Hercai Episodul 1 Rezumat Detaliat

Hercai Episodul 1 Rezumat
Reyyan și Miran

Serialul turcesc “Hercai” descrie povestea de iubire imposibilă dintre Reyyan și Miran. Doi îndrăgostiți prinși în mrejele iubiri, în care contextul răzbunării dintre două familii puternice ia amploare. Familia Șadoğlu, căreia îi aparține Reyyan, este una dintre cele mai puternice familii din orașul Midyat.

„Viața este precum viața unui fluture … Nu trebuie să rănim inima cuiva și nu vom avea inima rănită.

Hz. Mevlana

Reyyan Șadoğlu este o tânără frumoasă, care nu are parte de iubirea și suportul bunicului ei. Deși în familiile normale, bunicii au o iubire aparte pentru nepoții lor, în cazul tinerei, bunicul ei nu o iubește.
Reyyan are o singură speranță: Ca într-o bună zi, un miracol să se întâmple și în viața ei, să poată cumva părăsi definitiv casa familiei….

În episodul 1 din serialul turcesc Hercai, Reyyan visează la prințul ei pe un cal alb, care va veni să o ia și cu care își va întemeia propria familie într-o casă plină de căldură și iubire.

Destinul îi aduce prințul fermecător, însă nu pe un cal alb și așa are loc întâlnirea lui Reyyan cu Miran !

Hercai episodul 1 rezumat: Într-o dimineață de vis, Reyyan merge la plimbare cu calul și soarta face ca drumul ei să se intersecteze cu cel al lui Miran…

În primul episod din Hercai, Reyyan călărește iute ca săgeata și Miran aproape o doboară cu mașina. Tânăra era călare pe un cal negru. Războinicul noastru se oprește exact la timp. Dar tânărul trebuie să devină eroul prințesei inimii sale și soarta face ca Reyyan să cadă de pe cal și își pierde cunoștința. Miran o vede pe pământ și o recunoaște imediat. El știe că fata este Reyyan Șadoğlu, însă fata nu-l cunoaște. Deși Reyyan nu vrea să fie văzută cu un bărbat, Miran o duce acasă și pentru că fata să nu aibă probleme cu familia ei, el le explică că fata lor a avut un accident.

Reyyan

Familia fetei îl cunoștea pe Miran, deoarece sunt parteneri într-un proiect hotelier. Tânărul s-a prezentat familiei Șadoğlu, ca fiind un bogat om de afaceri din Istanbul. Miran i-a oferit lui Nassoh Bey un parteneriat. Reyyan are o verișoară, care are sentimente pentru Miran și îi mărturisește fetei că este îndrăgostită de tânărul bogătaș, ba chiar îi cere lui Riyyan să scape de el.

Propunerea de căsătorie !

Hercai Episodul 1: În serialul turcesc Hercai, Aslanbey și familia Șadoğlu nu vor fi doar parteneri de afaceri, ci și rude. Miran vine la conac și o vrea ca soție doar pe Reyyan, deși bunicul fetei l-a înștiințat că marea sa dorință este ca tânărul să se căsătorească cu nepoata sa, Yaren. Miran vine să ceară fata de față cu familia, însă el îl o vrea doar pe Reyyan, nu pe Yaren asa cum și-ar fi dorit bătrânul.

Hercai episodul 1 rezumat: Miran îi ia pe toți prin surprindere când îi propune lui Reyyan să se căsătorească cu el. Bunicul fetei nu a fost încântat de această propunere. Deoarece el nu o iubește pe Reyyan și ar fi vrut ca Yaren, cealaltă nepoată a lui, să se căsătorească cu partenerul lor de afaceri.

Pe de altă parte, Yaren, verișoara lui Reyyan este foarte geloasă, mai ales că tocmai i-a spus că îl iubește pe Miran, ca apoi să afle că Reyyan a fost cerută în căsătorie…

Răzbunarea lui Miran !

Miran a fost crescut cu o ură imensă față de familia Sadoglu. Deoarece încă din copilărie, bunica lui i-a spus cum familia Sadoglu a fost responsabilă de moartea părinților săi.
Odată cu trecerea anilor, Miran s-a gândit decât la un singur lucru: Răzbunarea împotriva celor care au fost responsabili de moartea părinților săi. Reyyan nu este fiica biologica a lui Hazar Sadoglu. Atunci când Hazar s-a căsătorit cu mama lui Reyyan, femeia era deja însărcinată cu un alt bărbat. De aceea bunicul Sadoglu nu o tratează pe Reyyan ca pe nepoata sa și o favorizează doar pe Yaren. Bunicul fetelor vrea ca Miran să se căsătorească cu nepoata sa, Yaren. Așa că nu mai pierde timpul și îi trimite un mesaj lui Miran, prin care îl anunță că i-o va da de soție pe Yaren.

