Hercai Episodul 25 Rezumat [Detaliat]

Hercai Episodul 25 Rezumat

În episodul anterior, Elif s-a dus la conacul familiei Sadoglu și mărturisit că ea l-a împins pe Hazar pe scări. Iar Miran a plecat foarte supărat, deoarece soția sa l-a acuzat pe nedrept și nu a crezut în vorbele sale. Hercai Episodul 25 Rezumat începe cum Hazar recunoaște că fata a spus adevărul. Apoi, cu lacrimi în ochi spune fiicei sale să fugă după Miran pentru că i-a spus adevărul de la început. Citește mai jos, Hercai Episodul 25 rezumat. Dacă Îți plac rezumatele noastre, te rog să le distribui și prietenilor tăi, Hercai Episodul 25 Rezumat.

Hercai Episodul 25 Rezumat

Reyyan simte că a făcut o mare greșeală și aleargă după soțul ei ca să-i ceară scuze. Dar de data aceasta vorbele lui Reyyan l-au rănit foarte mult pe Miran. El îi spune că după acele cuvinte relația lor nu mai poate fi reparată. Reyyan cu lacrimi în ochi îi spune că a făcut o mare greșeală, acuzându-l pe nedrept și îl imploră să o ierte. Dar în momentul în care Firat ajunge la ei, Miran i-o încredințează pe Elif și pleacă.

Pe de altă parte, Azize când află că nepoata ei s-a dus la conacul Sadoglu, se panichează și pleacă imediat acolo. Hazar este foarte supărat pentru că știe că fiica sa nu-l va ierta. Zehra încearcă să îl calmeze și îi promite că ea îi va spune lui Reyyan că ea la forțat să o mintă. Conversația lor este întreruptă de strigătele lui Azize, care ajunge acolo și o ceartă pe Elif că și-a pus viața în pericol venind la conac, apoi se întorc acasă. Azize îl ceartă pe Firat pentru plecarea lui Elif și ordonă ca nepoata ei să fie închisă în cameră.

Azize decide ca Elif, Gonul și Esma să plece în străinătate!

Sub pretextul că vrea să le protejeze pe nepoatele ei, Azize îi spune lui Firat că Elif, Gonul și Esma vor pleca de la conac. Dar lui nu îi va permite să plece pentru că el este ca un fiu pentru ea. Gonul îi spune mamei sale că ea știe că bunica lor vrea să le îndepărteze de conac. Dar ea nu va pleca nicăieri.

Miran îi spune lui Reyyan că a obosit să o implore să-l creadă și pentru ea a oprit furia răzbunării din interiorul său. Deasemenea, el s-a străduit să-i salveze tatăl, donându-i sânge și totuși l-a învinovățit pe nedrept. El îi amintește că l-a acuzat că el a furat scrisoarea de la tatăl ei, spunându-i că ea învățat să ucidă o persoană, fără să tragă niciun glonț. Dar glonțul neîncrederii a fost tras în inima sa. Miran pleacă devastat și Reyyan rămâne plângând pe o bancă.

Nasuh afirmă cu tărie că Reyyan este membra familiei Şadoğlu și vorbele bunicului ei o deranjează cumplit pe Yaren!

La conacul Sadoglu, Nasuh Bey vorbește cu fiii și nurorile sale despre cele întâmplate. Hazar le explică că este sigur că Elif nu l-a împins intenționat. Cihan se revoltă, amintindu-i că cei din familia Aslanbey le sunt dușmani de moarte. Nasuh este de aceeași părere și își întreabă fiul că dacă tot a vrut să o protejeze pe Reyyan, atunci de ce a recunoscut că Elif l-a împins, știind că Azize ar face orice să-i distrugă fiica.

Azat îi promite lui Elif că o va ajuta în Hercai Episodul 25 Rezumat!

Elif este mai hotărâtă ca oricând, că nu îi va permite bunicii ei să decidă pentru ea și exact în acel moment o sună Azat se verifice dacă Azize nu a pedepsit-o. Ea îi spune plângând că că bunica ei o pedepsește, trimițând-o în străinătate. Azat când aude că ea nu vrea să plece, îi promite că el va face tot ce îi stă în putință să o ajute și va vorbi și cu Miran despre asta.

Reyyan la conac plângând și toată familia încearcă să o convingă că tatăl ei a făcut asta pentru a o proteja, însă ea nu poate accepta minciuna. Disperată de minciunile tatălui ei, Reyyan, care este foarte supărată pe Hazar. Ea se închide în cameră. Yaren își va juca jocul și îi duce un ceai verișoarei, comportându-se de parcă îi pasă de față cu familia. Dar Yaren o insultă din nou pe Reyyan și o întreabă că ce va face acum, dacă prințul ei pe un cal alb a plecat fără să se uite în urmă.

Nasuh Bey o pedepsește aspru pe Yaren și o forțează să se căsătorească!

Bunicul lor vrei surprinde conversația în momentul în care Yaren afirmă că va fi favorita bunicului ei oricând vrea ea și să nu creadă, că dacă bunicul lor a acceptat-o, îi va putea lua locul. Nasuh Bey se enervează și și văzând că tot mai comentează, îi dă o palmă zdravănă de față cu toată familia și îi spune lui Cihan că dacă nu o vor căsători în trei zile, atunci o va trimite în sat să lucreze la ferma de animale, pentru că Yaren numai este o membră a familiei Sadoglu.

