Fiica ambasadorului Episodul 16 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 16

Fiica ambasadorului Episodul 16 – Nare nu mai suportă să-i vadă pe Sancar și Menekșe împreună și decide să părăsească țară!

Fiica ambasadorului Episodul 16: Nare decide ca după ce primește custodia fiicei ei, să părăsească țara. Gediz, cel mai bun prieten al lui Sancar, vede asta ca o nouă evadare, nu ca pe o nouă viață, și se înfurie foarte tare. El riscă chiar să o trădeze pe Nare, doar de dragul de a o reține lângă el.

Nare îi oferă lui Elvan o nouă viață departe de bărbații Efeoğlu, spunându-i: „Vino cu noi, hai să construim o lume nouă, doar noi trei”. Elvan o refuză pentru că nu se simte pregătită de așa o mare schimbare. După ce Gediz îi spune lui Sancar, că Nare va merge în Elveția de îndată ce va obține custodia lui Melek, el încearcă din răsputeri să o oprească.

Sancar, care încearcă să facă față chinului de a sta departe de femeia pe care o iubește, înnebunește când află că Nare vrea să plece după proces. El îi spune: „Dacă pleci, voi deveni un om foarte rău”, și văzând că nici așa nu reușește să o convingă să nu plece, îi spune că va face tot posibilul să îi ia custodia fiicei sale. Nare și Șancar se vor înfrunta din nou pentru a afla adevărurile pe care le ascund.

Elvan se întoarce la conac!

Yahya și Halise îi cer scuze lui Elvan pentru tot neplăcerile cauzate și o roagă să se întoarcă acasă. Elvan se întoarce la conac, dar ulterior îi pare rău pentru decizia luată, deoarece își dă seama că au căutat-o pentru că au nevoie de ea pentru a o potoli pe Menekșe.

Menekse face un plan diabolic de răzbunare împotriva lui Nare!

Yahya o invită pe Dudu la cină și pare că se vă înfiripă ceva intre ei. Menekse bănuiește și îl folosește pe Yahya pentru a-și atinge obiectivele țintite împotriva lui Nare. Ea îi spune că știe despre apropierea lui de Dudu, și dacă nu o aduce pe Melek la conac, să-i spună că va avea un frățior, îi va raspupovesti totul lui Elvan. Dar Gülsiye are și ea planuri de coșmar pentru ea.

Menekșe îl șantajează pe Yahya!

Yahya se simte prins la colț și sub pretextul că soție sale îi este dor de Melek, își aduce nepoata la conac. Menekșe îi întâmpină și când îi spune că este însărcinată, fetița iar face un atac de panică și intră în stare de șoc. Yahya se sperie și în timp ce o cheamă pe Elvan, Menekșe se întoarce în conac și se preface că se simte rău.

În tot acest timp, Melek rămâne singură și din cauza că îi este frică de Menekșe, se ascunde în portbagajul mașinii lui Kavruk. Sancar și Nare află că fetița lor a dispărut de la conac și se sperie teribil. Kavruk, care era în drum spre secția de poliție pentru a-l preda pe Akin, este urmărit de oamenii lui Kahraman și face accident de mașină.

Akin scapă din mainile lui Sancar cu ajutorul lui Kahraman!

Akin scapă cu bine și Kahraman îi propune să o răpească pe Nare și să-l ajute să fugă în străinătate. Dar în schimb, îi cere o sumă mare de bani pentru a nu fi nevoit să își vândă acțiunile cavalerilor de onoare.

Fiica ambasadorului episodul 16, se încheie cu Melek, care pleacă după ajutor pentru că Kavruk a fost rănit grav în accidentul de mașină.

Toată lumea o caută pe Melek, dar oare vor afla că fetita a avut un accident în mașina lui Kavruk?

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1467142
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more