Fiica ambasadorului Episodul 9 Rezumat

Fiica ambasadorului Episodul 9

„Nimeni nu vrea să te creadă”! – Fiica ambasadorului Episodul 9

Gediz și Sancar au niște discuții în contradictoriu din cauza lui Müge și Akin!

În Fiica ambasadorului episodul 9, Gediz se înfurie când aude că Sancar a menționat că sora sa, este iubita lui Akin și îl ia la bătaie. Sancar, în schimb, nu ripostează și îi cere scuze. Dar nu ezită să meargă după Müge, despre care este sigur că i-a divulgat lui Akin toate secretele sale. Desigur, ascunzând de Gediz ceea ce urmează să facă, pentru ca el știe ca adevăratul motiv pentru care Muge își dorește o mașină, este ca are nevoie de bani sa-i de-a lui Akin.

Reacția lui Müge la mărturisirea lui Nare: „Tu minți! Akin nu ar face asta niciodată! »

În cele din urmă, Nare îi mărturisește lui Muge că persoana care a violat-o a fost Akin. Muge nu face față adevărului și strigă că minte, deoarece Akin nu ar face așa ceva niciodată. Nare încearcă să-i explice că Akin este un actor bun și că a înșelat-o, dar Muge părăsește camera, plângând amarnic. Deci este clar că Muge îl iubește și afirmă că ea „Nu are nicio dovadă împotriva lui Akin și nu o crede.”

Nare o sfătuiește să-l sune și dacă nu va răspunde, este pentru că a urmărit-o până la Barcelona și când va răspunde să-l întrebe unde este. Ea o mai avertizează pe Muge să nu-i spună nimic lui Akin despre ceea ce vorbesc, altfel îi va spune lui Gediz despre prietenia ei cu Akin și îi va spune și de întrebuințarea banilor.

Gediz este foarte supărat de când a aflat ca Müge are o relație cu Akin și Nare îl consolează!

În cele din urmă, Nare își cere scuze pentru tot și îi spune că „Akin este o persoană nemiloasă și când acest lucru se va dovedi, va fi alături de ea și nu o va lăsa singură”. După ce Nare a părăsit spitalul, încearcă să-l contacteze pe Gediz, dar nu reușește și merge să-l caute pe plajă. Nare se urcă în mașina lui Gediz și când îi vede îngrijorarea și nefericirea, ea îi spune că știe că este supărat din cauza lui Muge și de aceea a vrut să-i fie alături.

Gediz o întreabă de ce i-a scris o scrisoare falsă. Nare îi cere scuze și îi spune că a vrut să-l scoată pe Akin din țară și să-l facă pe Sanjar să fie mai politicos. În cele din urmă, el îi spune că nu așa este o prietenie, să-i spună niște lucruri și să-i ascundă unele lucruri, apoi o roagă să fie sinceră cu el.

Jocul lui Müge pentru a obține bani pentru Akin!

Pe de altă parte, Sancar merge și el la spital să-i cumpere o mașină, înainte ca Muge să-i dea lui Akin o sută de mii de dolari. De îndată ce Muge îl vede pe Sancar, îl îmbrățișează și plânge. Văzând că Sancar este surprins să o vadă așa, îi spune că plânge pentru unul dintre pacienții ei.

În tot acest timp, ambasadorul, care încearcă să-i arate lui Sancar clipul video cu Akin înjunghiat, îl caută pe Gediz pentru a-și recupera telefonul și văzând că nu-i răspunde, insistă cu apelurile. În cele din urmă, ambasadorul vorbește cu Gediz și îi cere să-i returneze telefonul. Gediz îi promite că i-l vă trimite mâine. Dar Nare ia telefonul tatălui ei de la el și îi spune că i-l va da ea, apoi pleacă.

Pe drum, Nare își dă seama că videoclipul cu filmarea de pe camera de supraveghere, este încă în telefonul tatălui ei și trebuie să scape de acea dovadă. Videoclipul de pe telefonul lui Güven include înregistrări de pe camera de supraveghere de la vila din Muntenegru, când Akın a bruscat-o pe Nare, care pentru a se apară l-a înjunghiat. Nare de frică că Sancar va căuta răzbunare, face tot posibilul să împiedice ca acele înregistrări să ajungă la el.

Guven află că din cauza lui Akin și-a pierdut funcția de ambasador și caută răzbunare!

Güven Bey intenționează să-și atingă scopurile cu un singură mișcare, făcându-l pe Sancar să vizioneze acel videoclip; Trimiterea lui Akın în mormânt și a lui Sancar la închisoare.

Sancar merge la expoziția auto împreună cu Muge, dar pentru că i-a promis lui Akin să-i dea banii, el încearcă să-l descurajeze pe Sancar să-i cumpere mașina. Dar Sancar insistă și în cele din urmă alege și cumpără o mașină…

Nare vrea să-l demaște pe Akin și când arată dovezile lui Müge și Gediz, Sancar îi ia telefonul din mână!

Când amândoi ajung la conac, Nare o sună pe Muge și fără să știe ca Sancar este lângă ea, îi spune că a primit documentul pe care l-a dorit și i-l va arata a doua zi. Ea o asigură că ea și cu Melek au scăpat din Muntenegru din mâinile lui Akin și de aceea s-au refugiat acolo. Sancar este îngrijorat și surprins să audă toate cuvintele lui Nare și după ce închide apelul, ii cere explicații lui Muge, dar sunt întrerupți de Gediz.

A doua zi, Sancar încearcă să afle de la Nare de ce a fugit din Muntenegru, dar nu primește nici un răspuns.

La finalul episodului, Nare se întâlnește cu Müge și Gediz, și încearcă să-i arate adevărata față a lui Akın, vizionând înregistrarea de pe telefon. Căile lui Sancar și Nare, care urmăresc același scop în scopuri diferite, se vor încrucișa când încearcă să ajungă la același videoclip. Sancar îi vede vorbind, se duce la ei și ia telefonul din mâna lui Nare.

Oare va afla Sancar adevărul despre calvarul prin care a trecut Nare din cauza lui Akin?

INFO: Conținutul de pe acest site web, este creat exclusiv pentru CinemaLands și nu este permisă copierea și publicarea fără acordul prealabil în scris.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1465668 
  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more