Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr.

După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se urcă pe iaht, dar când ajunge în cabina lui Nare, își pierde cunoștința, apoi cade jos. Oamenii lui Kahraman aud zgomotul și când se duc să verifice ce întâmplat, Nare le deschide ușa și minte că totul este în regulă. Sancar e este salvat de Nare, care îi scoate glonțul din braț.

Pe de altă parte, Nare se roagă ca Sancar să nu moară în cabina în care este închisă de Akın. Din cauza unui joc jucat de Kahraman, Gediz crede că Sancar și Nare petrec o zi singuri și se plictisește foarte tare. Menekse îi cere lui Yahya să-l concedieze pe Loki sau ea îi va spune soției sale despre aventura lor. Gulsyie aude conversația lor și îi spune lui Elvan, care apoi îi spune lui Gediz să-l verifice pe Yahya.

Gediz o concediază pe Dudu în Fiica ambasadorului Episodul 18!

Gediz își dă seama că Menekșe bănuiește că Yahya a avut o aventură cu Dudu și ia măsurile necesare pentru au protejat pe Elvan. El decide că pentru binele tuturor, cei doi nu trebuie să mai lucreze împreună și după ce îl face pe Yahya director la noua companie, o concediază pe Dudu. Ea se supără pe amândoi, dar mai ales pe Yahya pentru că a permis să fie concediata și îl amenință că îi va spune totul soției sale.

Cu toate acestea, Elvan, care este foarte atentă la detalii, își dă seama că ceva i s-a întâmplat lui Nare și îi spune lui Gediz care, încearcă să o găsească pe Nare, dar există un suspect surpriză; Yahya!

Kahraman îi prinde în capcană pe Yahya, astfel încât să pară vinovat de răpirea lui Nare!

După o serie de evenimente, Kahraman îi trimite un mesaj lui Gediz de pe telefonul Nare. El a făcut un plan prin care Yahya să pară vinovat de răpirea lui Nare și când este luat la rost de Gediz, scapă basma curată.

Gediz are o altercație cu Yahya și iese cu bătaie!

În timp ce, Gediz încearcă să-l convingă pe Yahya să-i spună unde este fiica ambasadorului, Sancar, reușește să ajungă la Nare și să intre în barcă cu Akın și mulți paznici înarmați. El vrea ca Nare sa fie în siguranță și vrea sa o trimită pe Nare de acolo cu barca pe care a lăsat-o în apropiere. Nare știe ca el vrea sa-l elimine pe Akin si insista sa plece împreună. Dar în timp ce încearcă să scape, Nare vede ca Akin vrea sa-l împuște pe Sancar. Ea sare în fata lui Sancar și este împușcata de Akın, apoi cade în mare. Oamenii lui Kahraman vad ca lucrurile scapă de sub control și îl lovesc pe Akin când vad ca vrea sa-l împuște pe Sancar.

Din cauza furiei exagerate a lui Gediz, Yahya își dă seama că s-a îndrăgostit de Nare și încearcă să afle de la el dacă ea știe, însă fără succes. Kahraman afla de la oamenii săi despre cele întâmplate pe iaht și vrând să pară nevinovat, îl anunță pe Gediz că Sancar și Nare au fost văzuți în port.

Sancar plănuiește să scape cu Nare de pe iaht, dar Akin distruge totul!

În cele din urma, Sancar o salvează pe Nare și o duce pe barca sa. Acum cei doi îndrăgostiți, ambii răniți, trebuie să se țină unul de celălalt și să se întoarcă la mal. În timp ce, se îndreaptă spre port, Gediz și ceilalți îi așteaptă foarte îngrijorați. Sancar reușește să o pună pe Nare în bratele lui Gediz și apoi cade jos și își pierde cunoștința.

La spital, cei doi îndrăgostiți primesc îngrijirile necesare și la externare, Sancar o ia pe Nare și o duce la conac. Când Nare se trezește, vrea să plece pentru că nu poate să stea în aceeași casă cu Menekșe, însă Sancar o convinge să rămână până îl va prinde pe Akin și va afla cine a avut de-a face cu răpirea ei.

Gelozia dintre Sancar și Gediz izbucnește din nou!

Gediz, care și-a dorit să o ducă pe Nare acasă la el, se enervează când află că este la conac și se ceartă cu Sancar. El îi reproșează că o ține pe Nare în aceeași casă cu soția sa și că nu mai are de gând să se lupte cu conștiința sa, din cauză că s-a îndrăgostit de iubita prietenului său.

Fiica ambasadorului episodul 18, se termină cum Nare se îndreaptă spre ei, în timp ce Gediz îi spune clar lui Sancar că îi va mărturisi sentimentele sale femeie pe care o iubește. Toate evoluțiile din serialul turcesc “Fiica ambasadorului”, vor fi difuzate pe ecranele Kanal D, în noul sezon.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1468658

  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. Table of contents Gediz o concediază pe Dudu în Fiica ambasadorului Episodul 18!Kahraman îi prinde în capcană pe Yahya, astfel încât să pară vinovat … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more