Hercai Episodul 23 Rezumat (Sezonul 2)

Hercai Episodul 23 Rezumat

Hercai Episodul 23 Rezumat Detaliat (Sezonul 2)

Home » Rezumate Seriale Turcesti » Hercai Episodul 23 Rezumat (Sezonul 2)

Hercai Episodul 23 Rezumat începe cu Reyyan la conacul Aslanbey. Ea îi spune lui Miran, că nu a venit pentru el acolo și este în fața lui doar pentru a dovedi nevinovăția tatălui ei. În Hercai Episodul 23 Rezumat, adevărul cu privire la părinții lui Miran este pe cale să iasă la iveală.

Reyyan știe că scrisoarea va dovedi inocența tatălui ei și se duce la Miran!

În timp ce Miran nu crede în existența scrisorii, Reyyan vrea să dezvăluie adevărul. Ea vrea cu orice preț să le demonstreze lui Miran și familiei Aslanbey că tot ceea ce a crezut până acum despre tatăl ei, nu este adevarat. Miran îi promite că o va ajuta să găsească acea scrisoare, dacă ea este atât de sigură că există și asta o deranjează pe Azize.

Reyyan o înfruntă pe Azize, afirmând că îi va dovedi nepotului ei că până acum a trăit într-o mare minciună, odată ce îi va pune scrisoarea în fața ei. Sultan când vede cum Reyyan se impune în fața lui Azize, are o satisfacție enormă.

Azize află despre existența scrisorii, care va dovedi nevinovăția lui Hazar, își dă seama că planul ei de răzbunare este în pericol și încearcă să ia măsurile necesare.

Miran o însoțește pe Reyyan la spital pentru a verifica camerele de supraveghere. Ei încearcă să afle cine a luat scrisoarea din geanta lui Hazar. Dar din păcate, nu reușesc să afle nimic.

Zehra, care a aflat că Miran este fiul lui Hazar, este pe punctul de a lua o decizie foarte critică!

Pe de altă parte, Zehra este cu scrisoarea o mână și trăiește șocul vieții sale. Ea nu poate accepta adevărul și îi spune Esmei că minte, deoarece așa ceva nu se poate. Esma cu lacrimi în ochi, îi spune că Azize știa totul, chiar și că Reyyan este fiica vitregă a lui Hazar. Apoi îi spune să nu mai întrebe nimic altceva și pleacă. Iar Zehra rămâne singură și continuă să citească scrisoarea pe care Dilsah i-a scris-o lui Hazar.

În acea scrisoare, mama lui Miran a scris că înainte de a lua această decizie s-a se gândit foarte mult. Tocmai de aceea, din cauza iadului în care trăiește, îi este frică să mai ascundă de el că Miran este fiul său. Ea îi spune că dacă i se întâmplă ceva, îl va încredința pe Miran lui Allah și îi cere să aibă grijă de fiul lor ca de ochii din cap. Zehra știe că scrisoarea trebuie să ajungă la soțul ei, dar nu poate să decidă dacă îi va înmâna acea mărturisire.

Oare care va fi decizia Zehrei, care se află între familia ei și Miran?

Esma este în drum spre conac și simte o mare remușcare că a trădat-o pe stăpâna ei. Dar se consolează singură, spunând în sinea ei, ca făcut toate acestea pentru a-i proteja pe Miran și Firat. În tot acest timp, Elif care nu are conștiința împăcată, se duce la conacul Sadoglu să mărturisească că ea l-a împins pe Hazar. Din fericire, Esma o întâlnește și o întoarce din drum.

Reyyan se întoarce acasă și este întâmpinată de Azat, care suspectează că s-a întâlnit cu Miran. Dar Reyyan îi spune că a fost la spital să caute scrisoarea și povestește de ce este așa de important să o găsească.

Miran își dă seama că în familia s-a există multe secrete și începe să se îndoiască spusele bunicii sale!

Azize încearcă din nou să-l manipuleze pe nepotul ei. Ea îl minte, că sigur acea scrisoare a scris-o Hazar și totul este un alt joc al lui Hazar. Dar Miran o asigură că va afla adevărul, comparând acea scrisoare cu scrisul mamei sale, pentru că are de la Sultan o fotografie cu scrisul lui Dilsah.

Sultan le aude conversația și când prinde o ocazia îi povestește lui Miran cu un și a pierdut fiul. După acea discuție, Miran este ferm convins că în familia lor există multe secrete și că este posibil ca Hazar să fie nevinovat.

Miran suspectează că mama sa a suferit din cauza tatălui său și că Hazar ar fi putut fi cu adevărat cel care ar fi ajutat-o să fugă din conac. Sultan va deveni un impuls puternic pentru a deschide ochii lui Miran către adevăr. Scrisoarea și cercetările lui Miran au început să o sperie mult pe Azize.

Firat nici măcar la rugămințile mamei sale, nu poate să întoarcă spatele familiei Aslanbey și să plece cât mai departe. Cu toate acestea, Esma înțelege că vor rămâne acolo. Ea este foarte îngrijorată ce se va întâmpla, în momentul în care Hazar va afla că Miron este fiul său.

Gonul suferă din cauza evenimentelor care se petrec în familia ei. Dar acest lucru o aduce din ce în ce mai aproape de fratele ei. Firat află de la Gonul că a acceptat să divorțeze de Miran, sperând că Azize îi va da voie să-și vadă fratele, despre care a aflat că trăiește.

Reyyan suspectează că Yaren a luat scrisoarea!

În urma confruntării dintre cele două verișoare, Azat nu mai rezistă să vadă cum Reyyan suferă. El ii mărturisește bunicului său că Yaren a știut de planul familiei Aslanbey. Nasuh Bey se enervează când aude că nepoata sa a spus adevărul, doar pentru ca onoarea lui Reyyan să fie pătată. Bunicul lor încearcă să o lovească pe Yaren pentru prima dată și Reyyan intervine. Iar îl face pe boier să regrete tot ceea ce i-a făcut lui Reyyan. Se pare că Yaren nu își va regreta niciodată greșelile. Cihan este conștient că nu poate fi un părinte bun pentru copiii săi.

Reyyan continuă să încerce să demonstreze inocența lui Hazar. Ea îl caută pe Gabriel, bijutierul care a făcut inelul pe care Hazar i l-a dat lui Dilsah. Astfel, ea vrea să îi demonstreze lui Miran, că tatăl ei este nevinovat. Iar Miran să înțeleagă că Hazar nu are nici o legătură cu moartea părinților săi.

Miran și Reyyan decid să cerceteze trecutul părinților săi. Sub pretextul că vrea să se îndepărteze pentru o perioadă de conac, Reyyan reușește să-și convingă familia să o lase să plece în satul lui Melike. Boierul află despre planul nepoatei sale și pentru binele fiului ei, încearcă să o oprească să afle adevărul.

Hazar își dă seama că Zehra îi ascunde ceva, chiar dacă el nu este conștient de secretul ei. El își amintește ultimele sale momente cu Dilsah și îi spune soției sale că l-a văzut pe Mehmet, tatăl lui Miran în fața sa.

Reyyan și Miran rămân peste noapte acasă la Usta Gabriel și zorii dimineții decide să afle adevărul. Hercai Episodul 23 Rezumat se termină cum Reyyan îi arată bijutierului inelul. Ea îl întreabă dacă își amintește pentru cine a făcut acel inel.Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com