Fiica ambasadorului Episodul 7 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 7 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 7: Sancar și Gediz sunt duși la închisoare, dar mintea lor a rămas tot la Nare. Din moment ce Necdet nu a fost prins, Nare este încă în pericol și ei nu pot face altceva decât să se plimbe după gratii, rănindu-se unul pe celălalt.


Rezumatul audio-video este disponibil pe CinemaLands, canalul nostru de YouTube!


Secretul îmbogățirii lui Sancar – Fiica ambasadorului Episodul 7

La închisoare, cei doi cavaleri de onoare îl întâlnesc pe Muhsin Efe și ne este dezvăluit că în urmă cu șapte ani, bunicul lui Gediz i-a spus fiului său despre testamentul străbunicului lui Sancar. Deși Sancar a moștenit livada de măslini și conacul, tatăl lui Gediz a refuzat să-i dea ce i se cuvine și bineînțeles că ascuns testamentul. Gediz și Muhsin Efe le-a auzit conversația și cei doi prieteni au luat banii și au deschis o afacere, dar i-au returnat mai târziu.

Pe de altă parte, Halise când află adevărul, își ia familie și pleacă din casa lui Refika. Loki, unul dintre bărbații din închisoare, este îndrăgostit de Menekşe și plănuiește sa-l ucidă pe Sancar.

Vestea care îl înviorează pe Sancar: Necdet este arestat și Nare este în siguranță!

În timp ce cavalerii de onoare își pun la îndoială încrederea atât în ​​familiile lor, cât și unul în celălalt și încearcă să se obișnuiască cu viața din închisoare, Sancar primește o veste înviorătoare; Necdet a fost arestat și ajunge în celula sa. Lumea lui se prăbușește când află că Halise l-a angajat pe Necdet, să o sperie pe Nare. Din nou se simte trădat și de data aceasta chiar de propria mamă.

Akin, care a aflat secretul lui Sancar, încearcă să o șantajeze pe Nare să se căsătorească cu el!

Cu toate acestea, adevărata amenințare pentru fiica ambasadorului este Akin, care intră în camera lui Nare și o amenință că le va face rău celor dragi ei, dacă nu-i devine soție. Nare, care este din nou șantajată de Akin, nu are nevoie nici de Sancar, nici de Gediz pentru a se lupta cu el. După ce a rezistat singură ani de zile, Nare vrea să-i spună totul lui Müge și află că Akin și prietena sa sunt împreună de nouă ani.

Fiica ambasadorului Episodul 7: Nare își dă seama că Akin nu iubește pe Muge și că doar a folosit-o pentru a știi tot ceea ce face Sancar.

Gediz află de la prietenul său povestea din noaptea dispariției lui Nare!

Sancar îi mărturisește lui Gediz că și-a pierdut încrederea în fiica ambasadorului pentru că el crede că l-a înșelat, dar încă o mai iubește.

A doua zi, cei doi prieteni sunt eliberați și Gediz află că în urma cu câțiva ani, Sancar și Muhsin Efe, a făcut în așa fel încât ca Akin să pară vinovat de furtul banilor. În urma investigațiilor făcute de poliție, Akin cade de vinovat pe nedrept și urmează să fie arestat. Dar când Muge află, îl anunță imediat și îl ajută să se ascundă.

Nare decide să plece și lasă în urma ei doar o scrisoare de rămas bun adresată lui Gediz. Odată ce ajunge la aeroport, cu fiica ei, îl anunță pe Akin că pleacă și să nu o mai folosească pe Muge. Bineînțeles că Akin nu va înceta să renunțe la Nare și va încerca să ajungă la ea, deși știe că poliția îl caută…

După cum spune în cântecul popular, „Prietenii trebuie să se trezească din somn”, deoarece Nare, care a rezistat singură de ani de zile, a găsit din nou o modalitate de a lupta singură. Ea a găsit o modalitate de a scăpa de Akın odată pentru totdeauna.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1465084 
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more