Hercai Episodul 11 Rezumat Detaliat Sezonul 1

Hercai episodul 11

Miran află că Nasuh Bey vrea să o ucidă pe Reyyan și o răpește!

Miran nu vrea să o piardă pe femeia vieții sale și o răpește pe Reyyan. Deși Reyyan vrea să se împotrivească lui Miran, el nu o ascultă. Toți cei din conac când aud vocea lui Miran, ies în mare grabă să vadă ce s-a întâmplat.

În timp ce, Azat țipă din spatele lui Reyyan, Miran o ia pe Reyyan pe calul său și pleacă. Toată toți cei prezenți aud despre dispariția fetei și familia Șadoğlu ia imediat măsuri să-l oprească. Cu toate acestea, Miran ia în considerare această situație și blochează toate mașinile trimise de boier.

Cihan și Hazar se ceartă!

Cihan nu mai vrea să se ducă să o caută pe Reyyan și apar niște divergențe între Hazar și Cihan. Deși Nasuh procedează viclenește, Cihan nu-și dă seama, că tatăl său îl minte pe Hazar că îl ajută în căutarea fiicei sale și în realitate boierul a dat ordin ca Reyyan să fie ucisă.

În timp ce Azat țipă de furie prin casă, Yaren țipă la el și reproșează că ce bărbat este el din moment ce Miran i-a fură soția în ziua nunții și Azat de furie își prinde sora de gât. Handan strigă la Zehra reproșează că i-a instigat copiii unul împotriva celuilalt. Azat de furie își ia pistolul și părăsește conacul.

Mama lor strigă să-i dea drumul și după ce fiul își lasă sora, Handan îi dă o palmă fiicei sale și o întreabă că ce fel de persoana este ea, apoi afirmă că de cât se nască o fiică ca ea, mai bine da viață unei pietre…

Hazar îl găsește pe Fırat și îl amenință pe Miran că îl va ucide, dacă nu o eliberează pe Reyyan!

Hazar îl găsește pe Fırat îl bate și când îi ia telefonul, îi spune că îl va suna pe Miran, altfel îl va ucide. Hazar Îl sună pe Miran de pe telefonul lui Firat și când Reyyan îi aude vocea, îi cere tatălui ei să o salveze. El îl amenință pe Miran îl va ucide pe Firat dacă nu aduce înapoi pe fiica sa și Reyyan când aude își imploră tatăl să nu o facă, să nu-și păteze mâinile cu sânge. Miran își închide telefonul, spunând că discuția lor merge prea departe.

În timp ce Reyyan își face griji că tatăl ei ar putea să-l omoare pe Firat, Miran îi spune că Hazar nu poate face acest lucru. Reyyan este surprinsă de cuvintele bărbatului, care până odinioară punea la îndoială onestitatea lui Hazar, din moment ce crede că tatăl ei i-a ucis părinții și acum afirmă că tatăl său nu poate ucide un bărbat.

Azat merge la conacul familie Aslanbey și o răpește pe Gonul!

Azat intră în conacul familiei Aslanbey și strigă că nu va pleca de acolo până ce nu o va lua pe Reyyan cu el. Gönül când îl vede se duce la Azat să afle adevărul și îl întreabă că e adevărat ce spune despre răpirea lui Reyyan, apoi îl întreabă dacă a avut loc noaptea de Henna.

Azize își cheamă imediat oamenii să-l dea afară pe Azat, care pune pistolului la capul lui Gönül și o răpește. Sultan și Elif sunt foarte îngrijorate și încearcă să-i retragă pe bărbații trimiți de Azize, ca nu cumva Azat să o împuște din greșeală. Azat iese afară din conac și pleacă cu Gönül. Azat o pune pe Gönül în mașină și afirmă că o va aduce înapoi, doar când Reyyan se întoarce acasă teafără și nevătămată.

Sultan de supărare îi cere lui Azize socoteală, reproșându-i că din cauza răzbunării ei interminabile nu mai scapă de necazuri. Ea îi spune lui Azize că își va aduce fiica înapoi în detrimentul vieții sale, chiar și cu prețul încheierii răzbunării.

Nasyh Bey dă ordine stricte ca Reyyan să fie ucisă!

Nasuh fără nicio ezitare și un pic de milă, poruncește oamenilor săi să o împuște pe Reyyan, în momentul în care o găsesc. El chiar afirmă că familia Aslanbey va fi considerată răspunzătoare de moartea lui Reyyan.

Între timp, Hazar merge la jandarmerie și depune o plângere de răpire a fiicei sale și nici măcar pentru o clip, nu încetează să o caute pe Reyyan.

Pe de altă parte, Fırat ajunge la conac și confirmă familia sale că Miran a răpit-o pe Reyyan. Deoarece Miran și-a închis telefonul, Fırat nu poate lua legătura cu el să-l informeze că Gönül a fost răpită de Azat.

Hercai Episodul 11 Review: Dragostea arde

Scena preferată: Reyyan și Miran în camera de hotel

Miran și Reyyan își petrec noaptea împreună într-un hotel și dorm în același pat. Reyyan îl întreabă că ce are de gând să facă și el îi spune că nu știe pentru că s-a gândit doar cum să o răpească pentru a o salva de condamnarea lui Nasuh.

Personaj secundar preferat: Haz

..

Melodia Favorită:

Dialogul preferat: Reyyan și Miran

Reyyan se află cu Miran în mașină și îi spune că dacă tatăl ei nu l-a ucis până acum și nu-l omoară nici pe Firat, atunci un bărbat ca Hazar nu i-ar fi putut să-i omoare nici părinții.

Finalul episodului 11 din Hercai

Miran


Hercai Ep. 12 Rezumat


Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului.

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr