Hercai Episodul 26 Rezumat – Miran află adevărul

Hercai Episodul 26 Rezumat

Hercai Episodul 26 Rezumat – Miran află că Şükran este bunica sa

Hercai Episodul 26 Rezumat începe cum Miran și Reyyan află că Şükran este bunica sa. In Hercai Episodul 26 Rezumat se află că Şükran este mama lui Dilsah și bunica lui Miran. Miran este în stare de șoc și foarte derutat pentru că nu știe în ce adevăr să mai creadă și pleacă devastat. Adevărul dureros iese la iveală în Hercai Episodul 26 Rezumat.

Reyyan îi promite lui Miran că orice va alege, ea îi va fi alături și îl va urma!

Reyyan îi cere scuze bunicuțe și apoi pleacă cu soțul ei. Miran oprește mașina pe un câmp și Reyyan încearcă să îl consoleze. Dar soțul ei este foarte dezamăgit și afirmă că dacă bunicuța a spus adevărul, atunci și-a trăit viața în minciună. El o întreabă pe soția sa, că a cui viața trăit el și cade în genunchi, spunând că nu poate sa mai suporte atâtea minciuni. Reyyan îl ia de mâini și îi spune că doar atunci când mintea sa va accepta adevărul, inima sa îl va trezi la realitate.

Pe de altă parte, la conacul familiei Sadoglu, în timp ce toată familia este la masă, Nasuh o întreabă pe Zehra, unde este fiica sa Reyyan. Handan și soțul ei sunt vizibil deranjați că boierul numai face diferențe între nepoatele sale. Iar micuța Gul îi spune bunicului ei că Reyyan a plecat la Miran.

Nasuh spune familia sale că nepoata sa suferi prea mult, apoi îi Promite lui Hazar că de acum încolo el nu va permite nimănui, ca cineva să-i facă vreun rău lui Reyyan. Boierul vreau să-și ia nepoata din mâinile inamicului și Cihan cu Azat sunt de acord. Dar Hazar le spune că fiica sa nu-l va părăsi pe Miran și Azat aprobă spusele unchiului său.

Firat, Gonul și Sultan se împotrivesc plecări în străinătate și se impun în fața lui Azize!

Azize adună toată familia în curtea conacului și le spune lui Elif și Gonul că vor pleca, însoțite de Esma. Gonul și mama ei se împotrivesc, la fel și Firat îi spune lui Azize că el nu va permite să-i trimite mama în străinătate.

Reyyan îi spune lui Miran să meargă împreună la ei acasă în Hercai Episodul 26 Rezumat!

Miran o duce pe Reyyan acasă, dar ea nu vrea să coboare din mașină. Ea îi spune că acolo nu mai este casa ei și că locul ei este lângă el. După multe încercări ale lui Reyyan ca Miran să o ierte, el o iertă în cele din urmă. Cei doi soți ajung la conacul familiei, exact când Azzie vrea să ne trimită în străinătate. Miran, care i-a spus soției sale că nu îi va povesti nimic despre Şükran lui Azize pentru că nu mai are încredere, refuză să îi spună unde a fost plecat. El se împotrivește plecării și odată Elif le spune că va pleca pentru că nu mai suportă atâta ceartă.

Între timp, Elif decide să plece în străinătate și să lase totul în urmă. Azize îi spune nepotului ei că familia Sadoglu a trimis-o ca spioană la conacul lor pe Şehriyar. Ea îi mai spune că aceștia au plănuit ca soția sa să divorțeze de el și că Yaren a semnat și că trimis de divorț, chiar dacă Reyyan s-a împotrivit familiei sale. Reyyan intră în cameră și le aude conversația, apoi Azize pleacă și le spune să aibă grijă unul de celălalt.

Yaren nu vrea să se căsătorească cu Harun!

Pe de altă parte, Yaren trebuie să accepte logodna cu bărbatul ales de familia ei. Dar de supărare părăsește în secret conacul pentru a-l întâlni pe Firat.

Elif îi va spune lui Reyyan despre dragostea pe care o simte pentru Azat!

Reyyan simte că Elif a acceptat să plece, chiar dacă nu vrea asta și momentul în care încearcă să vorbească cu ea, află că fata este îndrăgostită nebunește de Azat și că pleacă pentru că el nu simte același lucru pentru ea.

