Hercai Episodul 20 Rezumat Detaliat (Sezonul 2)

Hercai Episodul 20 Rezumat

Hercai episodul 20 rezumat arată evoluțiile cu privire la dragostea lui Reyyan pentru Miran. Azize, care a încercat să-l domine pe Miran de o vreme, nu a mai putut rezista evenimentelor. Deci, ce va face Azize în Hercai episodul 20 rezumat? Hercai episodul 20 rezumat a arătat că vor avea loc evoluții extraordinare după confruntările care parte nu se mai termină. Pașii neașteptați în care apar evenimentele, îl afectează pe Miran.

Evenimentele i-au un curs neașteptat, Reyyan trebuie să aleagă între familie și marea sa dragoste!

Hazar merge la conacul Aslanbey pentru a vorbi cu Miran și Reyyan. El vrea să-și dovedească nevinovăția, se confruntă cu o situație complet neașteptată.

Reyyan iese în curte și rămâne încremenită când își vede tatăl întins pe scări complet nemișcat. Ia când îl vede Miran stând deasupra lui, se gândește la ce e mai rău. Până ca acest incident tragic să se întâmple, Reyyan a încercat să-l convingă pe Miran să renunțe la această dorință arzătoare de răzbunare. Dar Din păcate, ea nu a reușit să-l convingă pe Miran că tatăl ei este complet nevinovat. Iar acum trece printr-o mare încercare.

La spital, Hazar a intrat în operație, dar din păcate este în stare gravă. Iar Reyyan, care foarte îndurerată, îl acuză pe soțul ei că i-a împins tatăl pe scări. Miran se simte foarte rănit de vorbele soție sale. El încearcă să o convingă că nu el l-a împins pe Hazar. Dar din păcate, Reyyan nu-l crede și îl roagă să plece.

Reyyan se simte vinovată pentru că i-a cerut ajutorul tatălui său și acum face pe un pat de spital.

Dragostea dintre Reyyan și Miran este testată mai mult ca oricând!

Miran, care de câte ori a avut ocazia, nu a ezitat să își exteriorizează furia sa față de Hazar, are de-a face cu cea mai mare tulburare din viața sa. Deoarece toate săgețile de suspiciune sunt îndreptate spre el.

Azize Aslanbey, care în mare parte și a atins scopul, cu jocurile pe care le-a jucat până acum, nu mai poate rezista iubirii lui Miran pentru Reyyan. Iar dominația pe care Miran a stabilit-o de-a lungul anilor începe să se destrame încetul cu încetul.

În timp ce Miran, care a dezvăluit jocul pus la cale de bunica sa, este zguduit de această realitate cu care se confruntă pentru prima dată.

Azize se întoarce în Midyat în Hercai episodul 20 rezumat!

Azize, care află de la Hanife tot ceea ce s-a întâmplat, se întoarce de la Kars „să-l consoleze pe Miran”. Dar, odată ce ajunge la conac se îngrijorează de situația în care o găsește pe Elif. Ea se preface că nu știe ce s-a întâmplat cu Hazar și îi spune nepotului ei că regretă că a încercat să-l despartă de Reyyan. Apoi îi promite va face tot posibilul să-i împace.

Zehra îl învinuiește pe Miran pentru tot ce i se întâmplă soțului ei!

Familia Sadoglu când află că Hazar este la spital și viața sa este în pericol, se duce imediat acolo. Ei îl amenință pe Miran că nu vor lăsa viață dacă Hazar moare. Nici dintre ei nu știu că Reyyan l-a chemat pe tatăl ei acolo și nu înțeleg cum a căzut. Hazar are nevoie urgenta sânge și Miran de dragul soției sale, donează sânge pentru că el este singurul compatibil.

Ea îi spune mamei sale și lui Azat că totul s-a întâmplat din cauza ei și Cihan cu Handan îmi ascultă conversația. Ei când află că Reyyan i-a cerut tatălui ei să o ajute să-i dovedească lui Miran că Azize l-a mințit, o alungă de la conac. Dar Zehra intervine în favoarea fiicei sale și le spune clar că nu o va lăsa pe Reyyan să plece și că vor divorța. După care aruncă inelul de pe degetul lui Reyyan spre Miran și afirmă că El este dușmanul lor. Iar dacă Hazar nu supraviețuiește, atunci îl va ucide.

