Fiica ambasadorului Episodul 4 Rezumat [Sefirin Kızı]

Fiica ambasadorului episodul 4
View Gallery 2 Photos
Fiica ambasadorului episodul 4
Fiica ambasadorului episodul 4 rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 4 începe cu o scenă atât de intensă și sfâșietoare, încât te face preț de câteva clipe să te transpui în povestea epică a personajelor.

Nare se simte trădată și decide să-l scoată din inima ei pe Sancar!

Nare trăiește din nou acele momente frumoase petrecute cu iubirea vieții sale și cu multă durere în suflet își înfige degetele în copacul pe care ea și Șancar și-au sculptat numele. Cel mai probabil, acesta este semnul că povestea lor de dragoste s-a încheiat, deoarece ea șterge numele lor. Nu mai există Șancar și Nare, toate degetele ei sunt pline de sânge. De asemenea, furia și tristețea ei, îi sfâșie inima pentru că ea crede că el își petrece noaptea cu soția lui și acesta va sfârșitul pentru ei.

Vedem un flashback când Nare își amintește momentul în care și-au sculptat numele pe acel copac. Un simbol foarte mare care semnifică dragostea lor, dar acum că Șancar este căsătorit, ea încearcă din răsputeri să-l uite. Durerea lui Nare nu este doar fizică, ci și emoțională și mentală.

Mai târziu, când Șancar a văzut ce a făcut Nare copacului pe care inscriptiile initialelor simbolizau iubirea lor epica, devine foarte supărat și furios.

Menekșe îi spune lui Șancar că vrea să-i dăruiască un fiu, că Melek să aibă un frățior!

Șancar încearcă acum încearcă să compenseze toți aceșți ani, în care fiica să nu i-a fost alături și încearcă să recupereze timpul pierdut. El vrea doar să-și revădă fiica și să o aducă acasă și nu-i place deloc ideea soției sale de ai face un frăţior pentru Melek.

Menekșe îi spune lui Șancar să nu fie nedrept cu ea, că sunt încă proaspăt căsătoriți și că ar trebui să se bucure de asta. După cum am văzut, Menekșe are două fețe și se preface a fi drăguță și grijulie, dar în realitate este rea și nepoliticoasa mai ales cu Melek.

Nare decide să se concentreze doar asupra creșterii ficei sale și apelează la Gediz!

A doua zi, Șancar este nefericit și pare că regretă că a petrecut noaptea cu soția sa, Menekșe. În acea dimineață, Nare se întoarce la conac și îl găsește pe Gediz dormind la ușa ei. El este surprins să o vadă pentru că nu a știut că a fost plecata și îi bandajează mâinile. Ea îl roagă să o ajute să-și găsească un loc de muncă pentru ai putea oferi fiicei sale o viață stabilă și fără lipsuri.

Cei doi protagoniștii din legenda “pasării pestrițe”, se întâlnesc și Nare îi reproșează că a trădat-o. El îi spune că s-a întors la soția sa, pentru că dacă ar fi rămas, exista acea posibilitate să nu o mai lasă să plece niciodată din viața sa.

Între timp, la conacul familiei lui Gediz, ambele familii s-au adunat la micul dejun. Nare o pregătește pe Melek pentru a-și putea vedea bunica, mătușa și unchiul.
Pe măsură ce lucrurile au escaladat și s-au spus cuvinte nepotrivite, Nare părăsește casa lui Gediz pentru a lua aer curat și atunci Șancar apare să o ia pe Melek la el acasă și fetița acceptă.

Nare îi spune lui Șancar că va încerca să-și găsească un loc de muncă și Gediz o va ajuta, astfel încât să-și obțină propria casa, să poată locui împreună cu Melek. Binenteles că lui Șancar nu-i place deloc ideea asta și de nervi a spus ceva ce a regretat instantaneu. Nare a fost șocată să afle că el a plătit banii ambasadorului, datoria la jocurile de noroc, pentru a o cumpăra pe Melek. Fetița le aude conversația și se întristează, însă vrea să plece cu tatăl ei până ce Nare va găsi o casă să se mute.

