Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon

Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își vor găsi fiica și apoi iar se vor lupta pentru ea.

Gediz se simte complet străin în acest tablou de familie, deoarece nu l-au informat despre cazul custodiei sau despre dispariția lui Melek. Cu toate acestea, o surpriză neașteptată apare la ușa casei sale. Kahraman a dus-o pe fetită la Gediz, deoarece Melek nu a vrut sa meargă acasă de supărare că va avea un frățior. Această întorsătură de situație neașteptată, îl aduce pe Gediz în mijlocul tuturor acestor evenimente.

Kavruk este în comă și Zehra este devastată!

Sancar și Nare sunt foarte bucuroși când Gediz le spune vestea că fetița lor Melek a fost găsită și este la el acasă. Kavruk este transportat la spital și toți se întristează când aud că în accidentul de mașină, a suferit o leziune cerebrală și a intrat în comă. Zehra este foarte tristă și nu pleacă de lângă el nici măcar pentru o clipă. Gediz și Sancar își dau seama ca Kahraman are vreo legătură cu Akin și ca nu este doar o pura coincidenta ca el a găsit-o pe Melek.

Menekșe, care vrea ca Elvan să își dea seama că există ceva între soțul ei și Dudu, îl amenință pe Yahya, că o va aduce acasă la ei, însă o surpriză neplăcută i se întâmplă lui Menekșe. Elvan bănuiește că Menekșe îl are cu ceva la mană pe soțul ei și îl angajează pe Loki ca șofer, apoi o amenință că dacă se mai ia de Melek, îi va divulga secretul lui Sancar.

Akin și Kahraman plănuiesc să o răpească pe Nare!

În timp ce, Nare își caută cu disperare fetița, Akın are alte planuri pentru ea și de data aceasta și-a găsit un partener foarte puternic; Kahraman. El îi cere lui Kahraman să o răpească pe Nare, folosindu-se de Melek. Cu toate acestea, Kahraman are propriile metode și calea pe care o urmează îi provoacă mai întâi o mare fericire lui Akin, dar va atrage toate suspiciunile asupra sa.

Spre finalul episodului 14 din Fiica ambasadorului, Kavruk revine la viață când aude plânsetul disperat al Zehrei. Kahraman o răpește pe Nare și o duce la Akin, care o scapă de pe iaht. În timp ce, Sancar se aruncă în mare pentru a o salva pe Nare, este împușcat și este rănit grav. Din cauza lor, Sancar se confruntă cu moartea pe fundul mării.

Această iubire epică dintre Sancar și Nare, care a început pe fundul mării când erau copii, oare se va sfârși din nou pe fundul mării, acum că au un copil împreună?

FINALUL SEZONULUI 1

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1467593
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more