Hercai Episodul 21 Rezumat Detaliat (Sezonul 2)

Hercai episodul 21 rezumat cu Reyyan și Miran

Hercai episodul 21 rezumat începe cu toată familia Sadoglu la spital. Iată ce se întâmplă, luni 21 martie, în Hercai episodul 21 rezumat!

Reyyan nu renunță la Miran în Hercai episodul 21 rezumat!

Reyyan îi ia apărarea lui Miran și îi spune mamei sale că soțul ei nu este un ucigaș. Zehra de supărare îi o palmă. Ea îi spune fiicei sale să-l ia pe acel ucigaș și să plece, fără să se mai întoarcă vreodată.

În timp ce, toată familia este șocată de felul cum o tratează Zehra pe fiica ei, Yaren are o satisfacție enormă și se bucură. Micuța Gul când o aude pe mama ei, spunând că ea nu mai are o fiică pe nume Reyyan. Degeaba încearcă Reyyan să-și calmeze mama, implorând-o să nu o trateze așa pentru că tatăl ei își va reveni și adevărul va ieși la iveală.

Azat o vede supărată pe Reyyan și pleacă în urma ei să-i zică că Zehra suferă și îi este frică. Dar ea trebuie să o înțeleagă, că acum mama ei are cea mai multă nevoie de ea. Reyyan îi spune că Miran nu este vinovat și nu-i poate întoarce spatele, nici măcar de dragul familiei sale.

Miran și Reyyan se duc să călărească pe câmp!

Reyyan îi spune soțului ei că nu poate să mai intre în conac și să vadă scările pe care tatăl ei a căzut. Iar Miran, care știe că soția sa se relaxează cel mai bine călărind, îi propune să plece împreună la o plimbare cu caii. Reyyan și Miran se duc să călărească pe câmp. Dar caii lor sunt pierduți și vremea rea ​​îi face să se adăpostească într-o peșteră. Iar asta o neliniștește cumplit pe Reyyan, deoarece vrea sa fie alături de tatăl ei la spital.

Între timp, Azize caută să dezvăluie autorul scrisorii anonime. Ea ține legătura în permanență cu sora ei pentru a afla dacă sunt schimbări în familia Sadoglu. Ea o bănuiește pe Esma.

La conacul Aslanbey, se iscă o ceartă între Sultan și Azize. Deoarece Azize, nu ezită să o rănească pe nora ei, ori de câte ori are ocazia, amintindu-i că ea a dăruit acestei familii trei copiii. Sultan și îi reproșează, că vorbește de parcă nici măcar nu și amintește de bătăile pe care ea le mânca de la soțul ei, în timp ce era însărcinată. De asemenea, îi mai spune că fiul ei i-a pus fierul de călcat înfierbântat pe burtă. Amintindu-i ca asta i-a provocatpierderea sarcinii. Firat și Gonul asistă la această conversație și sunt vizibil afectați de ceea ce se aud.

Gonul se confruntă cu Azize și o întreabă deschis dacă Firat este fratele ei! 

Gonul o urmează pe bunica ei în dormitor. Ea o întreabă ce fel de persoană este din moment ce a acceptat tot ceea ce fiul ei i-a ia făcut mamei ei. Reproșându-i ca de câte ori are ocazia îi reamintește ca să-i sângereze rana. De asemenea, îi spune că deși a avut trei fii, pentru niciunul dintre el nu a fost o adevărată mama și acum toți cei care au fost alături, îi văd adevărata sa față.

Firat este fiul lui Sultan și fratele lui Gonul!

Gonul pe bunica ei dacă Firat este fratele ei și bineînțeles că Azize nu neagă, dar nici nu recunoaște. Ea o sperie pe nepoata ei, întrebând-o că dacă Firat ar fi într-adevăr fratele ei, va divulga secretul, când disputa de sânge cu cei din familia Sadoglu este la ușa lor. Azize încearcă să o manipuleze. Sub pretextul că dacă cei din familia Sadoglu află că fiul lui Sultan este în viață, Firat va fi ținta răzbunării lor. Ea o sfătuiește se gândească logic. Altfel își va trimite propriul frate la moarte, fără măcar ca Firat să știe că este un adevărat membru al familiei Aslanbey.

Firat o anunță pe Azzie că caii s-au întors, dar Miran și Reyyan sunt de negăsit. El se duce la spital și în timp ce îi spune lui Azat că Miran și Reyyan nu sunt prin preajmă, Zehra îi aude. Azat îl amenință că dacă i se întâmplă ceva lui Reyyan, atunci el nu-i va lăsa în viață pe Azize și Miran. Zehra din șocului că fiica ei ar fi putut pățit ceva, începe să aibă dureri și risca sa piardă sarcina.

Reyyan și Miran apar din nou în peisaj și merg direct la spital!

Azize află de la Firat că nici măcar cei din familia Sadoglu nu știu nimic cu privire la Reyyan. Ea îi ordonă să nu se întoarcă acasă până ce nu îl găsește pe Miran. În timp ce Esma suna la spital să se intereseze de starea de sănătate a lui Hazar, Azize o aude și îi spune că nu a murit.

A doua zi dimineața, Firat reușește să-i găsească pe Miran și Reyyan. Reyyan se întoarce la spital la tatăl său, împreună cu Miran. Din întâmplare o întâlnește pe asistenta care i-a acordat primul ajutor tatălui ei. Asistenta îi spune că înainte ca Hazar să-și piardă cunoștința a întrebat-o despre o scrisoare. După întâlnirea cu asistenta, Reyyan și Miran încearcă să afle mai multe despre scrisoarea pe care tatăl ei a menționat. 

Esma a fost ultima persoană care l-a întâlnit pe Hazar, înainte de căderea sa. Ea i-a dat în secret scrisoarea scrisă cu ani în urmă de mama lui Miran.

Adevărul despre căzătura lui Hazar este dezvăluit!

Hazar se trezește în cele din urmă și o întreabă pe Zehra de scrisoare. Reyyan și Miran așteaptă afara și dezbat cu înverșunare despre motivul căderii sale. După ce întreaga familie o atacă pe Reyyan pentru prezența ei în spital, Cihan este singurul care va veni în apărarea ei.

Hercai episodul 21 se încheie cu scena în care Miran este cu Reyyan lângă tatăl ei. Ea îl întreabă dacă își amintește cum a căzut și Hazar, care îi spune fiicei sale că Miran l-a împins pe scări.Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com 1 19