Fiica ambasadorului Episodul 6 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 6

Fiica ambasadorului episodul 6: Nare crede în inocența lui Sancar și Gediz!

Fiica ambasadorului episodul 6: În sfârșit sunt dezvăluite identitățile celor care au atacat-o pe Nare! S-a înțeles că fratele lui Menekșe a intervenit în acel incident neplăcut. Momentele neplăcute prin care a trecut Nare, din cauza lui Halise, l-au adus pe Sancar cu un pas mai aproape de ea. Halise, care doar a vrut sa o alunge pe Nare din viata fiului ei, regreta amarnic când află că tipii trimiși de Necdet, au încercat să-i facă rău fiicei ambasadorului.

Pe de alta parte, Șancar și Gediz sunt complet încolțiți din cauza banilor municipalității pe care i-au pierdut. Schimbările bruște de situație și acuzațiile la adresa celor doi parteneri de afaceri, te duc cu gândul că pe Sancar și Gediz îi așteaptă o viață lungă în închisoare. Cei doi sunt duși la secția de politie pentru interogatoriu și toate proprietărite lor sunt confiscate.

În tot acest timp, Yahya se grăbește sa ajungă acasă sa ascundă banii din seif, dar ajunge prea târziu. Nare deși a fost raniță de atacatorii trimiși de fratele lui Menekşe, refuza sa meargă întâi la spital pentru îngrijiri. Asa ca, Muge o însoțește în port pentru a lua banii și documentele din seiful lui Gediz.

Sancar și Gediz jură ca îi vor prinde pe cei care au atacat-o pe fiica ambasadorului!

Sancar afirmă că: „Parteneriatul continuă, loialitatea este în regulă”, dar soarta râde de decizia lui de a pleca. Deși ar fi trebuit să rămână în arest pe perioada investigațiilor, cei doi reușesc să-l convingă pe comandant să-i elibereze până la proces. Ei jură ca nu se lasă până ce nu-i vor pedepsi pe cei care i-au făcut asta lui Nare.

Cei doi prieteni, care nu pot pleca capul în fața jocului făcut de ambasador, fac un ultim parteneriat înainte de a merge la închisoare; Găsirea celor care au atacat-o pe Nare!

Familia lui Sancar Efeoğlu pierde casa!

Când toate bunurile lui Sancar și Gediz sunt confiscate, familia Efeoğlu pierde conacul. Halise se mută la Refika. Ea trebuie să locuiască sub același acoperiș cu Nare și să se uite la fața cu rănile pe care i le-a provocat.

Nare, pe de o parte se luptă cu trauma atacului pe care a trăit-o, iar pe de altă parte, se dedică să ajute familiile lui Sancar și Gediz în lipsa lor. Pentru că ea crede din toată inima în nevinovăția celor dragi și asta îl surprinde pe Sancar.

În scurt timp, îi găsesc pe bărbații care au atacat-o pe Nare. Când află că Necdet i-a angajat, merg să-i ceară socoteală, dar nu reușesc să îl prindă. Sancar îi spune lui Menekse, de isprava fratelui ei și ea se preface că leșină. După aceea îi spune lui Halise să-i transmită soției sale că dacă are vreo legătură cu atacul, va divorța de ea.

Nare cu Sancar merg la cabană după fiica lor, care a stat cu Zehra și Kavruk. După ce se întorc acasă, mai spre seară, Gediz îi spune lui Nare că în ziua următoare se vor întoarce la închisoare, fără să spună familiei și asta o întristează enorm pe fiica ambasadorului.

„Nu m-ai crezut când eram nevinovată, eu te-am crezut chiar și când erai vinovat!”

În zorii dimineții, Nare își ia rămas bun de la Sancar și clarifică unele neînțelegeri din trecut. Sancar recunoaște că el și Gediz sunt vinovați și că într-adevăr au furat banii de la tatăl ei. Deși mai târziu i-au returnat. Akin, care s-a întors în Turcia, îi promite iubitei sale, Muge că o va ajuta să recupereze ce au pierdut. Primul pas va fi să cumpere casa lui Sancar, deci este clar că vrea sa se răzbune…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1465077
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more