Hercai Episodul 12 Rezumat Detaliat (Final de Sezon)

Hercai episodul 12

Miran îi cere lui Reyyan o ultimă șansă!

Hercai Episodul 12: Începe cu Miran, care i-a cerut lui Reyyan douăzeci și patru de ore să-i explice tot ce s-a întâmplat și să-i recâștige încrederea. El îi promite că dacă nu va reuși, atunci Miran Aslanbey va dispărea și nu-l va mai vedea vreodată …

Oare ce îi va răspunde Reyyan lui Miran?

„Durerea se vindecă prin suferință. Iubirea cu o dragoste mai mare. “

Hz. Mevlana

Gönül, care este în mâinile lui Azat, nu neglijează nici măcar un moment, să folosească această situație împotriva sa. Gönül când vorbește la telefon cu Azize, plânge și îi spune că Azat o chinuie. Ea este atât de credibilă, încât chiar și Azat este surprins de capacitatea ei de a jucat teatru. Azize când aude ce i întâmplă nepoatei sale, pur și simplu simte că înnebunește după încheiere a conversației telefonice.

Între timp, în zorii dimineții, Reyyan reușește să fugă de Miran, dar, pe măsură ce se îndepărtează de el atât mintea, cât și inima ei sunt încă la bărbatul pe care îl iubește. Ea nu poate accepta acuzațiile aduse la adresa tatălui ei și acest lucru o îndepărtează de Miran.

Pe de altă parte, Miran când își dă seama de absența lui Reyyan, iese imediat afară și începe să o caute. Dar în momentul în care o găsește pe Reyyan pe stradă, ea fuge din nou și bineînțeles că el o urmărește.

În cele din urmă, Miran o prinde pe Reyyan și îi promite că va rezolva totul. Dar Reyyan nu mai poate să aibă încredere în el și țipă că el a stricat totul și ceea ce a stricat o dată, niciodată nu va mai putea fi reparat. Miran încearcă să-și exteriorizeze sentimentele de iubire față de ea și îi spune că mariajul său cu Gonul este doar pe hârtie. Deoarece el nu a iubit-o niciodată și că nu au avut niciodată o căsnicie reală pentru că el s-a căsătorit cu ea la insistențele bunicii sale, care mereu au căutat acea răzbunare. Miran îi promite că o să-i explice de ce s-a comportat așa cu ea dacă îl ascultă. Reyyan îi spune că singurul obstacol dintre ei nu este doar Gönül și cel mai mare obstacol este răul pe care i l-a provocat.

Yaren este luată cu forța de oamenii lui Azize Aslanbey!

Yaren, care este dusă pe un câmp, este surprinsă că în fața ei stă nimeni alta decât Azize și îi spune că nu s-a așteptat, ci credea că Sultan a dat ordin să fie luată. Azize vrea să afle cu orice preț unde se află fratele ei Azat. Dar Yaren nu se intimidează și râde în fața ei, că pentru un lucru atât de minor a răpit-o. Dar în momentul în care, Azize dă cărțile pe față și spune că ea a știut despre planul ei de răzbunare și că Reyyan va fi părăsită după noaptea nunții, dar totuși nu au făcut nimic să-și ajute familia. Azize o avertizează să afle locația în care se află fratele ei cu Gonul și să o anunțe imediat. Apoi îi spune lui Yaren că va găsi o cale să ajungă acasă cu picioarele ei tremurânde și o lasă pe acel câmp.

Flacăra iubirii dintre Reyyan și Miran se reaprinde din nou!

Miran este respins de Reyyan, dar reușește să o convingă că până în ziua următoare să-și petreacă timpul împreună. Miran vrea să-i arate lui Reyyan calitățile lui bune și că este o persoană bună. Reyyan reușește să vadă în Miran aspecte pe care nu le-a cunoscut niciodată și este foarte fericită alături de el.

Miran și Reyyan la arborele dorințelor!

Miran și Reyyan își pun câte o dorință la arborele dorințelor și amândoi o țin secretă pana ce dorința lor se va împlini. După ce trec pe la arborele dorințelor și zboară un zmeu împreună, Reyyan îi dă lui Miran prima speranță, în momentul în care îi spune că și-ar fi dorit să nu fi fost așa. El încearcă sa o sărute, dar Reyyan observa și își pune degetele pe buze. Cei doi îndrăgostiți, au parte de momente frumoase împreună, cel putin până în momentul în care Firat este constrâns de Azize să-i spună unde se află cei doi.

În momentul în care, Azize îl găsește pe nepotul ei, Miran îi spune că Reyyan nu este dușmanul lor și că va divorța de Gonul, avertizând-o că acesta este ultimul său cuvânt.

Între timp, Yaren ajunge acasă și plângând spune familiei că a fost răpită și lăsată pe un deal de Azize, în timp ce ea mergea la magazinul alimentar. Bunicul ei se panichează și o întreabă, dacă i-a făcut ceva și nepoata sa, îi confirmă că totul este în regulă, dar că sunt în pericol.

Azat a răpit-o pe Gonul pentru ca Miran să renunțe la Reyyan, însă își dă seama că a greșit și eu eliberează!

