Fiica Ambasadorului Episodul 2 Rezumat [Sefirin Kızı]

Fiica Ambasadorului Episodul 2

Fiica ambasadorului Episodul 2 începe cu Nare, care nu sare de pe stâncă. Ea își amintește de fiica ei și își dă seama că nu poate să-i facă asta lui Melek. Între timp, Șancar și Gediz ajung în vârful stâncii, ei încearcă să o oprească, dar ea deja a hotărât că vă trăi pentru fiica ei. Șancar, care este furios că Nare a scăpat scoica și panglica roșie, crede că Ea i-a dat drumul în mod intenționat pentru a șterge definitiv trecutului lor.

Șancar crede că Nare pune capăt poveștii lor epice de dragoste și țipă la ea și îi spune cum a putut să încerce să se sinucidă. Bineînțeles că ea îi spune că nu este treaba lui.

Flashback-ul lui Nare în spital după căderea ei de pe stâncă prima dată!

Nare era în stare gravă, deoarece unele dintre părțile corpului ei s-au fracturat. Este un miracol că a supraviețuit și nu a rămas invalidă. Șancar s-a interesat de Nare și vedem că Akın l-a mințit, spunându-i că Nare nu a sărit de pe stâncă și că s-a întors în Europa într-o stare bună și că a plecat în vacanță cu băiatul japonez. Șancar i-a mai spus la telefon că Nare l-a acuzat pe Akın că a agresat-o și bineînțeles că el nu a recunoscut nimic.

Din păcate, Șancar a crezut toate acele minciuni pe care i le-a spus Akın și nu a crezut-o pe Nare. Acesta este ceea ce i-a frânt inima că nu-i venea să creadă nimic din ceea ce i-a spus ea și că nu credea în dragostea ei pentru el.

Mai târziu, Nare îl informează pe Gediz că vrea să o ia înapoi pe Melek și că a decis să locuiască în apropiere, astfel încât Șancar să-și poată vedea în continuare fiica. Gediz îi spune că tatăl ei, Ambasadorul a sunat să întrebe de ea și i-a spus că el și Akın sunt foarte îngrijorați pentru ea. Nare când a auzit numele lui Akin, a fost atât de surprinsă că trăiește. Pur și simplu nu-i venea să creadă că trăiește și se bucura că nu a devenit o ucigașă. Chiar dacă îl urăște, este ușurată că nu este o ucigașă.

Nare vorbește cu tatăl ei la telefon și nu-i venea să creadă că nici nu a întrebat-o cum se simte. Tatăl ei a mințit poliția pentru a putea împrumuta bani de la Akin și nu s-a gândit deloc să-și protejeze fiica. Ea este șocata și foarte dezamăgita.

Nare vine cu un plan pentru a-și răpi fetiță și ii cere lui Gediz să o ajute!
Gediz, care o place pe Nare, continua să-i pună întrebări cu privire la ce să întâmplat cu adevărat în Muntenegru de a venit acolo cu fiica ei. Nare pur și simplu nu poate să-i spună și îi cere lui Gediz să o ajute să-și recupereze fiica de la Șancar. Gediz știe că nu vă fi ușor, însă nu o refuză…

Între timp, mama lui Șancar a organizat o sărbătoare pentru a-o primi pe Melek în familia lor. A participat multă lume, a fost foarte frumos și pare că și lui Melek i-a plăcut, însă mereu este cu gândul la mama ei. De asemenea, Șancar este foarte entuziasmat să-și petreacă timpul cu fiica lui, așa că a prezentat-o ​​membrilor familiei. După aceea, iese să vorbească cu Nare și ea îi spune că a venit să-și ia fiica înapoi. El este surprins și îi spune că nu poate să o aducă pe Melek în viața lui după 8 ani și să o ia înapoi.

Șancar, care este foarte apropiat de fetiță să și îi povestește despre istoria familiei sale și despre pământul lor, apoi îi aranjează părul. Deoarece Șancar a refuzat să o dea înapoi pe Melek, Nare a trebuit să vină cu un plan pentru a-și răpi fetiță și i-a cerut lui Gediz să o ajute. Modul în care a reacționat Gediz a fost foarte hilar.

Fiica Ambasadorului Episodul 2: Soția lui Șancar și-a pus rochia de mireasă în camera lui Melek și a acuzat-o în fața mamei lui Șancar că le-a stricat cele mai frumoase momente din viața lor. În schimb, Zehra și Elvan sunt adorabili și foarte amabili.

Din păcate, planul lui Nare de a-și recupera fiica nu a funcționat așa cum se aștepta. Tatăl ei, ambasadorul, avea un plan al său, sfârșitul episodului a fost unul sfâșietor când Melek și-a strigat „tatăl”.

În timp ce Melek este luata de la ei, Nare și Șancar sunt vizibil afectați și totuși au rămas neputincioși în fața ambasadorului. Privirea aceea din ochii lor, este atât de sfâșietoare. Este greu de imaginat cum poate un bunic să fie un om atât de dur și lipsit de afecțiune.

Va putea Nare să-și recupereze fiica?

  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1462661