Fiica ambasadorului Episodul 14 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 14

Fiica ambasadorului Episodul 14 rezumat detaliat

Un conflict aprig începe între Sancar și Nare!

Fiica ambasadorului Episodul 14: Nare și Gediz află de la Sancar că Akin este încă în viață și văzând că nu are de gând să renunțe la răzbunare, cei doi prieteni caută modalități să-l oprească. Sancar a jurat să se răzbune, iar Nare a jurat să nu-l lase să se răzbune.

Nu pleca, Sancar Efe!

Nare, care se gândește la fiica ei, jură că nu va permite ca Melek să rămână orfană, pentru că ea știe ce ai este lipsa mamei. Sancar intenționează să-l omoare pe AkIn, dar Nare încearcă să-l lovească pe Sancar în punctul său slab, folosindu-se de fiica lor.

La petrecerea de logodnă lui Kavruk, invitații vorbesc între ei despre fotografia cu Gediz si Nare și Sancar, care nu are de gând să lase lucrurile așa, le spune că nu este nimic între ei. De față cu invitații, Halise îi cere scuze lui Nare atât pentru planul rău intenționat a lui Menekșe, cât și pentru ce a făcut ea.

Sancar decide să divorțeze de Menekșe!

Menekșe îl imploră pe soțul ei să nu o părăsească, dar Sancar este de neînduplecat și de data aceasta, Halise nu-și mai ajută nora și o sfătuiește să accepte divorțul.

Gediz, care este mereu pe urmele lui Sancar pentru a afla unde îl ține ascuns pe Akin, este atras de Kavruk pentru o direcție greșită. Sancar ajunge la Akin și îl informează că amândoi își vor primi pedeapsa pentru ceea ce i-au făcut lui Nare, dar mai întâi trebuie să rezolve unele lucruri. El se întoarce acasă și Nare nu are îi spune că Melek are nevoie ca el să-i fie mereu alături. Ea încearcă să-l convingă să renunțe la răzbunare, spunându-i că ei i-a fost foarte greu pentru că tatăl ei nu i-a fost alături. Deși Sancar este vizibil afectat de cuvintele lui Nare, nici măcar în ultimul ceas, nu are de gând să renunțe la răzbunare.

Elvan și Zehra află de la Nare că Sancar este de neînduplecat și amândouă sunt de acord să caute soluția salvatoare. Zehra când află că Kavruk îl ajută pe fratele ei, se supără pe el, însă se preface că nu știe nimic și îl urmărește.

Păi de altă parte, Nare face tot posibilul ca Melek să-l țină cât mai ocupat pe tatăl ei și o trimite cu Sancar la Holding. Sancar, care încă nu mai este furios pe Gediz, îi spune clar că nu îi permite nici măcar lui să o consoleze pe femeia pe care o iubește. Vorbele lui Sancar, îl fac pe Gediz să ia atitudine și îi spune că nu este o încântare să o consoleze pe Nare, știind că plânge pentru el. El îi dă de înțeles, că dacă nu renunță la răzbunare, Nare nu va mai plânge mult timp.

Zehra le aude conversația și neștiind ce să facă, îi povestește totul cumnatei tale și Elvan când aude că Gediz s-a îndrăgostit de Nare, îl avertizează să stea departe de fiica ambasadorului. Dar Gediz nu are de gând să renunțe la femeia pe care o iubește și o avertizează să nu-i spună nimic lui Nare, altfel îi va cunoaște adevărata față.

Urmează și continuarea a rezumatului…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1467068

  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more