Hercai Episodul 13 Rezumat (Detaliat)

Hercai Episodul 13 Rezumat

Reyyan se simte rău când își amintește ce s-a întâmplat în dimineața de după nuntă la vechea cabană​. Dar Miran își exprima remușcarea și jură că va face totul pentru ca toate aceste clipe de coșmar să treacă și să rămână doar o amintire neplăcută.

Reyyan nu acceptă să se căsătorească cu Miran!

Reyyan, care nu a putut încă să treacă peste ceea ce Miran i-a făcut, refuză cererea în căsătorie. Miran este supărat și Reyyan nu ezită să-l întrebe dacă este pregătit să renunțe la răzbunare și îi reamintește că indiferent de decizia sa, Azize nu va renunța.

Indiferent de ceea ce spune Miran și promisiunile pe care le face, afirmând că îi va vindeca toate rănile, Reyyan îi spune că cel mai bine peste să stea departe unul de celălalt, apoi pleacă. Miran, care nu are de gând să renunțe la iubirea vieții sale, este devastat, însă mai mult ca oricând decide să lupte pentru a o recâștiga pe frumoasa sa Reyyan.

Nasuh Bey își anunță familia că se vor muta la vechea fermă!

Familia Sadoglu se pregătește să părăsească conacul pentru a se stabili la fermă, în vechea lor casă. Micuța Gul se întristează când aude că în acea seară vor pleca la fermă. Fetița iese în fața conacului și când îl întâlnește pe Miran, care a venit la la Reyyan, îi spune despre situația familiei.

Odată ce Miran află că bunica sa a dat afară familia Sadoglu din conac se duce imediat acasă și îi reproșează. El o avertizează că din acel moment nu va mai permite ca cineva nevinovat să sufere, amintindu-i că singurul lui dușman este Hazar.

Miran se opune ferm deciziei lui Azize și a acțiunilor sale. În timp ce Miran pleacă de la conacul Aslanbey, familia Sadoglu părăseste conacul în speranța de a se întoarce din nou acolo. Iar Azize va continua cu intrigile ei care par că nu se mai termină.

Sultan se simte rău în legătură cu decizia lui Gonul de a divorța de Miran. Ea nu este deloc împăcată ca fiica sa a ascultat sfaturile bunicii sale. Sultan se supăra și reacționează la amenințările lui Azize, avertizând-o că pentru fericirea fiicei sale face orice și de data asta nu va mai tăcea în fața ei. Dar cuvintele lui Azize o vor face să accepte situația. Aparent, Azize și-a propus să-l aducă pe Nasuh înapoi exact în locul în care se instalează acum toată familia Sadoglu…

Familia Sadoglu s-a mutat deja în vechiul lor conac, însă acea ferma îi răscolește amintiri dureroase boierului Nasuh și aceasta situație o face fericita pe Azize.

După lăsarea serii, Miran se duce la fermă să vorbească cu Reyyan, pe care o vede afară și îi explică că el nu are nicio legătură cu faptul că Azize le-a luat conacul. Reyyan îi face cunoscut faptul că a refuzat cererea în căsătorie pentru că a fost sigură că Azize nu va renunța niciodată la răzbunare și îi cere să plece ca nu cumva cineva să-i vadă.

Azat este foarte revoltat de acuzația lui Gonul!

În ziua următoare, Gonul se duce la piață și este oprită de Azat, care este foarte nervos și îi cere explicații de ce la calomniat pe nedrept. El este foarte sincer și vrând să clarifice o dată pentru totdeauna situația jenantă în care la pus, îi întinde pistolul său, afirmând că dacă e la făcut așa ceva, atunci să-l împuște.

Trecătorii care îi văd, încep să vorbească și când Miran este anunțat de oamenii săi, că Azat a țintit arma asupra lui Gonul, se duce imediat acolo și iese cu bătaie. Dar Reyyan ajunge acolo, înainte ca o nenorocire să se întâmple și după ce îl avertizează pe Miran să-i lase familia în pace, pleacă la fermă împreună cu Azat.

