Hercai Episodul 10 Rezumat Detaliat (Sezonul 1)

Hercai Episodul 10 începe cu cu Miran la conacul familiei Șadoğlu, strigând numele lui Nasuh. Azat se enervează și îl întreabă ce mai caută acolo. Miran vrea cu orice preț să o salveze pe Reyyan și le spune că vă șterge toate datoriile și va pune capăt acelei dușmăni. Nasuh îl întreabă că ce dorește și Miran îi spune că o vrea doar pe Reyyan. Hazar se enervează și îl prinde de haine. Nasuh intervine și își liniștește fiul, spunând că ar accepta oferta, dar familia sa nu e vinovată, așa că Reyyan va rămâne la conac și se va căsători cu Azat.

Iubirea este tulburătoare și noi suntem nebuni după acel sentiment de nebunie …

Hz. Mevlana

În timp ce Miran o prinde pe Reyyan și o roagă să spună ceva, că tot ce a spus a fost doar pentru binele ei, Gonul apare ușă. Reyyan când o vede pe Gonul, îl respinge pe Miran în fața tuturor, spunând că se vă căsători cu Azat.

De supărare, Reyyan se răstește la el, afirmând că a încercat să o cumpere pentru tpate durerile infernale prin care a făcut-o să treacă.

Miran pleacă și membrii familiei se opun căsătoriei, dar Nasuh le spune că nu-și vă mai schimba decizia sa, avertizându-i pe toți să nu se opună.

În ciuda piedicilor familiei sale, Reyyan vrea să înțeleagă motivul pentru care bunicul ei nu a vândut-o și a decis să o căsătorească cu Azat. Nasuh îi spune încă o dată că își prețuiește numele de familie și că a luat această decizie pentru a nu-și pierde fiul. Cu toate acestea, boierul încă mai are gânduri rele cu privire la soarta lui Reyyan. Deoarece în sinea sa spune că Reyyan va muri pe propriile picioare. Nasuh Bey plănuiește să-și ucidă nepoata înaintea nunți, făcând în așa fel încât să pară o sinucidere.

Confruntarea dintre Azize și Miran!
Confruntarea dintre Azize și Miran!

Confruntarea dintre Azize și Miran!

Miran când o vede pe Gönül la ușa conacului, o apucă de braț și împinge afară. În timp ce Gonul spune că a venit să-l protejeze, Miran îi spune că nu vrea să o mai vadă în jur. El este foarte nervos și o duce pe Gönül acasă.

În momentul în care, Miran vrea să părăsească casa, dă peste Azize. Cu strigătele sale, întreaga familie se adună în curte și Azize îl plesnește pe nepotul ei. Miran, începe să-i ceară socoteală bunicii sale pentru că totul s-a întâmplat din cauza ei și țipă că Reyyan trebuie să se căsătorească cu Azat, un bărbat pe care fata nu și-l dorește. El îi cere lui Azize să oprească sechestrul pentru că proprietatea familiei Sadoglu nu-i aparține. Dar bunica sa nici nu vrea să audă așa ceva și susține că trebuie să renunțe la Reyyan, însă Miran strigă că niciodată nu va renunța la soția sa pentru că nu poate.

Hazar nu este tatăl biologic al lui Reyyan!

Hazar nu vrea că fiica sa Reyyan, să se căsătorească cu bărbatul pe care nu-l iubește. Așa că încearcă să vorbească cu Zehra și să-i spună Reyyan adevărul, dar soția lui nu accepta. Azat află că Hazar nu este adevăratul tată al lui Reyyan.

Odată ce Azar a aflat marele secret, este foarte confuz, deoarece consideră, acest adevăr precum o povară pentru că nu poate să-i spună așa ceva femeii pe care o iubește.

Hazar îi spune Zehrei cât de mult o iubește pe Reyyan și Zehra îi spune că îi este recunoscătoare pentru că i-a fost tată lui Reyyan. Hazar spune că trebuie să spună acest adevăr și că Reyyan va înțelege. Dar Zehra nu poate accepta și trece printr-un mare șoc.

Miran încearcă să-i explice că el doar a vrut să o protejeze!

Dimineața devreme, cei doi îndrăgostiți, ies la o plimbare cu calul lor. Pe de o parte, Reyyan, ca de obicei, vrea să fie singură, fiindcă doar așa simte că se poate relaxa. Pe de altă parte, Miran, lucrurile acestea se îndreaptă brelocul Favorit al Frumoasei sale soții, în speranța că o va întâlni și de data aceasta va reuși să explice că e a făcut acea propune bunicului ei pentru că o iubește și a vrut să o salveze.

