Fiica ambasadorului Episodul 5 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 5

Fiica ambasadorului episodul 5 începe cu Sancar și Gediz luptându-se în port și toată lumea urmărindu-i. Când Sancar l-a auzit pe Gediz spunând că este îndrăgostit de Nare și că nu s-a putut abține să o respingă, el o consideră și pe Nare vinovată. După toate trăirile cu fiica ambasadorului, Sancar îl consideră mort pe Gediz și își sapă în inimă un mormânt și își îngroapă durerea adânc înăuntru.

Sancar îi spune lui Gediz că prietenia și parteneriatul lor s-au încheiat!

Sancar îi spune lui Gediz că este atât de supărat pe el, încât: „Nu voi mai vorbi niciodată cu tine! Nici măcar nu voi veni la înmormântarea ta”.

SANCAR EFE

Pe de altă parte, Gediz se simte vinovat când se confruntă cu adevărul, deoarece are remușcări ca s-a îndrăgostit de Nare, fosta iubita a prietenului sau. Despărțirea lui Gediz și Sancar nu îi afectează doar pe acești doi prieteni, ci și pe familiile lor. Pentru că istoria comună care a fost scrisă umăr la umăr timp de generații a ajuns la sfârșit. Atât veteranii, cât și nomazii sunt supărați pe ei, deoarece vor ca Gediz și Sancar să joace din nou zeybek, așa cum este obiceiul, la festivalul Yörük.

Lucrurile se complică atunci când familiile își fac griji cu privire la împărțirea bunurilor

Sancar, care este pur și simplu devastat, îi spune lui Nare că ea este precum un cutremur, pentru că a dărâmat tot în viața lui și el cu Gediz au rămas sub dărâmături.

Pe de altă parte, în prima zi plină de evenimente din viața ei de afaceri, Nare își scrie noul scop în jurnalul ei: „Unește-i pe acești doi prieteni”. Ea caută o modalitate de a-i reuni pe cei doi prieteni și cere ajutorul lui Muge și lui Elvan pentru a-i împăca.

Nare îl îmbrățișează pe Sancar!

Oare îi va putea Nare salva pe Șancar și Gediz de epava creată cu apariția ei în viață lor, pe care Sancar o descrie drept un „cutremur”?

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1464899
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more