Azize, care a aflat despre incidentul din piață este foarte furioasă și în sinea ei afirmă că știe ea ce are de făcut, apoi pune mâna pe telefon și sună pe omul ei de încredere pentru a da noi ordine.

Cearta lui Azat cu Miran în mijlocul pieței îl va determina pe primarul zonei să intervină pentru a asigura pacea între cele două familii. Hasmet, șeful clanului, îi invită în secret pe Nasuh și Azize, fără ca cei doi să știe unul de celălalt și le cere să înceteze războiul dintre cele două familii și să facă pace. El le spune că singura cale de a le potoli furia, este ca Reyyan și Miran să se căsătorească. Bineînțeles că boierul se împotrivește căsătoriei și o dată cu decizia sa, Azat va fi cel care va avea de suferit.

Handan când află, o consideră răspunzătoare pe Reyyan și îi spune totul despre situația dintre cele două familii, apoi îi cere ajutorul, reproșându-i că fiul ei a încercat să-i curățe onoarea. Reyyan se duce la șeful clanului să-i ceara ajutorul, însă este înștiințată că dacă nu se va căsători atât Miran, cât și Azat vor fi în pericol.

La companie, Miran este foarte supărat și îi cere lui Firat să înapoieze familiei Sadoglu conacul și asta o va scoate din minți pe Azize.

Gonul semnează actele de divorț, crezând că doar așa îl va recâștiga pe Miran!

Gonul, care a semnat actele de divorț, le înmânează bunicii sale și o avertizează că dacă nu își va ține promisiunea, atunci Miran si mama ei vor afla totul. Miran vine acasă și este uimit să vadă că soția sa, care a semnat actele de divorț, este foarte calmă. Azize vrând să-și împiedice nepotul să nu plece de acasă, îl avertizează că oamenii lui Nasuh îl așteaptă afară înarmați.

Miran este atacat de niște indivizi înarmați!

În timp ce Cihan și Handan îl vor îndepărta pe fiul lor Azat pentru o vreme, pentru a nu pune în pericol singurul lor moștenitor, Miran este atacat cu focuri de arme la ieșirea din conac.

Nasuh când află ce s-a întâmplat, crede că fiul său a dat ordin să se tragă în mașina lui Miran. Boierul se duce la Cihan și cere socoteală de ce a trecut peste cuvântul, avertizând-ul că altfel războiul dintre cele două familii nu va înceta niciodată.

Reyyan, care le aude conversația, începe să plângă crezând că Miran a pățit ceva și îl sună, dar nu-i răspunde. Melike vrând să o calmeze, îl sună pe Firat și află că Miran trăiește, iar vestea bună o bucură pe Reyyan.

Azize îi zice nepotului ei, că până nu vor șterge familia Sadoglu de pe fața pământului, nu vor avea pace și îi cere lui Miran să-și protejeze familia. După un timp, Miran vede apelul lui Reyyan și de bucurie, pleacă să vorbească cu ea. Degeaba încearcă Firat să-l oprească, Miran tot se duce, spunând că chiar dacă va muri, tot s-ar duce să o vadă.

Reyyan și Miran decid de comun acord să se căsătorească!

Miran ajunge la locul unde știa că o găsește pe frumoasa inimii sale și Reyyan când îl vede, fuge în brațele lui. Reyyan, care și-a dați seama că doar prin căsătorie război dintre cele două familii va înceta, îl întreabă dacă mai vrea să se căsătorească cu ea.

Cei doi îndrăgostiți îi spun lucruri siropoase și poetice, cu afirmații precum că nu vrea să trăiască tot restul vieții ei regretând că l-a pierdut și promisiuni că el va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a o face să uite trecutul dureros prin care a trecut din cauza sa.

Oare se va opri cu adevarat disputa de sânge dintre cele două familii, odată cu căsătoria lui Miran cu Reyyan?


Hercai Episodul 14 Rezumat


SEZONUL 2

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com