Hercai Episodul 22 Rezumat Detaliat (Sezonul 2)

Hercai Episodul 22 Rezumat

Hercai Episodul 22 Rezumat începe cu Reyyan și Miran în vizită la Hazar. De asemenea, Hercai Episodul 22 Rezumat îi aduce pe protagoniștii serialului în situația în care cu greu fac față evenimentelor care inevitabil schimbă relația dintre ei.

Hazar îl învinovățește pe Miran și această mărturisire schimbă toate echilibrele dintre Reyyan și Miran!

În timp ce Miran își strigă nevinovăția, în fața femeii pe care o iubește, Reyyan preferă să perceapă ca adevăr, cuvintele care ies din gura tatălui ei. Ea crede că Miran a acționat împotriva lor până acum și încă nu a renunțat la răzbunarea ei.

FlashBack: Zehra caută printre lucrurile soțului ei scrisoarea prin care puteau să dovedească nevinovăția lui Hazar, însă nu o găsește. Zehra află de la soțul ei că Elif l-a împins. Ea îi spune că a aflat de la Azat jocul lui Azzie. Cei doi soți decid că pentru a pune capăt răzbunării, trebuie să-i separe pe Reyyan și Miran. Hazar la rugămintea soției sale a spus că Miran l-a împins pe scări.

Miran se întoarce acasă și le spune tuturor că Hazar l-a acuzat că l-a împins pe scări. Miran de furie că a fost acuzat pe nedrept, striga cât îl ține gura că acea persoană care l-a împins pe Hazar pe scări, să iasă imediat în fața lui și Elif se panichează.

Elif de frică începe să se simtă rău și cade la pământ. Iar atunci când își revine din leșin, începe să-și amintească momentul în care s-a ciocnit de Hazar și acesta a căzut pe scări. Ea îi spune lui Miran că știe că este nevinovat. După ce familia ei pleacă, Elif îl sună pe Azat, dar din păcate nu-i răspunde. Sultan vine la ea și îi spune să nu îi fie frică. Deoarece ea știe că nu ar face rău nimănui cu voia și afirmă că știe totul, dar dacă îi va spune, îi va face bine.

Elif îi mărturisește lui Sultan că ea l-a împins pe Hazar!

Sultan o întreabă pe Elif dacă ea l-a împins pe Hazar și îi promite că va rămâne secretul lor, pentru că știe că uneori oamenii fac astfel de lucruri ca să îi protejeze pe cei dragi. Elif plângând dispune că nu a vrut să se întâmple așa. Dar când a dat peste ea, Hazar avea o arma în mână și i-a fost frică. Ea spune mătușii sale că nu pot cu această remușcare și trebuie să-i spun

Pe de altă parte, Nasuh Bey decide că căsătoria lui Azat cu Elif trebuie făcută imediat. Decizia aceasta o bucură pe Yaren. Dar Azat nu este de acord și refuza sa se căsătorească cu Elif. El îi spune bunicului său, că el nu poate să facă o fată nevinovată să plătească pentru acțiunile familiei sale.

Miran îi spune lui Hazar că Nasuh Bey a vrut să o ucidă pe Reyyan!

Târziu în noapte, Miran se duce la spital și se furișează pe ascuns să vorbească cu Hazar. El vrea să-i dea explicații de ce a mințit. Iar Hazar îi spune că a făcut toate astea, nu din răzbunare, ci pentru a-i salva viața fiicei sale. Hazar îl întreabă cum este să ardă pe interior când știe că nu el l-a împins, adăugând că exact la fel s-a simți și el ca a fost acuzat de moartea părinților săi pe nedrept.

Hazar susține că lângă el, fiica sa ar fi fost în pericol din cauză că Miran și-ar fi putut opri bunica să nu-i facă rău. Iar Miran îi spune că dacă el nu ar fi răpit-o pe Reyyan, Nasuh ar fi ucis-o. Dar Hazar nu-l crede și Miran îl avertizează că dacă Reyyan va muri, să știe că nu va fi din cauza lui Azize, ci din cauza lui Nasuh.

Reyyan, care era îngrijorată de ce tatăl ei nu mai este adus în salon, merge să-l caute. Când aude strigătele pe holul spitalului, intră imediat în cameră și îl alungă pe Miran.

