Hercai Episodul 18 Rezumat Detaliat (Sezonul 2)

Hercai Episodul 18 Rezumat

Hercai episodul 18 rezumat, începe cu Miran care vrea să afle de la Azize cine ar fi putut trimite acel bilet. Mesajul transmis spune că “a venit timpul ca Azize să plătească”. Dar ca de obicei, bunica sa nu nu ezită să dea vina pe familia Sadoglu. Miran îi reamintește bunicii sale că momentul când i-a dispărut mașina, a întrebat-o dacă mai au vreun dușman. Iar răspunsul ei a fost doar Hazar Sadoglu, dar i-a ascuns adevărul. Hercai episodul 18 rezumat în română este un episod de excepție, care te tine în suspans. Inevitabil îți vei dori să cauți mai multe informații despre Hercai episodul 18 rezumat pe site-ul flory4all.

Yaren o minte pe Gül că sora ei nu-și iubește familia!

Micuța Gül nu se simte bine și părinții ei aduc medicul să o vadă. După ce medicul pleacă, fetița îi cere tatălui ei să i-o aducă pe sora ei. Nasuh vine să-și vadă nepoțica favorită. Fetița le spune că Yaren i-a zis că Reyyan nu-i iubește pe niciunul dintre ei și de aceea nici măcar nu vine să o vadă.

Toți sunt șocați și când Hazar vrea să meargă să-i ceară socoteală lui Yaren, Nasuh îl oprește și spune că va rezolva el această problemă. Nasuh o ceartă aspru și spune ca nu cumva să se repete, că îi va da palma pe care nu ia dat o niciodată. Cihan, Handan și Azat o ceartă și ei pe Yaren, afirmând că sunt dezamăgiți de așa o fiică și soră.

Miran și Hazar decid să coopereze pentru binele lui Reyyan. Deoarece bănuiesc că în spatele a tot ce se întâmplă există un dușman periculos, care are de a face cu Azize.

Reyyan află că tatăl ei a iubit-o pe mama lui Miran!

Reyyan vrea să afle de la tatăl ei, dacă este adevărat ceea ce i-a povestit Azize despre el și Dilșah. Hazar, care este un bărbat sincer, împărtășește cu fiica sa că în tinerețe a fost logodit cu mama lui Miran, însă când s-a întors din armată a constatat cu tristețe că Dilșah s-a căsătorit cu Mehmet.

După un timp, el a aflat că Dilșah ducea o viață grea la conac, deoarece era tratată foarte rău de soțul ei, care o agresa în mod constant și când Hazar a încercat să o ajute să scape din acel infern, și a fost împușcat. Iar când s-a refăcut și s-a întors din spital, mama lui Miran nu mai era.

Mai târziu, Reyyan încearcă să vorbească cu soțul ei despre Dilșah și tatăl ei. Pentru a-l face să înțeleagă că Hazar nu are nimic de a face părinților săi. Dar totul este în zadar, deoarece Miran nici măcar nu vrea să o asculte și îi cere să-i transmită tatălui ei, ca niciodată să nu mai vorbească despre Dilșah.

Cihan și Handan pun la cale un plan prin care să o lovească pe Azize, cu persoana pe care o prețuiește cel mai mult. Yaren le ascultă conversația și când află că părinții ei vor să-l căsătorească pe Azat cu Elif, își convinge mama să o lase să-i ajute. Ea îi spune că este în relații bune cu cineva din interiorul familiei Aslanbey.

Miran cu Reyyan și micuța Gül participă la nunta unui prieten!

În acea noapte, fetița doarme la ei și în acea seară, Miran primește un apel telefonic secret. El îi cere celui cu care conversează să respecte planul, astfel încât să nu eșueze.

Miran și Reyyan îi spun lui Gül versiunea lor despre poveste, care o va împinge pe Azize în intrigi și mai mari, în momentul când le ascultă conversația. Azize spune în sinea ei, că dacă încearcă să dărâme tot ceea ce a încercat să facă ea, în toți aceștia ani, atunci va pune în aplicare un plan de răzbunare și mai mare, prin care îi va zdrobi pe toți fără milă.

Nasuh Bey își recuperează conacul în Hercai episodul 18 rezumat!

A doua zi dimineața, Nasuh Bey este vizitat de avocatul său, care îi dă contractul conacului. Boierul este în culmea fericirii că în sfârșit se va putea întoarce acasă.

Pe de altă parte, Azize se confruntă cu o situație de coșmar. Ea constată că avocatul ei a dispărut împreună cu toate actele. Acele documente care dovedeau că ea este titularul al dreptului de proprietate a bunurilor lui Nasuh.

Azize pune la cale un plan un plan de răzbunare magnific și îl șantajează pe Azat!

Din cauza furiei sale, Azize pune la cale un plan de răzbunare și mai malefic. Un plan prin care vrea să-l folosească pe Azat. Ea îl șantajează pe Azat să plece din țară și să respecte cu tristețe ordinele ei. Altfel o va ucide pe Reyyan. Avertizând-ul că deține arma lui pe care a lăsat-o în conacul ei, în ziua în care a încercat să o ia pe Reyyan și va face în așa fel ca vina crimei să cadă asupra sa.

Azzie se folosește și de Yaren în planul ei de răzbunare! Ea îi trimite telefonul fratelui ei, cu indicații stricte a ceea ce va urma să facă. Yaren o înștiințează pe verișoara ei, că a găsit în telefonul fratelui ei, un mesaj de “adio”. Mesajul spune că Azat pleacă departe, fiindcă nu poate trăi fără Reyyan. Yaren o roagă să meargă la aeroport să-l oprească.

Miran o găsește pe Reyyan la aeroport împreună cu Azat!

Bineînțeles că Reyyan cade în capcana întinsă de Azize și merge într-un suflet la aeroport și încearcă să îl convingă să nu plece. Cei cei doi sunt surprinși de Miran, care la insistențele bunicii sale o însoțește la aeroport. Miran nu este deloc surprins de ceea ce vede în fața ochilor săi. Azize vrea să facă un haos și mai mare, continuă să-l manipuleze. Ea îi spune că a vrut să vadă cu ochii lui că Reyyan s-a căsătorit cu el doar din interes. Pentru a recăpăta bunurile familiei sale și a-l salva pe Azat.

Hercai Episodul 18

Planurile malefice a lui Azize au eșuat! Din cauză că Miran a fost cu ochii pe ea și și-a dat seama de ce urma să facă bunica sa. Miran îi returnează pistolului lui Azat și îi spune lui Reyyan să se uită în geantă. Ea găsește un bilet de avion, care intenționat a fost pus acolo, ca Miran să creadă că ea a vrut să fugă cu Azat.


Hercai Episodul 19 Rezumat


Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com