Operația lui Hazar se termină cu succes, însă starea lui este critică și medicul anunță că dacă va supraviețui,exista posibilitatea să rămână invalid. Reyyan când află de la asistentă că Miran a dona sânge pentru tatăl ei, începe să creadă în nevinovăția acestuia.

Toată lumea este surprinsă de comportamentul lui Elif!

La conacul Aslanbey, Elif este în stare de șoc. Gonul încearcă să afle de la ea dacă a văzut ce s-a întâmplat cu Hazar și cine l-a împins. Dar Elif nu vorbește despre acel incident.

Esma a trimis scrisoarea pe care Dilșah i-a încredințat-o să i-o dea lui Hazar!

Esma, care nu mai este capabilă să vadă cum Azize transformă viețile oamenilor nevinovați într-un iad dezlănțuit; doar de dragul ardorii sale înflăcărate pentru răzbunare a livrat scrisoarea pe care Dilșah i-a încredințat-o lui Hazar pentru a o opri.

Reyyan se grăbește să ia lucrurile tatălui ei de la recepție, ca apoi să meargă la surioara ei, Gul. Deoarece fetita își caută părinții și nimeni nu o poate liniști. Dar, în acel moment, uită hainele lui Hazar, printre care se află și scrisoarea cum mărturia inocenței sale.

Pe de altă parte, Sultan complotează cu Yaren pentru a face posibilă căsătoria dintre Azat și Elif.

Hercai Episodul 20

Gul dispare brusc și toată familia Sadoglu îl învinuiește pe Miran!

Între timp, Reyyan se întoarce acasă pentru a avea grijă de micuța Gül. Ea iese în oraș cu sora ei și o pierde din vedere după ce se întâlnește cu Miran la o cafenea. Fetița aude când Reyyan vorbește cu Miran despre Hazar și se duce la spital să-și vadă tatăl.

Cei doi îndrăgostiți nu sesizează lipsa fetiței. Reyyan îi spune că până nu renunță la răzbunare, ea nu va mai pune pe deget inelul de logodnă și nu se va întoarce la el. Miran, încă mai speră că îi va dovedi soției sale că tatăl ei i-a ucis părinții, îi promite că va amâna răzbunarea până în momentul în care amândoi vor ajunge la aceeași concluzie. Cuvintele spuse de Miran, o fac fericită pe Reyyan, care îi spune că până acel lucru se va întâmpla, ia va purta inelul prins pe lănțișorul de la gât.

Zehra de supărare își reneagă fiica!

În momentul în care cei doi observa lipsa fetiței, încerc să o caute prin împrejurimi, dar nu o găsesc. Ei bănuiesc că micuța Gul s-a dus la spital și când ajung acolo tot sunt revoltați. Zehra o acuza pe Reyyan că nu a supravegheat-o pe sora ei și se putea întâmpla o nenorocire.

Toată familia este împotriva lui Miran pentru că Reyyan a pierdut-o pe Gul. După un conflict cu familia ei, pentru că ea l-a apărat pe Miran, neacceptând că el are de-a face cu căderea tatălui ei, Reyyan părăsește spitalul. Reyyan, care nu suportă în fața ochilor durerea bărbatului pe care îl iubește, decide să plece împreună cu el, ținându-se de mână. Ea încearcă să-i vindece rănile lui Miran cu dragostea ei necondiționată. Zehra o acuză pe fiica ei cum a putut să facă una ca asta, în timp ce tatăl ei se luptă între viață și moarte din cauza lui Miran și apoi o reneagă.

Miran este pe punctul de a descoperi adevărul cu privire la părinții săi!

Pe tot parcursul episodului, vor fi exprimate îndoieli cu privire la membrii familiei Aslanbey. Dar numai trezirea lui Hazar va dezvălui adevăratul vinovat.

Oare ce ascunde Elif și ce va împărtăși cu bunica ei, Azize?


Hercai Episodul 21 Rezumat


Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com