Zehra îi mărturisește fiicei sale, că ea l-a forțat pe Hazar să mintă că Miran l-a împins pe scări!

Zehra însoțită de micuța Gul, se duce să-și vadă fiica la conacul Aslanbey. Ea vrea să vorbească atât cu Reyyan, cât și cu Miran. Reyyan se enervează când mama ei îi spune că ea l-a forțat pe Hazar să o mintă că Miran l-a împins pe scări. Degeaba Zehra încearcă să-i explice că a făcut asta de frică, ca nu cumva Azzie să-i facă vreun rău. Deoarece a găsit-o lângă soțul ei în timp ce era în spital. Zehra îi spune fiicei sale că i-a fost frică să nu o piardă și Reyyan îi spune că din cauza fricii ei, aproape i-a pierdut pe cei mai importanți bărbați din viața ei. Cei doi soți nu acceptă scuzele Zehrei, care pleacă devastată acasă. Micuța Gul aduce veselia în inimile lui Reyyan și Miran, cu inteligența ei. Ea le cere celor doi soți să se joace împreună de-a v-ați ascunselea.

Azize le ascultă conversația de la ușă și în momentul în care nepotul ei merge să-i ceară socoteală, recunoaște că a fost la spital să-l amenințe pe Hazar cu viața fiicei sale. Dar susține cu tărie că a făcut toate aceste lucruri, doar pentru a-l proteja.

Reyyan se duce să vorbească cu tatăl ei!

Micuța Gul aduce veselia în inimile lui Reyyan și Miran, cu inteligența ei. Ea le cere celor doi soți să se joace împreună de-a v-ați ascunselea. După aceea, se duc toți la conac și Reyyan Vorbește cu tatăl ei, care își recunoaște vina. Ea îi spune că știe totul și că dacă într-o zi va avea un copil, îl va iubi așa cum o iubește el. Iar la plecare, îi spune tatălui ei, să nu aștepte nimic mai mult din partea ei.

Între timp, familia Sadoglu oficializează logodna lui Yaren cu Harun, un tânăr chipeș și bogat din Urfa. Din păcate, mama lui Harun este cel mai mare dușman a lui Azize. Ea intenționat a revenit în satul natal pentru a se răzbuna. După logodnă, Yaren care a făcut o înțelegere cu Azize pentru a pune la cale o logodnă falsă. Dar în momentul în care vorbește cu ea la telefon pentru a-i mulțumi, Azize îi spune că nu ea l-a trimis pe mire, apoi închide apelul telefonic râzând.

Cihan își convinge fiul că singura modalitate de a o proteja pe Reyyan de Azize, este ca el să se căsătorească cu Elif, pentru a pune capăt dușmăniei dintre cele două familii.

Miran decide să se întoarcă la bunica din partea mamei sale și Reyyan îl însoțește!

Miran încearcă să-și cunoască mai bine bunica din partea mamei sale. Si, prin urmare, descoperă mai multe lucruri despre trecutul său și mama sa. Reyyan se apropie din ce în ce mai mult de Miran, încercând să-l convingă pe acesta din urmă să-și dezvăluie propriul adevăr, fără a fi influențat de nimeni.

Miran și Reyyan se întorc la conacul familiei Aslanbey împreună cu Şükran!

După ce, Şükran a așteptat ani de zile cu speranța că își va întâlniri nepotul, visul ei de vine real, în momentul în care Miran o acceptă ca bunică. Reîntâlnirea dintre ei este foarte emoționantă când Miran află că Şükran a mers de nenumărate ori la conacul Aslanbey să-l i-a acasă. Dar Azize a amenințat-o că îi va ucide nepotul, dacă mai îndrăznește să calce acolo.

Hercai Episodul 26 Rezumat se termina cum Miran, Reyyan și Şükran ajung la conac. Iar Azize nu o acceptă pe bunica lui Miran să vină la conac. Deoarece este sigură că Şükran îi va spune nepotului ei, că Mehmet nu s-a comportat bine cu soția sa, Dilsah.Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1403126 – Evidence of this text and HTML content has been created.