Fiica ambasadorului Episodul 12 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 12

Fiica ambasadorului Episodul 12: Sancar vrea să afle adevărul și îi spune lui Nare că nu mai știe ce să mai creadă. Nare se simte sufocată de insistențele lui Sancar și face o cădere nervoasă, reproșându-i că s-a săturat să fie luată la întrebări și că neîncrederea va fi pedeapsa sa.

Sancar și Nare decid să se ocupe împreună de fiica lor!

În cele din urmă, Sancar nu mai rezistă să stea departe de ea și când o îmbrățișează, Nare îi cere să lase totul în urmă și singura lor preocupare să fie fiica lor.

Sancar și Gediz au același scop comun: să ajungă la Akin!

Sancar și Akın intră pe un drum unde merg unul spre celălalt și mai este putin pana ce secretul lui Nare va ieși la iveală. Nare și Gediz, în schimb, se angajează într-o luptă acerbă pentru a nu-i lasă pe acest drum al răzbunării.

Gediz, care a promis lui Nare, că îl va împiedica pe Sancar să ajungă la Akin, îl urmărește îndeaproape. Nare este îngrijorată pentru că îi este frică ca nu cumva Sancar să-i facă vreun rău lui Akin și să ajungă la închisoare. Gediz vrea și el să își regleze conturile cu Akin, deoarece a folosit-o pe Muge.

Akın îi întinde o capcană Zehrei și încearcă să o abuzeze!

Akın, care nu are limite în a se folosi de slăbiciunile oamenilor, se comportă ca și cum ar fi șchiop și pas cu pas o atrage pe Zehra în capcana sa. El o invită pe Zehra să ia cina împreună cu el, la pensiunea unde este cazat, mințind-o că vrea să o prezinte mamei sale. Emoția Zehrei de a-și găsi partenerul de destin îl doare cel mai mult pe Kavruk, deoarece o iubește. Kavruk o duce pe Zehra la întâlnire și rămâne să o aștepte în parcare.

Güven și Kerem îl pun pe Akin într-o licitație murdară și totul se rezumă doar la bani!

Pe de altă parte, Güven, ca de obicei se gândește doar la lucruri materiale și este de acord ca în schimbul unei sume de bani, să le spune unde se află Akin și Kerem îl ajută. Dacă Nare și Gediz vor câștiga licitația, Akın va ajunge în închisoare, dacă Sancar va câștiga, va ajunge în mormânt.

Nare se angajează în port!

Un nou loc de muncă i se oferă lui Nare și Sancar îi spune prietenului său că este de acord, însă nu știe că fiica ambasadorului a fost constrânsă de Gediz se lucrează în port. Gediz întrerupe orice comunicare cu sora lui din cauza lui Akin.

Cadoul lui Sancar pentru Nare și fiica lor!

Sancar vrea să îi ofere lui Nare și fiicei sale, o viață fără lipsuri și fără ca nimeni să știe plănuiește să cumpere o altă companie pentru ea. Astfel, Nare nu va mai fi nevoită să lucreze alături de Gediz și ar fi și el mai liniștit. El îl amenință pe Guven să-i spună unde se află Akin și astfel află că ambasadorul s-a înțeles cu Gediz și Nare să nu-i spună unde se află, în schimbul unei sume mari de bani.

În timp ce, Gediz și Nare se îndreaptă spre locația unde se află Akin, Sancar, care au obținut informația ajunge acolo și își găsește sora plângând. Akin, care a încercat să o abuzeze pe Zehra, a fugit de acolo.

Muge plănuiește să se răzbune pe bărbatul care i-a frânt inima!

Muge care le-a ascultat conversația, îi taie calea cu mașina lui Akin și el cred că îl salvează. Dar când ajung acasă, Muge îi dă un somnifer, apoi îl închide în casa ei și îl amenință cu o moarte necruțătoare.

Sancar are din nou încredere în Nare!

După ceea ce s-a întâmplat cu Zehra, Sancar are în sfârșit încredere în Nare. Cei doi îndrăgostiți se întâlnesc în locul unde a început și s-a sfârșit legenda lor.

Încă de la primele episoade, telespectatorii au fost atrași de povestea epică de dragoste dintre „Nare” și „Sancar”. Evenimentele din episoadele anterioare ale serialului Fiica Ambasadorului au fost martore la o serie de surprize și evenimente după căsătoria lui „Nare”, pentru a-și salva iubitul, pe „Sancar”.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1466538

  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more