Pe de altă parte, Azat își da seama că a făcut o mare greșeală răpind-o pe Gonul și când o eliberează, femeia îl împușcă, ca apoi să o mintă pe Azize că Azat a încercat să o batjocorească.

Confruntarea lui Miran cu Nasuh!

Miran îl confruntă pe Nasuf și îi cere să o lase pe Reyyan în pace, altfel fiul sau Hazar, va pune capăt vieții sale, dacă află că el a ordonat, ca nepoata sa să fie ucisa la petrecerea de henna.

Hazar este anunțat prin telefon unde se află fiica sa și când îl întâlnește pe Miran își vrea fiica înapoi. Dar Miran îi spune lui Hazar că i-a luat mama, dar pe Reyyan nu i-o poate lua. Hazar, care este nevinovat se enervează.

Hanife, servitoarea familiei Shadoglu și Aize sunt surori!

După ani de zile, sora lui Azize revine în centrul atenției. Hanife slujitoarea familiei Sadoglu este sora lui Azize. Cele doua surori se întâlnesc și Hanife o roagă să o ia de acolo, dar Azize o refuza pe motiv că încă nu a sosit timpul.

Azize îi reamintește boierului Nasuh, că în trecut i-a spus că va părăsi Midyat!

Azize se duce la familia Sadoglu, fluturând actul de proprietate și le cere ca într-o săptămână să părăsească conacul. Azize pleacă, lăsând toată familia Sadoglu în stare de șoc din cauza situației în care se află.

Esma îi cere lui Miran să consume o cafea împreună, exact ca în trecut când viața la conac era mai liniștită. Miran acceptă și, cu ochi în lacrimi, îi spune Esmei că a înțeles că prin răzbunarea familiei sale, i-a făcut o mare nedreptate lui Reyyan. În acel moment vine Azize, care le aude conversația si este vizibil deranjata.

Pe de altă parte, Handan nu se poate liniști pentru că este foarte ingrijorată de soarta fiului ei. Ea îi spune soțului ei ce o ingrijoareaza în speranța că împreună vor găsi soluția salvatoare. Cihan, știind că cel mai slab punct al familiei Aslanbey este Elif, îi promite lui Handan că îi va lovi chiar acolo.

Surpriza lui Miran pentru Reyyan îi aduce împreună din nou!

Melike o trezește pe Reyyan și îi spune că Miran o așteptă la ușă. Miran, care vrea să-i facă o surpriză de neuitat femeii pe care o iubește, o ia pe Reyyan și îi spune să închidă ochii, apoi o leagă cu o panglică.

Miran o duce pe Reyyan la ruinele cabanei arse, în care și-au petrecut noaptea nuntii lor, însă de data asta, cabana este deja reconstruită pentru că el a cumpărat acel teren. El îi cere lui Reyyan să-i mai dea o șansă să scrie povestea lor de iubire de la zero și o cere în căsătorie.

Hercai Episodul 12 Review: Un nou început sau un nou sfârșit

Hercai episodul 12: De la începutul acestui sezon, m-am așteptat la un final de sezon care îl merită acest serial extraordinar, însă nu a fost să fie … Deși episodul a fost unul bun, cu interpretări de excepție, acest serial magnific merita un episod cu UN FINAL PERFECT.

Scena preferată: Reyyan și Miran

Mi-a plăcut cu adevărat scena în care Hazar a venit Hazar și a luat-o pe Reyyan de la soțul ei. Miran, care nu se mai teme să-și exteriorizeze sentimentele sale, chiar dacă Hazar și bunica lui erau prezenți acolo, a avut o reacție pe care am așteptat-o de mult timp. El a rugat-o pe Reyyan să nu se plece și să rămână cu el.

Pe de altă parte, mi-a plăcut cu adevărat cum Reyyan și-a sacrificat fericirea și dragostea, doar pentru a nu-l pune pe Miran să se împotrivească lui Azize și să experimenteze durerea alegerii dintre ea și Gonul … YouTube minutul 57:47

Personaj secundar preferat: Azize Aslanbey

Sultana Azize interpretată de talentata Ayda Aksel, mai ales în scena de mai sus cu Miran.

Melodia Favorită:

Dialogul preferat: Miran vorbește cu bunica sa Azize și afirmă că Reyyan nu este dușmanul său, ci Hazar!

Războinicul nostru, Miran nu poate să uite ce a trăit alături de Reyyan și nu o poate uita pentru că oricât ar încerca, la el nimic funcționează. Deoarece din primul moment în care a văzut-o pe Reyyan, Sigiliul de pe Inima Sa a fost rupt și, atâta timp cât mai respiră, sentimentele din inima sa nu vor putea fi controlate sau reținute de cineva …

– YouTube 1:13:23 | -YouTube 1:14:25

Finalul episodului 12 din Hercai

Finalul Sezonului 1 din Hercai este cel mai rău sfârșit din întregul sezon, totul este încă atât de complicat între cei doi îndrăgostiți. Oricât mi-am dorit ca relația lor să treacă la un alt nivel al sincerității și mărturisirii, nu l-am văzut pe Miran cerându-și scuze sau mărturisindu-și dragostea și regretul pentru Reyyan.

PS: Dar din ce am urmărit până acum și verificând episoadele în avans, am o presimțire puternică, că al doilea sezon va fi și mai uimitor …Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului.

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr 56