Hercai Episodul 14 Rezumat (Sezonul 2)

Hercai Episodul 14 Rezumat

Hercai Episodul 14 Rezumat Detaliat (Sezonul 2)

Home » Rezumate Seriale Turcesti » Hercai Episodul 14 Rezumat (Sezonul 2)

Hercai episodul 14 rezumat, începe exact de unde s-a terminat, cu scena în care Reyyan a acceptat cererea în căsătorie. Miran este în culmea fericirii. După ce Miran îi pune pe deget inelul mamei sale și rostește cuvinte poetice pentru aleasă inimii sale, încearcă să o sărute. Dar Reyyan se rușinează și Miran o înțelege pentru că își dă seama că nu este încă pregătită. Hercai episodul 14 rezumat în română este un episod care te tine în fata ecranului TV. Iar în pauzele publicitare îți vei dori să cauți mai multe informații despre Hercai episodul 14 rezumat pe site-ul flory4all.

Miran o duce pe Reyyan acasă și își anunță familia că se vor căsători!

Miran o duce pe Reyyan la conacul familiei sale. Cei doi îndrăgostiți intră pe ușă ținându-se de mână. Miran îi spune bunicii sale ce i-a adus nora și că Reyyan este de acum încolo soția sa. Sultan când aude încearcă să se impună. Dar fiica ei o prinde de mână și o reține pe mama ei. Gonul spune că de acum încolo ea este fiica acestei familii.

Azize, care este ferm convinsă că nepotul ei e nu va renunța la fiica dușmanilor săi, nu se opune căsătoriei. Dar îi avertizează pe Reyyan și Miran, că Reyyan nu se mai poate întâlni cu cei din familia Sadogulu, atâta timp cât poartă numele de Aslanbey. Reyyan nu are încotro și acceptă să nu își mai vadă părinții. Azize îi dă voie să se instaleze în camera ei.

Miran le spune tuturor că Reyyan va deveni soția sa în mod legal. Odată cu pronunțarea divorțului și după căsătorie vor merge să locuiască în noua lor locuință. El îi mulțumește lui Gonul pentru că a acceptat divorțul fără dificultate și cei doi îndrăgostiți pleacă.

Miran o roagă pe Reyyan să nu mai fi tristă. Iubitul ei îi spune că va rezolva toate problemele și că de acum înainte nimeni și nimic nu-i va mai separa. El vrea să o ducă să aleagă împreună casa visurilor lor. Dar Reyyan îi spune că orice va alege el, este potrivit și pentru ea. Reyyan cere să o ducă înapoi la fermă. Altfel iadul se va dezlănțui dacă familia ei își va da seama că lipsește.

Yaren și Cihan divulgă secretul lui Reyyan și Nasuh vrea să o pedepsească pentru că s-a întâlnit cu Miran!

Odată ce Reyyan ajunge acasă, Zehra o ceartă pentru că s-a întâlnit cu Miran. Yaren le aude conversația și îi spune totul bunicului lor. Nasuh Bey se enervează și ca de obicei încearcă să o lovească însă intervine tatăl ei. Hazar îi spune tatălui său că de acum înainte nimeni nu va mai ridica mâna asupra fiicei sale. El îi avertizează pe toți sa nu mai vorbească pe la spate despre Reyyan.

Cihan intervine în favoarea familiei sale! El îi spune fratelui său să nu creadă că Reyyan s-a întâlnit cu inamicul lor pentru prima dată. Deoarece cu o seară înainte i-a văzut împreună grădina de la fermă. Ulterior, Hazar își avertizează fiica că dacă se va mai întâlni cu Miran, el nu va mai exista pentru ea.

Decizia lui Reyyan de a se căsători cu Miran, cade ca o bombă asupra familiei Șadoğlu!

A doua azi, la conacul Aslanbey se fac pregătiri pentru nunta lui Miran cu Reyyan. Azize stabilește ca după ceremonie, miri să ia cina împreună cu familia, înainte de a merge la casa lor. După ce Reyyan ajunge la conacul Aslanbey, fără ca familia ei se știe, Azize îl sună pe Nasuh. Ea îi vorbește pe un ton batjocoritor îi face cunoscut că nepoata sa se căsătorește cu inamicul lor.

Boierul Nasuh se enervează când aude că Reyyan se căsătorește cu Miran și regretă că nu a scăpat de ea. El îi reproșează lui Hazar, spunându-i regretă că nu a scăpat de ea când a avut ocazia.

Hazar, care afirmă că fiica lui nu i-ar face niciodată așa ceva și sigur este vreo neînțelegere. Hazar constată că fiica sa lipsește și se duce imediat la conacul familiei Aslanbey. El vrea cu orice preț să oprească nunta, însă ajunge prea târziu. Deoarece Reyyan și Miran s-au recăsătorit.

Miran și Reyyan se recăsătoresc!

În timp ce căsătoria se desfășoară, înainte ca Reyyan să semneze certificatul de căsătorie, tatăl ei ajunge acolo. Hazar o întreabă de ce a făcut asta. Reyyan îi spune că îl iubește pe Miran și aceste cuvinte îi frânge inima tatălui ei.

Azize, este foarte fericită cu sosirea lui Hazar, deoarece haosul este ceea ce își dorește. Dar Reyyan grăbește demersul ceremonie și semnează, astfel încât tatăl ei să nu o oprească să devină soția lui Miran.

Azize este surprinsă de faptul că Reyyan a semnat certificatul de căsătorie, chiar și în prezența tatălui ei. Degeaba încearcă Hazar să-și convingă fiica să-l urmeze și să plece împreună, deoarece Reyyan îl refuză. Hazar pleacă foarte supărat, deoarece este sigur să fiica sa nu va fi fericită niciodată în sânul familiei Aslanbey.

Gonul nu mai are răbdare să-și revadă fratele și o presează pe Azize să-i spună!

Gonul o întreabă pe Azize unde este fratele ei din moment ce a divorțat de Miran, așa cum i-a cerut. Văzând că bunica ei nu are de gând să-i spună, îi reamintește că trebuie să se țină de cuvânt.

Azize îți trimite oamenii pe ascuns să atace casa în care este Reyyan și Miran!

Reyyan și Miran părăsesc conacul lui Azize și se mută la noua lor casă. Dar nu pentru mult timp. Deoarece în prima lor noapte împreună, casa lor este atacată de niște indivizi. Miran și Reyyan sunt nevoiți să se reîntoarcă la conac.

În mod surprinzător, acel atac armat este o mare nebunie. Deoarece în spatele a tot ce s-a întâmplat a fost Azize, inclusiv; Atacul lui Reyyan și Miran, după noaptea nunții lor a fost pus la cale pentru a se întoarce acasă.

Lucrul cel mai șocant, este faptul că Azize se află în spatele atacului cu mașina lui Miran din episodul anterior. De asemenea, ea este și în spatele deciziei impuse de consiliului local. Deoarece ea a fost cea care i-a povestit totul lui Heshmat. Totul s-a întâmplat așa cum își dorea Azize. Deoarece planul ei era să-i facă Reyyan și Miran să se căsătorească. Scopul fiind să-i facă să locuiască la conac, unde iadul se va dezlănțui.Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com