Cihan se enervează pe fiica sa și o închide în cameră, avertizându-i pe toți să nu-i dea nici măcar să mănânce. De nervi, Yaren, afirmă că soarta lor este în mâinile ei și o vedem cu scrisoarea în mână.

Un vis comun îi sperie atât pe Reyyan, cât și pe Miran!

Cei doi îndrăgostiți nu pot să adoarmă și amândoi au un vis în care Reyyan îi spune lui Miran că doar moartea îi va separa și el îi spune că că ea este moartă în inima sa, apoi se trezesc speriați.

Gonul îi roagă pe Firat să o ajute să se reunească cu Miran, dar este refuzată!

Pe de altă parte, Gonul îi cere ajutorul lui Firat să o ajute să se reunească cu Miran, sub pretextul că doar așa vor putea să țină familia împreună. Altfel, deciziile bunicilor și planurile de răzbunare vor destrăma familia. Dar Firat îi spune că dragostea lui Miran pentru Reyyan nu se va termina niciodată și el nu poate să o ajute, știind că va fi nefericită dacă va face asta.

În timp ce, Reyyan îi spune mamei sale cât se duce să vorbească cu soțul ei, Miran primești actele de divorț și le semnează.

Reyyan la conac, însă nu îl găsește pe Miran și are o conversație mai acidă Gonul. Iar Când apare Firat, Reyyan îi cere ajutorul. El îi spune că Miran chiar o iubește și încearcă să-i explice cât de mult s-a sacrificat soțul ei pentru ea. Dar orice a făcut el, pentru ea nu a fost de ajuns.

Zehra, care nu mai din cauza scrisorii, se întâlnește cu Esma și o roagă să nu-i spună soțului ei că Miran este fiul său. Ea nu explică că fiica îi trece prin momente tensionate și îi este frică ca nu cumva să o piardă pentru totdeauna.

Miran îi dă soției sale actele de divorț gata semnate și Reyyan crede că părinții ei le-au trimis!

Firat o duce pe Reyyan la cabana pe care soțul lui ei are reconstruit-o pentru ea. El îi spune că vrea ca familia lui să nu fie supărată. Reyyan intră în cabană și Miran o întreabă ce caută acolo. Ea îi spune că a venit la el pentru că îl iubește. După o conversație prin care nu ajung la nicio înțelegere, Miran o duce pe soția sa acasă. Reyyan plângând intră în conac și își întreabă mama dacă ea i-a trimis lui Miran actele de divorț. Dar Zehra îi spune că nu avea nici un interes să fac asta. Fiica ei se duce la Hazar să-l întrebe de ce i-a făcut așa ceva. Amândoi părinții îi spun că nu ei au trimis actele de divorț. Zehra începe să o bănuiască pe Yaren.

În timp ce, Yaren este în camera ei și se bucură că și-a realizat scopul, Zehra se duce la ea. După ce îi dă o palmă zdravănă, spunându-i că este pentru că trimis actele de divorț lui Miran.

Azzie o prinde pe servitoarea Şehriyar, că a trădat-o și o alungă de la conac!

Pe de altă parte, Azzie o prinde pe servitoarea Şehriyar, că duce informații familiei Sadoglu. Apoi, de față cu toți cei din conac le spune că este o trădătoare, apoi o alungă de la conac. Elif o sună pe Reyyan și o roagă să asculte ce are de zis. Apoi îi mulțumește că nu a închis apelul telefonic. Dar Reyyan știe că fata nu ar face nici un rău nimănui în mod intenționat. Ea îi cere să o ajute să intre în camera lui Miran.

Reyyan intră în camera soțului ei, care doarme profund. După ce îl privește îndelung și îi adulmecă mirosul, îi lasă o scrisoare și un trandafir roșu, apoi pleacă. Soțul ei citește acea scrisoare și este plăcut impresionat de afirmațiile soției sale. Ea i-a scris că și atunci când se întâmplă lucruri rele, ea tot vrea să-i fie alături.

Miran se simte profund rănit și caută un refugiu în casă mamei sale și află că Şükran este bunica sa!

A doua zi, Miran se simte proful rănit și caută un refugiu în casă mamei sale. Tânărul merge în satul natal. El își cunoaște mai bine bunica din partea mamei sale și, prin urmare, descoperă mai multe lucruri despre trecutul său și mama sa.

Reyyan le spune părinților ei că se duce să-l caute pe Miran pentru a-l convinge să o ierte. Ea ajunge la casa bunicuței și se bucură enorm când vede că bănuielile s-au adeverit. Miran de supărare îi spune că ea semnat actele de divorț fără nici o reținere și acum caută împăcare. Soția sa îi spune că nu ea trimis actele de divorț, însă el le-a semnat. Dar ea nu va renunța la el că este Reyyan Aslanbey. Bunicuța intervine între cei doi îndrăgostiți. Şükran îi spune lui Miran că el nu poate fi fiul lui Dilsah. Ea mai spune că dacă ar fi, atunci nu ar lăsa în urmă fără scrupule pe femeia pe care o iubește. Miran se încăpățânează să nu crede în vorbele bătrânei. Episodul 25 Rezumat se încheie cum Şükran îl spune lui Miran că ea este bunica lui.


Hercai Episodul 26 Rezumat


Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com