Nare, care a încercat să-și găsească un loc de muncă, ajutată de Gediz s-a angajat la un hotel, unde ruda lui este manager. Bărbatul la întrebat dacă Șancar știe despre asta pentru că nu vrea probleme cu el și Gediz i-a spus să nu-și facă griji. Din păcate, Șancar s-a înfuriat când a auzit că Nare a fost angajată de un bărbat pe care îl cunoaște și care se întâmplă să fie și rudă cu Gediz. Apoi s-a dus direct la acel bărbat și i-a spus să o concedieze sau îi va întrerupe afacerile. Gediz nu prea înțelege de ce Șancar este atât de revolat și de ce nu vrea că ea să lucreze.

În timp ce lucra, Gediz s-a dus la Șancar și l-a întrebat „care e problema ta?” Șancar îi spune lui Gediz că nu vrea să o vădă pe Nare prin preajmă. El crede că cel mai bine este că ea să plece în altă parte.

Principalul motiv real este că îi este foarte greu să o vădă prin preajmă. Gediz s-a simțit rău pentru Șancar și i-a promis că îl va ajuta să o convingă să plece.

După ce a fost concediată de la serviciu, Nare a început să-și caute din nou un loc de muncă, dar de data aceasta singură. A mers în multe locuri, dar din păcate nimeni nu a angajat-o, deoarece toți au fost avertizați de Șancar. Până la urmă și-a pierdut speranța…

La cabană, după ce Șancar a aflat de ce Nare a sters initialele de pe copac, se ceartă din nou cu ea. El o intreaba pe Nare de ce nu i-a spus imediat, de ce a așteptat până s-au căsătorit, in loc să se ocupe de asta împreună, chiar și poate să se plângă la poliție. Se pare că acum începe să o creadă pe Nare, dar își dorește că ea să-i fi spus înainte de a se căsători. Nare s-a gândit că doar daca ii va ascunde adevarul, îl va salva pe Șancar de la comiterea unei crime și că el o va ajuta să se vindece. Din păcate, nu a fost așa cum a sperat ea. Ea este acum mai supărată pe el pentru că el a trădat-o și și-a petrecut noaptea cu soția lui.

Mai târziu în acea noapte, după ce nu a avut noroc să-și găsească un loc de muncă, s-a dus acasa la Gediz. În timp ce se afla într-o situație dificilă, ea a ajuns să se încreadă lui Gediz si îi spune adevărul despre noaptea în care a fost violată de Akın și că Șancăr nu a crezut-o și asta a făcut-o să sară de pe stâncă.

Gediz preia rolul principal în povestea lui Nare și Șancar!

Gediz este cel mai mare susținător al lui Nare, care încearcă să o facă pe Nare să-l șteargă complet pe Șancar din mintea și viața ei pentru a o luat de la capăt. Dupa mărturisirea lui Nare, Gediz a rămas pur și simplu fără cuvinte și cu lacrimi în ochi nu-i venea să creadă, că nu doar tatălui ei, ci că Șancar nu a crezut în Nare. El s-a supărat pe Șancar că nu a crezut-o și asta îl face sa-și încalce promisiunea.

A doua zi, Gediz o trezește pe Nare și îi spune că trebuie să se pregătească de muncă, deoarece este o întâlnire de afaceri importantă. Spre sfârșitul episodului, ii vedem pe toți patru la birou. Șancar ii are în fata sa pe Gediz și Nare. Gediz îi spune lui Șancăr „Partenere am găsit un nou angajat în locul lui Songül”. Șancăr este atât de furios și pleacă afară, iar Gediz îl urmeaza. Gediz si Sancar se cearta lângă port, în ploaie, iar familiile lor și muncitorii îi urmăresc. Cei doi se lupta și în cele din urmă Gediz ii spune „dacă iubeșți, crezi”

Fiica ambasadorului Episodul 4: Gediz, care a plăcut-o pe Nare încă de la prima întâlnire, îi va spune lui Șancar că este îndrăgostit de Nare. El îl confruntă pe sadicul său prieten și iese cu cearta! După aceste întâmplări neprevăzute, relația și prietenia celor doi prieteni și parteneri nu va mai fi la fel.

Serialul ambițios a venit pe ecran cu un episod ambițios, dar ce se va întâmpla în Fiica ambasadorului episodul 5?

Oare relație de prietenie dintre Șancăr și Gediz se vă putea remedia?

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1464784
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more