gediz!

Singura soluție a lui Nare este să-l determine pe Gediz să participe la licitația organizată de tatăl ei pentru Akın. Gediz, redistribuie cărțile puse în joc și dă o nouă derulare a licitației. Gediz acceptă să-i împrumute lui Nare bani, dacă ea acceptă să lucreze în continuare pentru el.

Sancar este gelos pentru că Gediz și Nare petrec prea mult timp împreună!

Sancar, care nu poate să o vadă pe Nare în prezența niciunui bărbat, stă în mașină în fața casei și o așteaptă până seara târziu.

A doua zi, Nare și Sancar își i-au fiica și merg să vadă o casă. El stabilește cu agentul imobiliar să-i ofere lui Nare un preț redus și restul să achite el, dar fiica ambasadorul ambasadorului nu știe.

Yahya încearcă să-și salveze mama în Fiica ambasadorului Episodul 10!

Pașii făcuți de Yahya pentru a-și salva mama, pe Halise, care este măcinată de complexele ei, îl pun pe fratele său într-o situație dificilă. Sancar trebuie să aleagă între maică-sa și fiica ambasadorului, însă Elvan este cea care va face această alegere pentru el.

Sancar călătorește în Elveția sa o întâlnească pe Isabel, într-un spital de boli psihice pentru a descoperi adevărul. Dar, din păcate, tot ceea ce Isabel îi spune lui Sancar, este o poveste inspirată de imaginație.


  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more