Fiica Ambasadorului Episodul 3 Rezumat [Sefirin Kızı]

Fiica Ambasadorului Episodul 3

Fiica ambasadorului Episodul 3 începe cum Ambasadorul o ia pe Melek fără acceptul lui Sancar și Nare și se întoarce înapoi la Muntenegru. Sancar se înfurie foarte tare pe Nare pentru că nu înțelege de ce tatăl ei are custodia completă a lui Melek. Cei doi părinți pleacă după ei cu primul avion și cum nu-l găsesc acasă pe Guven, cred că Ambasadorul va încerca să o scoată pe Melek din țară. Dar adevărul este că Guven Celebi se ascunde în casa unui prieten de tipul căruia îi datorează bani.

Nare și Sancar sunt reținuti în arestul Secției de politie!

Sancar, care este furios și cu inima frântă, îi cere lui Nare pașaportul lui Melek și-l rupe în fața familiei sale, a lui Nare și a polițiștilor. Desigur,polițistii au fost nevoiți să-l aresteze, pentru că l-au avertizat să nu-l rupă, dar el i-a ignorat. Ambii au fost arestați și duși în aceeași celula, separata cu gratii până când avocatul lor îi va elibera.

La Secția de politie, vedem o scenă foarte emoționantă, în care Sancar și Nare erau într-o celulă unul lângă celălalt. Sancar este foarte emoționat, dar în același timp și furios pe Nare pentru că nu numai că și-a ținut fiica departe de el în toți acești ani, ci și pentru că i-a dat custodia tatălui ei.

Conversația lor devine foarte emoționată când el îi spune că Melek l-a numit pentru prima dată „tată” și nu a putut face nimic pentru a o ține lângă el. El îi mai spune lui Nare că nu ar trebui să plângă pentru că el a încercat asta și plânsul nu l-a ajutat deloc.

Fiica Ambasadorului Episodul 3: Vedem un alt flashback în care explică modul în care ambasadorul a obținut custodia fiicei ei Melek. A fost în perioada în care Nare a fost în centrul de reabilitare. După ce a născut-o pe Melek, nu era stabilă fizic și psihic pentru a-și crește fiica, deși a vrut. Ambasadorul și Akın au profitat de situația în care se află Nare pentru ai putea controla viața.

Mai târziu, cu ajutorul lui Gediz și a avocatului lor, Șancar și Nare sunt eliberați. Ei își dau seama că, în ciuda frustrării lor unul față de celălalt, au același scop comun și decid să lase divergențele deoparte și să-și recupereze fiica. Ambasadorul cu legăturile sale a făcut un nou pașaport fals pentru Melek și tensiunea dintre prietenii lor apropiați, Gediz și Șancar crește rapid.

Cei doi protagoniști ai poveștii epice, au cumpărat bilete de avion și au zburat înapoi în Europa. Nare și Șancar sunt dispuși să facă tot ce este necesar pentru a-și recupera fiica înapoi și pe măsură ce își petrec timpul împreună, se apropie foarte mult.

Între timp, la casa familiei lui Șancar, Yahya primește pașaportul fratelui ei. Mama și soția lui Șancar sunt foarte supărate și furioase pentru că Șancar a plecat cu Nare în Europa. Yahya le spune că este doar pentru a-și recupera fiica înapoi. Familia lui Menekșe a auzit despre asta și fac scandal deoarece consideră ca a fost umilită. ​Mama ei ase duce la conac și își ia fiica înapoi acasă.

Șancar nu poate să spună lui Nare pe numele ei, pentru că încă îl doare ceea ce a trăit în trecut, așa că o numește Fiica ambasadorului. După ce ajung în Europa, el găsește cu ușurință casa și atunci Nare își dă seama că Șancar a mai venit acolo să o vadă.

Rulează pe ecran un alt flashback, în care vedem că la aproximativ un an după ce Șancar „a părăsit-o pe Nare”, a zburat în Europa pentru a o vizita și pentru a afla adevărul de la ea.

Din păcate, Akın l-a mințit intenționat pe Șancar și i-a spus că Nare se descurcă grozav și că a plecat în vacanță cu noul ei iubit. Când de fapt ea agoniza pe patul de spital în urma căzăturii de pe stâncă și încă se mai recupera la centrul de reabilitare.

Destinul a făcut în așa fel încât, că Akin să să-l prosteasca pe Șancăr, care când a sunat-o pe Nare, a ​auzit-o spunând „cine este dragostea aceea” ci un bărbat a preluat apelul. Totul a fost planul lui Akın de ai desparți definitiv și atunci Nare nu a putut înțelege cum el poate crede în minciunile spuse de Akın. Ei încearcă să o găsească pe Melek si Gediz îi ajută.

La telefon ei au auzit-o pe Melek spunând ceva despre o casă pe lac. În timp ce încearca să găseeasca lacul, rulează pe ecran o scenă foarte drăguță pentru că Nare și Șancar cooperează, chiar și conversația lor despre cu cine seamănă Melek cel mai mult este foarte emoționantă.

Gediz a reușit să găsească locația exactă a casei din preajma lacului și îi spune lui Șancar la telefon. Șancar reușește să-și recupereze fiica și Nare este în culmea fericirii. Au rezolvat totul cu poliția și s-au putut întoarce înapoi în Turcia. Aproape de finalul episodul 3, Șancar s-a întors acasă cu soția sa.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1464713
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more