Hercai Episodul 15 Rezumat Detaliat

Hercai Episodul 15 Rezumat

Hercai Sezonul 2 Episodul 3 Rezumat

La finalul episodului 14, casa în care se aflau Miran cu Reyyan a fost atacată. Cei doi îndrăgostiți se întorc la conacul familiei Aslanbey. Dar odată ce intră pe poarta conacului, Azize nu este deloc șocată și astfel apar criticile. Ea îi reproșează lui Miran, că deși ea l-a avertizat, tot au plecat. Bunica lui Miran nu ezită să dea de înțeles că familia Sadoglu se află în spatele acelui atac și îi cere nepotului ei, să ia măsurile necesare pentru a avertiza familia boierului Nasuh.

Azize nu se lasă învinsă și continuă să țese alte planuri care să o ajute cu răzbunarea ei!

Azize Aslanbey, care își propune să folosească dragostea lui Miran și Reyyan în planurile ei interminabile de răzbunare, este cu un pas mai aproape de atingerea obiectivului, întrucât ultimul ei joc a dus la revenirea lui Miran și Reyyan la Conacul Aslanbey.

Reyyan speriată că o nenorocire este pe cale să se întâmple, încearcă să-l oprească pe soțul ei, la fel și Gonul, care afirmă că fără el familia Aslanbey nu mai există. Dar Miran nu o ascultă și Reyyan, care face un atac de panică, cade jos și leșină. Bineînțeles că Miran se îngrijorează și o ia imediat în brațe și o duce în pat. După ce soția sa și revine primul lucru pe care îl întreabă, este dacă și-a trimis oameni la familia ei. Miran o asigură că nu a trimis pe nimeni și îi promite că de dragul ei nu va face nimic familiei sale pentru că nu vrea să o supere.

Reyyan este ferm convinsă că împreună cu Miran vor depăși toate obstacolele!

Azize îi reproșează nepotului ei că din cauza că Reyyan a leșinat, el nu și-a ținut promisiunea față de ea cu privire la de răzbunare a părinților săi. Indiferent ce spune nepotul ei, Azize continuă cu reproșurile ca respectând promisiunile făcute lui Reyyan, el își încarcă promisiunile față de ea și proprii lui părinți. Miran îi promite bunicii sale că va lua măsuri de precauție, în caz că vor fi atacați din nou, tot nemulțumită este și afirmă că pe el îl interesează doar cuvântul dat soției sale și nimic altceva nu îl preocupă.

Miran, care a fost ținta mai multor atacuri la rând, în ciuda presiunilor bunicii sale, respectă promisiunea făcută lui Reyyan și nu merge să-i ceară familiei Sadoglu să dea socoteală și decide să se oprească pentru a nu fi vărsare de sânge.

Semnele de schimbare ale lui Miran întăresc convingerea lui Reyyan că vor depăși toate obstacolele din lupta pentru dragostea lor și asta o face extrem de fericită.

Cihan și Handan îl trimit pe fiul lor Azat la Mustafa!

Pe de altă parte, Cihan și Handan consideră că fiul lor va fi în siguranță doar în casa lui Mustafa, așa că îl trimit pe Azat la bunicului său pentru al proteja de familia Aslanbey. Dar în momentul în care Azat află de la Yaren că Reyyan s-a căsătorit cu Miran, nu mai are liniște, fuge de la conac, în speranța că o va întâlni pe femeia pe care o iubește și îi va explica de ce i-a făcut una ca asta. Odată ce Azat ajunge la conac, Elif, care îl îndrăgește, se gândește la siguranța tânărului, vrea să îl protejeze, ascunzându-l într-o încăpere, însă este prins de oamenii lui Azize.

Reyyan intervine și a Azat îi spune că a venit să o salveze pentru că știe că ea a fost căsătorită cu forța. Dar Reyyan pentru a evita vărsarea de sânge, Îl ia pe soțul ei de mână și afirmă că s-a căsătorit din propria-i voință, apoi îi cere să plece. Miran este foarte gelos și după plecarea lui Azat, are loc o mica cearta între cei doi îndrăgostiți. El îi spune soție sale că dacă o singură dată se va mai întâmpla ca acel bărbat să încerce să o ia de lângă el, data viitoare nu-l va mai lăsat să scape din mâinile sale.

Reyyan este din ce în ce mai apropiată de Elif și se înțeleg foarte bine. Ea îi mărturisește că trebuie să își vadă părinții pentru că este îngrijorată, spunându-i că Miran o va duce să își vadă mama. Azize le aude conversația și se enervează că propriul nepot a trecut peste cuvântul ei.

Miran își divinizează soția și o duce să-și întâlnească mama!