Această situație provoacă o scurtă tensiune intre cele doua familii! Dar, în cele din urmă, familia Șadoğlu o va da pe Reyyan pețitorului. Doar gândul că Hazar, tatăl lui Reyyan a fost responsabil de moartea tatălui lui Miran, le provoacă o mare durere celor din familia Aslanbey. Deoarece atât Miran, cât și Azize Aslanbey, îl cred vinovat pe Hazar. Miran se va căsători cu fiica sa, Reyyan doar pentru a-și duce la sfârșit planul său de răzbunare.

Reyyan nu știe adevarul și nu înțelege de ce bunicul ei nu o iubește. În timpul ceremoniei de cerere de căsătorie, Sultane se prezintă ca mama lui Miran și Gönül ca și sora lui. Deoarece în fața oaspeților, Miran repetă cererea de a se căsători cu Reyyan, bunicul Nasuh Bey este obligat să accepte… Reyyan nu dorea să se căsătorească cu un străin, dar cum nu a putut obiecta pregătirile de nunta se desfășoară. Miran o seduce pe Reyyan, pentru a fi sigur că nunta va avea loc și planul îi reușește. Reyyan se îndrăgostește de el, însă Miran, nu își dă seama că și el se îndrăgostește nebunește de Reyyan. 🙂

Șoc, Șoc ! Miran și Gönül sunt căsătoriți…

Gonul, fata care îl iubește nebunește pe Miran, cauta o modalitate de a o întâlni pe Reyyan și intenționează să o descurajeze, pentru a refuza căsătoria. Dar mai întâi, vrea să se asigure dacă fata chiar îl vrea pe tânăr de soț și o întreabă dacă vrea să se căsătorească cu Miran.
Nu vreau: Când Reyyan află ceea ce și-a propus, merge la Miran și îi spune că Reyyan nu vrea să se căsătorească cu el.

Miran nu o iubește pe Gönül și de aceea a prezentat-o drept sora sa. Cu toate acestea, Chiar dacă Miran nu și-o dorește pe Gönül, ea este soția tânărului și fata l-a urmat chiar și la Mardin, deși nu este locul ei natal. Gonul îl iubește pe Miran și a venit la Mardin pentru ca soțul ei să-și ducă răzbunarea la bun sfârșit. Dacă planul de răzbunare a lui Miran va reuși sau nu, asta vom vedea pe parcurs…

La sfârșitul episodului 1 din serialul Hercai, aflăm că Gönül este de fapt soția lui Miran, deși fusese prezentată ca sora lui.

Oare Gonul va divulga secretul lui Miran?

Hercai Episodul 1 Review: Jocul Răzbunării

Primul episod din Hercai a fost cu adevărat minunat. Toate scenele au fost foarte bine interpretate și am aflat despre personaje:

  • Planul de răzbunare al lui Miran pus la cale de bunica sa Azize,
  • Dorința de libertate a lui Reyyan,
  • Ura lui Nasuh față de Reyyan și tratamentul său „rău” și diferit față de ceilalti nepoți ai săi.

Scena preferată: Reyyan și Miran în Noaptea de Henna

Încă din primul episod din Hercai se poate simți nevoia lui Miran de a o vedea pe fata ce este pe cale să-i devină soție, dar și inocența și dragostea lui Reyyan pentru Miran. Chiar dacă Miran minte și, în sinea sa crede că se răzbună pe familia Sadoglu, tot ce am putut simți sunt sentimentele sale pentru Reyyan. El este atât de diferit în prezența lui Reyyan, iar expresiile sale faciale și tonul vocii calm și îndulcit îi trădează sentimentele.

Personajul secundar preferat din acest episod: Azat

Azat interpretat de uimitorul Ahmet Tansu Tașanlar a fost personajul meu favorit în acest episod. Felul lui Azat de a-și exterioriza dragostea sa necondiționată pentru Reyyan, în timpul scenei de logodnă a lui Reyyan cu Miran și noaptea Henna.

Dialogul preferat: Miran și Reyyan la leagan

Mi-a plăcut foarte mult felul în care Miran i-a vorbit lui Reyyan, afirmând că oricât de departe ar merge ea, el tot o va găsi. Modul prin care Miran a reușit să o facă pe Reyyan să aibă încredere în el, în momentul în care ea și-a arătat frica de a nu cădea din leagăn. Miran o asigură pe Reyyan că în orice moment va cădea, el o va prinde și dacă chiar va cădea, el va sări în spatele ei și vor cădea împreună …

Coloana sonoră preferată: Toate melodiile de fundal sunt frumoase, dar în acest episod melodia “Hoș geldin”, interpretata de vocea angelică a lui Ebru Șahin a fost mai mult decât perfectă. – YouTube 1:48:13

Finalul Episodului 1: Gönül

Finalul nu a fost atât de neașteptat pentru că încă de la prima scenă mi-am dat seama că Gönül nu este sora lui Miran. Privirea ei arata cu totul altceva și mă așteptam să-l iubească. Dar când am văzut că este soția lui Miran, a fost un adevărat șoc pentru mine …Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr/