Hercai Episodul 16 Rezumat Detaliat (Sezonul 2)

Hercai Episodul 16 Rezumat

Hercai episodul 16 rezumat începe cu Miran, care îl întreabă pe Nasuh Bey, unde este soția sa și cele două clanuri în dreapta armele unul spre altul. Hazar și Zehra sunt devastați când află că fiica lor nu este de găsit. Hercai episodul 16 rezumat în română este un episod foarte interesant, în care avem ocazia să vedem cât de puternice sunt sentimentele lui Miran pentru Reyyan.

Miran când află că soția sa a fost răpită devine foarte îngrijorat și începe să o caute, în Hercai episodul 16 rezumat!

Zehra de supărare îi cere socoteală lui Miran. Ea îl întreabă unde este fiica sa, amintindu-i că le-a promis că o va proteja cu prețul vieții sale. În timp ce între cele două familii izbucnește o ceartă, Firat primește un apel telefonic. Toți află că mașina în care se afla Reyyan a fost atacată. Miran când aude, pleacă imediat să o salveze pe Reyyan și Hazar în urma sa merge să-și salveze fiica.

Reyyan a fost răpită și Miran cu Hazar cooperează pentru a o salva!

Hazar, Miran, Firat și Azat și găsesc mașina la marginea drumului și șoferul rănit căzut lângă ea. Miran îl întreabă unde este soția sa și șoferul îi spune că o mașină le-a blocat drumul și au răpit-o pe Reyyan. Șoferul le mai spune că pe unul dintre răpitori l-a auzit vorbind la telefon. Acel bărbat ar fi zis că au fata și vor merge la prima benzinărie să schimbe mașina.

Azize îl avertizează pe boier că de data aceasta a fost norocos să fie salvat de nepoata sa. Apoi pleacă împreună cu oamenii săi. Boiereasa nu înțelege cine ar putea fi în spatele răpirii. Ea îi dă ordine stricte lui Mahmut să o găsească pe Reyyan și să o ducă la ea. După ce, Azize ajunge la conac, Elif o acuză că nu are grijă de nepotul ei. Ea le spune că Miran s-a dus să-și caută soția, deoarece Reyyan a fost răpită. Elif se îngrijorează când află că Nasuh a reușit să o ia pe Reyyan din mâna lui Azat.

Azize o întreabă pe Sultan dacă nu cumva are ceva de a face cu răpirea lui Reyyan. Sultan o avertizează că dacă s-a jucat cu mintea cuiva, ar fi bine să-și încuie ușa noaptea. Bineînțeles că Azize îi dă o replică pe măsură, spunându-i să schimbe încuietoarea ușii, pentru că nu este sigur cine va intra.

În timp ce Miran este în mașină cu Hazar, îi vorbește pe un ton ridicat. El îi spune că este singurul motiv pentru care Reyyan are de suferit. Dar fiica lui va vedea adevărata sa față.

Miran și Hazar nu reușesc să o găsească pe Reyyan!

Miran împreună cu Hazar ajung la benzinărie și află că răpitorii au dus-o pe Reyyan în satul vecin. Odată ajuns acolo o caută într-o disperare până târziu în noapte. Dar din păcate nu reușesc să o găsească și se întorc acasă.

Hazar are un presentiment că cei care au răpit-o pe fiica sa ar avea de-a face cu Azize. El îi cere lui Miran să afle de la bunica sa, dacă în trecut a mai avut ceva dușmani. Dar când ajunge acasă, Azize îl asigură că singurul ei dușman este Hazar. Odată ce Miran și Hazar ajung la casele lor sunt certați atât de Azize, cât și de Nasuh că s-au unit cu dușmanul lor.

Reîntâlnirea dintre cele două surori, Azize și Hanife!

În toiul nopții, Azzie pleacă de la conac însoțită de Mahmut, să se întâlnească cu sora ei Hanife și Miran urmărește.

Hanife se bucură să-și îmbrățișeze sora după mult timp. Din conversația lor aflăm, că Azize și-a trimis sora ca servitoare în conacul Sadoglu pentru a-l spiona pe Nasuh. Hanife o informează pe sora ei, ca a surprins o conversație dintre Hazar și soția sa cu privire la mașina lui Miran, care fusese ciuruită de gloanțe. Ea o sfătuiește să facă în așa fel ca mașina să dispară altfel nepotul ei își va da seama că ea a ordonat atacul armat.

Miran ajunge acolo, însă nu reușește să afle secretul bunicii sale. Deoarece Azize îi spune cu o plătește pe servitoare pentru a-i oferi informații ca să ajungă la Reyyan.

După ce Azize intră în conac, o mașină oprește brusc și o aruncă pe Reyyan în stradă, exact în fața soțului ei. Miran de bucurie o ia în brațe și o duce acasă.

Între cei doi îndrăgostiți, are loc o conversație sinceră. Miran îi spune frumoasei sale soții cât de îngrijorat a fost pentru că nu a reușit să o găsească. Dar Reyyan nu își amintește nimic și îi cere soțului ei să o ducă să-și vadă părinții și pe micuța Gul.

Reyyan își reîntâlnește părinții și sora!

Miran, care nu poate să-i refuze nimic soției sale, o duce la un hotel pentru a se întâlni cu familia ei. Chiar dacă părinții ei o roagă să se întoarcă cu ea acasă pentru că lângă Miran nu va fi în siguranță, Reyyan îi refuză. Ea îi spune tatălui ei că nu poate să plece, deoarece îl iubește pe Miran.

Miran nu reușește să treacă peste răzbunare, deoarece încă îl mai vede pe Hazar ca pe cel mai mare inamic al său. El își promite că îl va face să plătească pentru că din cauza lui și-a pierdut părinții. Hazar îl vede îngândurat și se duce la el, crezând că va reuși să-l convingă că nu el i-a ucis părinții. El îl roagă să renunțe la răzbunare de dragul lui Reyyan. Din păcate, Miran nu-l crede și îl avertizează că nu va lăsa lucrurile așa până ce nu-i va arăta lui Reyyan cine este tatăl lui cu adevărat.

Miran și Reyyan o confruntă pe Azzie!

În ziua următoare, Reyyan se duce la Azzie și îi înmânează biletul primit de la răpitori. Ea îi spune că acel bilet este dovada a fost răpită din cauza ei.

La finalul episodului 16, Miran află că cineva din familia sa a trimis ca mașina lui să fie luată de la depozit. El se duce foarte furios acasă și îi spune lui Firat, care este și el mirat. Miran devine suspicios și începe să o strige pe bunica sa. Reyyan încearcă să-l oprească. Dar soțul ei spune să intre în cameră și se duce direct la Azize. Boiereasa se preface că nu știe că mașina a dispărut din depozit.

Miran îi reamintește că atunci când a întrebat-o dacă au și alți dușmani, i-a spus că nu au și totuși Azize îl minte cu nerușinare. Ea susține că singurul lor dușman este Hazar Sadoglu și că iubirea l-a orbit. După ce Miran iese din camera bunicii sale, Reyyan se duce acolo. Reyyan îi cere socoteală și îi spune că toți cei care locuiesc în acel conac, inclusiv ea plătesc prețul ambițiilor ei.


Hercai Episodul 17 Rezumat


Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com