Miran îi spune lui Reyyan că intenția lui nu a fost cumpăra, încercat din mâinile bunicului ei. Dar Reyyan îi reproșează că el este motivul pentru care ea se află în această situație neplăcută.

Miran o roagă să vorbească și aleasă inimi sale acceptă, spunându-i că vor vorbi, dar despre faptele pe care el le-a făcut. Din cauză că Miran Nu spune nimic, ia firmă că dacă nu vorbește înseamnă că nu au nimic de vorbit și vrea să plece. Dar Miran o prinde de mână și cei doi îndrăgostiți se privesc în ochi. El îi spune să nu îl privească așa cu ură, deoarece de fiecare dată când îl privește în felul acesta, simt acum în cuțit îi străpunge inima și îl rănește. Reyyan îl împinge și afirmă că ea nu este leacul inimii sale și nici iubita lui, se bandajeze rănile, apoi pleacă supărată.

Miran îi mărturisește lui Firat tot ce are pe suflet!

Miran ajunge la companie și îi spune prietenului său, că Reyyan a înțelegi totul greșit și crede că el a vrut să o cumpere. După aceea el îi cere lui Firat retrag executarea silită împotriva familiei Sadoglu și prietenul său întreabă cum să facă una ca asta, deoarece Azize se va enerva. Dar Miran insistă să-l ajute, chiar îi ordona să facă ceea ce i-a spus și când ajunse la conac nici măcar nu vorbește cu bunica sa. Elif, care era acolo își atenționează bunica că acesta este rezultatul faptelor făcute de ea.

Gonul îl așteaptă pe Miran în dormitor!

Miran când intră în camera sa și o vede pe Gonul stând în pat, o întreabă ce caută acolo din moment ce i-a mai spus să nu intre acolo. Gonul este foarte supărată și încearcă să explice, că în cei trei ani, în care au fost soț și soție, ea nici măcar o dată nu a dormit lângă el. Cu lacrimi în ochi, Gonul îl întreabă pe soțul ei dacă o urăște și Miran îi spune că nu o urăște, ci o iubește, dar dragostea sa nu a depășit iubirea fiicei unchiului său.

Azat nu intenționează să renunțe la cu Reyyan!

Azat și Reyyan sunt pe terasa conacului și cei doi vorbesc despre motivul pentru care sau căsătorit. El îi spune că nu trebuie să ascundă de el pentru că de la început au vorbit despre toate aceste lucruri. Dar Reyyan se simte vinovată față de el și îi spune că știe că o iubește și este nedrept față de el să fac această căsătorie, doar pentru a rămâne în sânul familiei sale, alături de părinții și surioara ei. Azat își amintește conversația dintre părinții ei, cum unchiul său a vrut să-i spună lui Reyyan că nu este fiica lui biologică și despre planul lor de a pleca cât mai departe de Nasuh. El o întreabă că dacă ar exista vreo posibilitate să plece definitiv de la conac, ar pleca. Reyyan îi spune că nu ar putea să plece pentru că știe că bunicul ei nu-l va ierta niciodată pe Hazar, care ar fi nevoit să-și lase toată familia în urmă din cauza ei și va suferi.

Reyyan îi mai spune lui Azat că este milă de el pentru că se sacrifică pentru ea, deoarece el ar merita o fată care să îl iubească. Cu toate aceste, Azat dispune că el este fericit să fie în prezența ei și dă inelul de logodnă, afirmând ca acesta este visul lui la care de mult timp a râvnit să i se îndeplinească.

Micuța Gul îl ajută pe Firat să vorbească cu Reyyan!

Pe motiv că i-a scăzut glicemia și are nevoie de o înghețată, fetița scoate sora afară din conac și Firat Îi explică că Miran nu a știut executarea silită a fost trimisă. Reyyan nu vrea să-l creadă și îl întreabă că dacă nu a știut atunci de ce a încercat să o cumpere. Iar răspunsul primit este că prietenul său a procedat așa de frică, ca nu cumva bunicul ei să nu o mai bată. Dar văzând că Reyyan nu îl crede, îi spune direct că de ce nu vede că Miran o iubește și este îndrăgostit nebunește de ea și regretă foarte mult tot ceea ce a făcut.