Confruntarea dintre Hazar și tatăl său!

Hazar îl cheamă pe tatăl său la el și îl întreabă dacă în noaptea petrecerii de Henna a vrut să o omoare pe Reyyan. Nasuh nu neagă și când încearcă să-i explice, fiul său îi spune că nu va uita niciodată ce a încercat să facă. Apoi îi spune că dacă vrea să îl mai privească vreodată în față, să nu se mai atingă de fiica lui vreodată. El îi cere să o protejeze până ce el se va însănătoși.

Conștiința lui Nasuh îl frământă cumplit, deoarece mereu se gândește la secretul pe care Yaren l-a ascuns de întreaga familie. Hazar îl obligă pe Nasuh să o aducă pe Reyyan acasă. Miran o roagă pe Reyyan să-l asculte și să-l creadă în cuvintele sale.

Miran se duce la conacul familiei Sadoglu să vorbească cu Reyyan și este prins!

Nasuh Bey o ia pe Reyyan acasă, așa cum ia cerut fiul său și Miran când îi vede că pleacă împreună, se gândește la ce e mai rău și se duce imediat la conac.

Azat îl găsește pe Miran în camera lui Reyyan și în familie izbucnește un mare conflict. Micuța Gul o sună pe Zehra și îi spune că Miran este în casa lor. Reyyan continuă să nu aibă încredere în Miran pentru că i-a lăsat tatăl să cadă pe scări. Firat vine sa-l salveze pe prietenul său din mâinile lui Nasuh și le spune că datorită lui Miran, Hazar trăiește.

Hazar este externat din spital și se întoarce acasă!

Între timp, Miran continuă să o implore pe Reyyan să-l creadă, dar totul este în zadar. Deoarece Reyyan ajunge la concluzia că orice ar face, Miran nu poate renunța la furia din inima sa și promite să lupte pentru a-și proteja familia de acum înainte. Cu toate acestea, Miran continuă să caute prin casă indicii care ar putea dezvălui adevărata cauză a căderii lui Hazar.

Faptul că un cuvânt care iese din gura lui Hazar este suficient de puternic pentru a renunța la el și a distruge relația lor, Miran crede că Reyyan este nedreaptă față de el și comportamentul soției sale îl rănește profund.

Hercai Episodul 22 Rezumat: Elif ia o decizie drastică!

Elif se simte foarte dezamăgită de tot ceea ce se întâmplă în familia ei. Ea se opune deciziilor luate de Azize, cu toată puterea și furia ei. Ea a decis să pună capăt relelor pe care le face bunica ei și rămâne de văzut de ce este în stare tânăra fată pentru a se lupta cu dreptatea.

Reyyan este foarte supărată de situația în care se află. Ea încearcă să-i convingă pe Zehra și Azat despre importanța adevărului și lupta pentru a-l găsi. Reyyan caută scrisoarea pierdută, care dovedește inocența lui Hazar.

Reyyan trebuie să iau o decizie pe care nu și-o dorește când Zehra îi cere să divorțeze de Miran!

Zehra îi cere lui Reyyan să semneze actele de divorț, de dragul tatălui ei și a pericolului care îi amenință.

Pe de altă parte, Azize încercă să o forțeze pe Elif să plece în străinătate, de teamă că cei familia Sadoglu ar putea riposta împotriva ei. Ea se așteaptă ca dușmanii ei să procedeze la fel cum a făcut ea cu Reyyan.

Zehra află de la Esma că Miran este fiul lui Hazar!

Esma, care a purtat o povară prea mare din cauza promisiuni pe care i-a dat-o Dilșah cu ani în urmă, îi dă scrisoarea Zehrei. Ea face acest lucru pentru a pune capăt răzbunării și a-i aduce împreună pe Hazar și Miran. Zehra trăiește șocul vieții sale, când Esma spune că Miran nu este fiul lui Mehmet Aslanbey și că este fiul lui Dilșah cu Hazar.

Hercai Episodul 22 Rezumat se termină cum Reyyan merge la conacul Aslanbey cu scrisoarea în mână. Miran se bucură când o vede și merge la ea.

Hercai Episodul 23 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com 2 47