În timp ce, Reyyan i-a cerut soțului ei să-i permită să-și vadă mama, pe de altă parte, Zehra nu mai rezistă de dorul fiicei sale și când află că cei doi soți au fost atacați este devastată. Dar cu ajutorul lui Melike, mama și fiica reușesc să vorbească la telefon. Miran, care nu poate să își vadă soția supărată, îi face pe plac și o duce să își vadă mama, undeva aproape de conac.

Reyyan îi mulțumește soțului ei, că chiar dacă bunica sa nu a fost de acord, e la trecut peste cuvântul cuvântului ei, doar pentru a o duce să își vadă mama. Miran de câte ori are ocazia nu ezită să-i spună cât de mult o iubește, afirmând că o va duce să își vadă mama ori de câte ori îți va cere.

Zehra vrea să își ducă fiica acasă și țipă la Miran să își ia mâinile de pe fiica ei, spunându- că nu e de ajuns câte lacrimi a făcut o să verse. Dar Miran îi spune clar că nu va renunța la Reyyan și în momentul în care Zehra îi spune că el nu știe ce înseamnă să fii părinte și prin ce treci, gândindu-te că poate copilul tău suferă, conversația lor devine foarte emoționantă. Deoarece Miran îi vorbește despre părinții săi, pe care din păcate nu au avut ocazia să-i aibă lângă el și îi cere să-l lase să fie și el fiul ei. El îi mai cere, să-l lase să fie acel fiu care își va da viața pentru fiica ei, dacă va fi nevoie, spunându-i că inima mamei nu se bazează pe durerea copilului ei, să își lase trandafirul să zâmbească. Miran jură pe propria viață că mereu o va proteja și cu propriile sale mâini o aduce pe Reyyan la ea.

Hazar începe să investigheze atacurile asupra lui Miran pentru a descoperi faptele misterioase!

Pe de altă parte, Hazar, care este ferm convins că cineva a pus la cale atacul asupra lui Miran pentru ca familia Sadoglu să pară că a ordonat atacul. El începe să cerceteze pana la cel mai mic detaliu. Iar cu ajutorul primit de la Ali, Hazar merge la depozit. Hazar se miră cum Miran a putut supraviețui unui astfel de atac armat, văzând că mașina este ciuruită de gloanțe. Cei doi bărbați conchid, că dacă cineva ar fi vrut cu adevărat să-l omoare pe Miran, atunci trăgea în rezervor și mașina exploda. Asa ca singura variantă plauzibilă ar fi că a vrut să-i intimideze printr-un avertisment, că ceva mai rău este pe cale să se întâmple.

Hazar, care nu vrea ca Reyyan să rămână în conacul Aslanbey, începe să investigheze atacurile asupra lui Miran pentru a descoperi faptele misterioase. Cu această mișcare a lui Hazar, planurile lui Azize sunt în pericol și asta o enervează la maxim pe Sultana. Hazar vrea cu orice preț să dezlege misterul și îi spune lui Ali sa plece imediat la Kars a verificat dacă nu cumva familia Aslanbey are vreun dușman acolo.

Azize își ia oamenii cu ea și merge să atace ferma boierului Nasuh!

Între timp, Miran este anunțat că Hazar este la depozit și foarte furios merge imediat acolo. Iar în momentul în care Hazar vrea să-i explice ce bănuiește cu privire la acela toc armat, Elif Îl sună pe Miran. Ea îi spune că bunica lor a plecat cu oamenii ei să atace ferma dușmanilor.

Pe de altă parte, Reyyan, care este îngrijorată de ceea ce i s-ar putea întâmpla familiei sale, amenință cu pistolul pe unul dintre bărbații de la conac și Îl obligă să o ducă la fermă.

Hazar își avertizează tatăl cu privire la atac și împreună cu Miran se duc să o oprească pe Azize!

Hazar, care a fost lângă Miran și aflat despre atac, își sună imediat tatăl să părăsească imediat ferma împreună cu familia sa. Deoarece Azize se îndreaptă acolo să-i atace. Dar boierul nu are de gând să fugă, ca un laș și afirmă că un Sadoglu adevărat, nu fuge niciodată de un Aslanbey și va rămâne acolo pentru a-și apăra familia.

Marele boier Nasuh, îți trimite familia la adăpost și împreună cu Cihan și oamenii săi o așteaptă pe Azize la poarta fermei sale. Iar în momentul în care dușmanii lor ajung acolo, cele două clanuri ridică armele unii împotriva altora. Din fericire, Miran și Hazar ajung la timp să oprească o nenorocire, care putea dea amploare un război și mai mare. Miran se îngrijorează pentru soția sa și când întreabă unde este Reyyan, nimeni nu știe nimic. Apoi vedem scena în care mașina în care s-a urcat Reyyan este goală, iar șoferul este căzut jos și soția lui Miran a dispărut.


Hercai Episodul 16 Rezumat


Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com