Miran și Reyyan se întâlnesc la ruinele cabanei în care și-au petrecut noaptea nunții!

După conversația cu Firat, Reyyan decide să asculte ce are de zis Miran și o pune pe Melike să-l sune pentru a se întâlni și bunica sa îl vede când pleacă. Miran când o vede pe Reyyan în fața sa, o întreabă dacă nu cumva este un vis. Ea îi spune de data aceasta el o va asculta și îi cere să o ducă la ruinile cabane unde și-au petrecut noaptea nunții.

Reyyan îl întreabă dacă mai poate da timpul înapoi exact la dimineața în care a părăsit-o și dacă va putea face o cabană care să nu ardă. Ea Îi explică în acea dimineață își punea în sinea ei că Miran nu o va părăsi și că se va întoarce înapoi la ea. Dar chiar dacă a stat pe acel pământ rece cu orele, el nu s-a mai întors, apoi explică că după iubirea față de tatăl ei, bărbatul pe care l-a iubit a fost doar el.

Miran o întreabă ce să facă ca să-l ierte și atunci Reyyan să iasă definitiv din viața ei pentru că niciodată nu va mai putea să aibă încredere în el și îl părăsește exact la fel cum a părăsit-o și el în ziua în care viața ei s-a întors cu susul în jos.

Pe de altă parte, Azize găsește în camera nepoatei sale verigheta lui Azat și îi cere imediat socoteală lui Elif, care îi spune tot adevărul. Bineînțeles că Azize se enervează că nepoata sa vorbește cu cei din familia Sadoglu și când o ceartă, Elif de nervi se scapă și eu întreabă că de ce Gonul are voie să se întâlnească după voia sa cum Azat. Imediat ce Elif își dă seama de gafa făcută, o roagă să nu-i spună nimic lui Gonul pentru că biata fată este deja distrusă.

Hercai Episodul 10 Review: Decizii ferme

Hercai Episodul 10 Rezumat

Hercai episodul 10 a fost wow, surprinzător și emoționant, unul dintre preferatele mele din acest sezon.

Scena preferată: Reyyan și Miran

Deoarece mi-a plăcut foarte mult acest episod, nu îmi este ușor să aleg doar o scenă preferată. Dar, scena în care Reyyan l-a dus pe Miran la cabană a fost REMARCABILĂ. Modul în care au alternat povestea între trecut și prezent, schimbările culorilor … Pur și simplu totul în această scenă a fost SURPRINZĂTOR.

Scena flashback-ului, care a fost atât de dulce și de semnificativă, m-a dat pe spate la propriu, văzând chimia dintre cei doi îndrăgostiți … Miran îi trimite lui Reyyan o piatră cu mesajul: „Pietrele păstrează amintirile, chiar dacă noi le uităm”.

Personaj secundar preferat: Gül Sadoglu, fetița pe care o ADOR!

Ebrar Alya Demirbilek în rolul micuței Gül Sadoglu este personajul meu preferat nu doar în acest episod, ci în tot sezonul. Micuța Gül îi spune lui Reyyan că i-a scăzut glicemia, să o ducă să mănânce o înghețată. După ce Reyyan o scoate îl întâlnesc pe Firat, care îi spune că Miran este îndrăgostit nebunește de ea.

Melodia Favorită: Gittin Gideli

În opinia mea, melodia Gittin Gideli (Akustik), cântată de Koray Avcı a fost perfecta pentru scenele din episodul acesta.

Dialogul preferat: Miran la mormântul mamei sale

Miran vorbește în sinea sa de parcă i-ar vorbi mamei sale. El spune că și-ar fi dorit să fi fost în viață, să-și poată așeză capul pe genunchi ei, ca ea să-i mângâie părul și să-i spună că totul va fi bine. Deoarece inima sa nu s-a potolit și arde în flăcări, întrebând cum va putea trăi cu această durere, stiind că a distrus o viață nevinovată. Miran se simte pedepsit de soartă, că nu are somn noaptea si nu este nici mort și nici viu …

Finalul episodului 10 din Hercai

După ce am înțeles caracterul și personalitatea lui Miran din episoadele anterioare, nu am fost atât de șocata de acest final. Bineînțeles că Miran nu-i va permite lui Reyyan să se căsătorească cu nimeni altcineva, înafară de el. Cu toate acestea, mi-a plăcut atât de mult scena finală.
Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului.

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr 1 29