Fiica ambasadorului Episodul 8 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 8

În Fiica ambasadorului episodul 8, Nare pleacă cu fiica ei și absența lor îi întristează pe Sancar și Gediz. Sancar parcă o ia razna când află că Nare a luat-o pe Melek și a plecat la Barcelona. Se pare că nu doar absența fiicei sale l-a întristat, ci și faptul că fiica ambasadorului l-a părăsit din nou, exact ca în trecut.

Elvan, care a auzit conflictului cu Necdet, o întreabă pe Menekşe de ce crede Sancar că ești nevinovată. Menekşe este supărată de curiozitatea ei și îi spune să nu o mai deranjeeze, alttfel o spune la Sancar. Dar Elvan o subestimează și îi spune râzând că ea nu are o asemenea putere şi în cele din urmă este doar o femeie pe care Sancar nu o ia în serios. Însă, cumnata ei, îi spune clar că dacă o mai amenință din nou cu acel atac, îl va face pe Yahya să o părăsească din cauza infertilității ei si isi atinge scopul. Elvan pleacă tristă…

Yahya merge să-l vadă pe Necdet în închisoare și îi spune că va face ceva să-l scoată din închisoare, dar trebuie să coopereze. El le-a dat niște bani prietenilor lui Necdet și au fost de acord să nege cuvintele lor anterioare și să spună că au mărturisit sub presiune, ba chiar că i-au făcut rău lui Nare fără știrea sa. Necdet îi sărută mâna Yahyei de bucurie, care afirmă că a făcut asta pentru mama sa.

Sanjar îi spune mamei sale că trebuie să se întoarcă la hotel!

Sanjar se întoarce la conac cu Zahra și îi spune mamei sale că trebuie să se întoarcă la hotel. Deoarece Nare nu a furat banii și nu a mers la Barcelona. Iar el îi va cumpăra o casă lui Nare, unde să stea că să-și poată vizita fiica în weekend.

Halise se revoltă și strigă la fiul ei că vrea să le facă familia de rușine și să meargă să o vadă pe acea femeie. Sancar strigă supărat la maica-sa, afirmând că: “Mai întâi a făcut ceva pentru a fi bătuta și acum o numește prostituată, deși știe că Nare este mama fiicei sale.

Fiica ambasadorului Episodul 8: Guven o informează pe Nare că Sancar și-a dat afară mama din casă din cauza ei. Replica lui Nare este că nu ea făcut-o pentru ea. Apoi se duce la spital să o vadă pe Muge.

Isabel, prietena lui Nare din Barcelona, o sună și îi spune că a s-a întâlnit cu Akin și i-a dat telefonul ei. Între timp, Akin primește un mesaj de la ambasador prin care îl amenință că îi va arăta în curând lui Sancar videoclipul cu el și Nare. Intentia ambasadorului este sa se răzbune atât pe el, cât și pe Sancar. Guven știe că dacă Sancar o să vadă filmarea, nu-l va lăsa pe Akin în viață. Dar Akin se amuză teribil când ascultă mesajul.

Nare ajunge la spital și când merge în camera lui Muge, doctorița este surprinsă și îi spune că a crezut că a plecat în Barcelona. Nare îi spune că a venit la ea, deoarece conversația lor din acea zi a fost incompletă și indiferent de ce i-a spus, vrea să termine tot ce are de zis. Ele stau față în față și Nare îi spune că nu o va minți niciodată. Muge îi spune că are încredere în ea.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1465830 
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l…
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se…
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își…