Hercai Episodul 24 Rezumat [Detaliat]

Hercai Episodul 24 Rezumat

Efortul lui Reyyan de a găsi adevărul despre trecutul celor două familii, l-a determinat pe Miran să urmeze adevărurile în care nu crede. Miran în ciudă a tot, este alături de Reyyan așa cum i-a promis. Hercai Episodul 24 Rezumat începe cu bijutierul Gabriel, care îi spune lui Reyyan că acel inel l-a comandat Mehmet Aslanbey pentru soția sa, Dilsah. Dar tânăra nu-l crede și îl întreabă dacă Azize Aslanbey l-a amenințat să o mintă. Citește mai jos, Hercai Episodul 24 rezumat. Dacă Îți plac rezumatele noastre, te rog să le distribui și prietenilor tăi Hercai Episodul 24 Rezumat.

O persoană necunoscută deschide porțile unui trecut complet diferit pentru Reyyan și Miran!

Reyyan, care s-a dus acolo să-i demonstreze lui Miran, că tatăl ei a comandat inelul pentru Dilșah, este dezamăgită de răspunsul neașteptat. Miran, care așteaptă nerăbdător afară, când o vede pe soția sa o întreabă ce a spus bijutierul. Reyyan cu lacrimi în ochi îi spune că Gabriel i-a spus că Mehmet a comandat acel inel, însă ea este sigură că Azize l-a amenințat. După ce ei pleacă, îl vedem pe bărbatul trimis de Azize în casa bijutierului, care pleacă mulțumit. Gabriel îi cere fiului său, ca după moartea sa, să spună familiei că Hazar Sadoglu a comandat inelul pentru Dilsah.

Străinul din umbră își informează stăpână că băiatul și fata s-au certat și s-au despărțit. Dar fata încă caută să afle adevărul. El îi confirmă că s-a întâmplat exact cum a bănuit, deoarece Mahmut, omul lui Azize l-a amenințat pe bijutier.

Reyyan ajunge cu Miran acasă la Melike și sunt întâmpinați de Azat. El este furios că cei doi sau întâlnit și Reryyan le spune că niciunul dintre ei nu trebuie să-i spună ce să facă pentru că ea ia deciziile.

Hercai Episodul 24 Rezumat: Elif nu mai suportă nedreptatea bunicii sale și caută ajutor la Azat!

Pe de altă parte, Elif, care nu suportă că Reyyan nu-l iartă pe Miran și care se teme că bunica ei va pregăti noi jocuri, îi spune bunicii sale că ea nu este fără scrupule că ea. Elif nu înțelege cu Miran nu vede jocurile bunicilor și îi permite să o rănească pe Reyyan. Din conversația lor, Azize află că nepotul ei i-a donat sânge lui Hazar, de dragul soției sale și te enervează. Cu toate acestea, Elif nu are de gând să mai tacă și îi cere ajutorul lui Azat. Cei doi tineri au legat o strânsă prietenie și au încredere unul în celălalt, chiar dacă familiile lor se dușmănesc. Cei doi îndrăgostiți, stabilesc să se întâlnească în ziua următoare.

Elif îi spune lui Miran că bunica lor a pus trei bărbați o țină pe Sultan și stând în fața ei a amenințat-o. Dar când Miran o întreabă dacă este adevărat, femeia neagă totul de frica lui Azize. Gonul, care își dă seama că este adevărat se duce în cameră cu mama ei și îi spune că îi va cere socoteală bunicii ei, dar Sultan nu-i dă voie. Firat încearcă să o consoleze pe Gonul și când Azize îl aude spunând că el crede ce a spus Elif, se duce la ei foarte nervoasă.

Reyyan trebuie să iau o decizie pe care nu și-o dorește când Zehra îi cere să divorțeze de Miran!

Pe de altă parte, când Reyyan ajunge la conac este întâmpinată de mama ei. Zehra când află că fiica ei s-a întâlnit cu Miran, se enervează și îi cere să semneze actele de divorț. Mama ei îi cere să semneze actele de divorț, de dragul tatălui ei, care și-ar da viața pentru ea.

Miran de față cu bunica sa, afirmă că el va înnebuni din cauza secretelor din familia lor și cere să îi spună ce i-a făcut unchiul său lui Sultan. Dar Azize minte cu nerușinare că de unde să știe ea ce s-a întâmplat între soț și soție, încercând să-l facă să creadă că mătușa lui minte.

Faptele rele a lui Yaren ies la suprafață și Nasuh decide să o căsătorească!

Zehra aude conversația lui Nasuh și când află că nepoata ei a știut ce urma să-i facă familia Aslanbey fiice sale, îi cere să o alunge pe Yaren de la conac. Nasuh o roagă să nu-i spună lui Hazar și Zehra îl avertizează că dacă Yaren nu va pleca, îi va spune totul soțului ei și vor părăsi definitiv conacul.

Esma află că Zehra nu i-a dat scrisoarea lui Dilșah la Hazar și insistă să i-o dea!

Esma îl sună pe Hazar să-l întrebe dacă a primit scrisoarea pe care ia trimis-o. Dar răspunde Zehra și Esma când își dă seama că nu i-a spus încă, îi spune ca acea mărturisire va salva viața copiilor lor și îl va proteja pe Hazar.

