Fiica ambasadorului Episodul 11 Rezumat

Fiica Ambasadorului episodul 11 rezumat

Sancar insistă să afle adevărul de la asistenta care a ajutat-o pe Nare în Elveția!

Fiica ambasadorului Episodul 11: În ciuda luptei dificile a lui Nare, Sancar este la un pas distanță de faptele care ar putea aduce sfârșitul unora. El se află în Elveția, vizavi de Isabel, în spitalul psihiatric unde Nare a stat cu fiica sa în urmă cu opt ani. După ce Sancar a călătorit în Elveția pentru a o întâlni pe Isabel, care știe adevărul despre violul lui Nare, el încă mai caută răspunsuri la multe dintre întrebările pe care i le pune lui Isabel. Dar doctorița ascunde în mod deliberat adevarul și îi spune povești false și fără temei. Ea îi spune povestea lui Othello și Desdemona, care a fost foarte surprins când a aflat că el este responsabil pentru moartea soției sale din cauza suspiciunilor sale.

Akin este surprins când în căutarea Isabellei, îl întâlnește pe Sancar la centrul de reabilitare!

Akin a ajuns în Elveția și când se duce și el la Isabel, este prins de Sancar, care îl întreabă ce i-a făcut lui Nare de a fugit din Muntenegru. Bineînțeles că îl minte cu nerușinare și spune că a fost înjunghiat de Nare pentru că a încercat să o oprească să împiedice nunta. Sancar devine furios și îi scapă că Nare este în Mugla. Din cauza conversațiilor aprinse, Sancar este arestat și Akin scapă basma curată.

În schimb, Gediz primește toate răspunsurile reale de la Nare, care are încredere în el și îi spune toate secretele ei și cum a fost internată în spitalul de boli psihice. Când află că Sancar a fost arestat, trimite imediat avocatul să îl elibereze. Nare este foarte agitată, știind că Sancar a plecat în Elveția se află adevărul despre trecutul ei.

În tot acest timp, Nare are de-a face cu Melek, care în absența tatălui ei își dorește să fie o familie adevărată. Ea încearcă să-i distrugă speranța fiicei sale de a fi o familie de trei. Dar când Sancar se va întoarce în Turcia, îi va îngreuna munca lui Nare.

Muge vorbește la telefon cu Akin și îi spune că a aflat adevărul despre el!

Fiica ambasadorului Episodul 11: Akin are o conversație la telefon cu Muge, și ca de fiecare dată încearcă să afle dacă Nare este în oraș. Muge, care conștientizează că iubitul ei doar sau folosit de ea, îi spune că știe ce a făcut lui Nare și Akin se întoarce în Turcia.

Nare îl întâmpină pe Sancar la aeroport și în urma discuției lor rămâne în stare de șoc!

Sancar revine acasă și încearcă să afle de la Nare de ce l-a înjunghiat pe Akin. Preț de câteva secunde, Nare rămâne șocată. Mai târziu, după un schimb de replici, Nare îl întreabă de ce s-a căsătorit și Sancar se gândește că Akin poate a avut dreptate cu privire la incidentul din Muntenegru și spune că își va pierde mințile. Ea îi spune clar că va continua să lucreze în port pentru că el este un bărbat însurat și nu are dreptul să-i pună condiții.

Halise ajunge la spital după toate refuzurile membrilor familiei sale!

În timp ce, Yahya, Zehra și Menekşe sunt la spital alturi de Halise, Sancar ajunge și el acolo foarte îngrijorat. Medicii le dau vești bune despre Halise. Elvan încearcă să-și ajute soacra, dar Halise refuză ajutorul nurori sale și Yahya aproape o dă afară din salon, dar nu-i reușește. Dudu își începe jocul pentru a intra în inima lui Yahya, acum că drumul este deschis.

Halise și Meneksheja au făcut deja echipă împotriva lui Elvan, care cu lacrimi în ochi decide imediat să părăsească casa și soțul ei nu-i este alături. Halise și Menekşe au făcut deja echipă împotriva lui Elvan, care cu lacrimi în ochi decide imediat să părăsească casa și soțul ei nu-i este alături. Gülsiye si Zehra își iau rămas bun și apoi Elvan se urcă în taxiu și pleacă foarte supărată.

Nare și Sancar lucrează de zor la casa în care ea va locui cu fiica lor!

Singuri în noua casă, Sancar și Nare se rănesc unul pe celălalt cu cuvintele lor. Dar fetita lor le aduce din nou zâmbetul pe buze. Zehra vine acolo și sta cu Melek.

La finalul episodului 11 din Fiica ambasadorului, îl vedem pe Akin cu un look nou și pretinzând că este altcineva, șchiopătând se apropie de Zehra și încearcă să o seducă.

Încă de la primele episoade, telespectatorii au fost atrași de povestea epică de dragoste dintre „Nare” și „Sancar”. Evenimentele din episoadele anterioare ale serialului Fiica Ambasadorului au fost martore la o serie de surprize și evenimente după căsătoria lui „Nare”, pentru a-și salva iubitul, pe „Sancar”.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1466496 
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l…
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se…
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își…