Zehra iese afară ca soțul ei să nu auda și îi spune Esmei că ea nu are de unde să știe că acea scrisoare reală și nu este jocul lui Azize, așa că nu va face nimic până nu va fi sigură. Esma o avertizează că dacă nu îi spune ea, atunci când Hazar se va însănătoși, îi va spune ea adevărul. Deasemenea, îi va face cunoscut și faptul că soția sa a știut și i-a ascuns totul.

Micuța Gul îl cheamă pe Miran la conac!

În timp ce, Miran era cu Firat, micuței Gul i se face dor de Miran. Ea îi trimite un mesaj de pe telefonul lui Reyyan și scrie că vrea să-l vadă. Miran de bucurie, se duce imediat la conac și este plăcut surprins să vadă că fetița i-a trimis sms-ul. Reyyan când îi vede împreună se duce imediat acolo și vrea să o ia pe sora ei pentru ca nimeni să nu-i vadă.

Nasuh Bey, care și-a înțeles greșelile, nu mai are de gând să o favorizeze pe nepoata sa. Boierul revine la decizia sa de a o căsătorii pe Yaren. Reyyan când vede că în sfârșit bunicul ei o tratează precum o nepoată adevărată se bucură foarte mult. După ce Miran pleacă, Reyyan merge pe terasă. Nasuh îi cere să facă o cafea și ea se bucură precum un copil. Yaren se enervează și face scandal, dar de data aceasta bunicul și părinții ei o mustră.

FlashBack: În această scenă vedem că Yaren a luat scrisoarea lui Dilsah din lucrurile lui Hazar și că o acțiune ascunsă în camera ei, deoarece caută să se răzbune pe verișoara ei.

Reyyan se duce în satul natal a lui Dilsah!

În timp ce Reyyan este în pat cu lumina stinsă, cineva intră pe ascuns în camera ei. Acea persoană i-a lăsat un bilet, care are scrisul identic cu biletul din ziua răpirii ei. Doar că de data aceasta îi este adresat ei. Mesajul este că dacă vrea să afle adevărul, să se ducă în satul lui Dilsah.

În ziua următoare, Reyyan în acel sat și Melike de frică că i s-ar putea întâmpla ceva, îl anunță pe Miran, care se duce imediat acolo.

În Hercai Episodul 24 Rezumat, secretele ies la iveală: Miran descoperă că bunica lui nu mai este în viață?

Hercai Episodul 24
Acasă la mama lui Dilsah

Bunicuța îi povestește lui Miran, cum Dilsah a fost luată. Iar persoana vinovată pentru toate aceste răutăți este Azize Aslanbey. Ea îi mai spune că camera în care sunt, este a mamei lui și că bunica sa a locuit luni întregi în acea cameră. Dar nu a suportat durerea pierderii fiicei sale și a murit. Miran află că după înmormântarea mamei sale, bunica lui a mers la familia Aslanbey să-l ia. Dar Azize nu i-a dat voie.

Miran se încăpățânează și nu crede ceea ce aude, însă Reyyan simte că este adevărat. Dar odată ce îi revin în minte niște amintiri cu maică-sa, exact în fața celei case, Miran intră înapoi în casă. Cu fotografia mamei sale în mână, compară scrisul din “Jurnalul mamei sale”, pe care îl citește plângând.

Miran află despre calvarul prin care a trecut mama sa din cauza lui Azzie!

Miran și Reyyan emoționante în casa lui Dilsah și el decide sa asculte ce are de spus bunicuța. Bunicuța îi spune că mama lui nu a vrut să se căsătorească cu Mehmet. Dar familia Aslanbey era foarte puternică, au luat-o pe Dilsah împotriva voinței ei și au tratat-o foarte rău la conac. Miran face un atac de panică și striga la bunicuța să înceteze cu minciunile. Deoarece știe că Hazar a obligat-o să-l mintă și afirmă că îl va ucide.

Pe de altă parte, Elif îi spune lui Azat că se teme de tot ce se întâmplă, afirmând că dacă îi va spune adevărul, cu siguranță o va urî. Ea îi mărturisește că ea l-a împins pe Hazar de frică că l-a văzut înarmat. Plângând îi spune că ea este motivul pentru care Reyyan și Miran au fost despărțiți. Azat îi spune că nu o urăște pentru că el știe că ea minte. Doar pentru a-l proteja pe Miran și a face posibilă împăcarea cu Reyyan.

Elif mărturisește familiei Sadoglu că ea l-a împins pe Hazar și tatăl lui Reyyan confirmă că spune adevărul!

Cei doi îndrăgostiți revin la conac. Miran o vede pe Elif cu Azat, se enervează și vrea să o duc ducă acasă. Dar Elif intră în conac și strigă că ea l-a împins pe Hazar. Apoi îi cere socoteală de ce a mințit că Miran a făcut-o.

Toți cei din conac sunt șocați și Reyyan îl acasă pe soțului ei că el forțat-o pe Elif să mintă. Miran se simte foarte rănit de vorbele soției sale și pleacă foarte supărat. Hazar se simte vinovat și îi mărturisește fiicei sale că Miran a spus adevărul.Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com