Hercai Episodul 27 Rezumat [CONFRUNTAREA]

Hercai Episodul 27 Rezumat

Hercai Episodul 27 Rezumat începe cum Miran le privește cu dezamăgire pe Azize și Esma pentru că i-au ascuns adevărul. Esma îi spune că în trecut, ea a fost plecată și a crezut că Sukran nu mai este în viață.

Azize și Șükran se confruntă după ani în care Miran a trăit într-o mare minciună!

Hercai Episodul 27 Rezumat: Azize îi spune lui Miran, că ea a vrut ca toți se știe că Șükran este moartă pentru că nu a vrut, ca el să știe că are o astfel de bunică. Ea îl minte că pe Șükran au interesat-o doar banii și Dilsah a fost rușinată cu o astfel de mamă. Sultan și Esma sunt șocate de vorbele lui Azize pentru că știu că nu este adevărat, însă rămân tăcute. Dar Azize continuă să mintă că Șükran venea zilnic la porțile conacului, dar nu să-și vadă nepotul, ci să ceară bani. Șükran și simte profund rănită și îi spune lui Miran că Azize minte cu nerușinare.

Miran decide ca Șükran să rămână la conac și Gonul cu Elif îl susțin!

Reyyan intervine și îi spune lui Azize să-l lase pe Miran să decidă pe cine să creadă și bineînțeles că el este de partea bunicii partea mamei sale. Iar atunci când Azize îi ordonă lui Mahmut să o alungi pe Sukran, Miran se opune și îi spune clar că bunica lui va rămâne la conac. Degeaba se opune Azize, pentru că Gonul și Elif sunt de acord cu Miran, care îi spune imediat Esmei se pregătească camera pentru bunica lui. Firat și Gonul sunt foarte dezamăgit de mamele lor pentru că nu i-a ia spus lui Miran că Sukran trăiește.

Miran și Reyyan, mai îndrăgostiți ca oricând!

Miran decide să investigheze mai amănunțit trecutul și îi spune lui Reyyan că trebuie să găsească persoana care le-a trimis biletul. Pentru doar acea persoană le va putea răspunde la toate întrebările ce îi frământă și vor afla adevarul.

Conversația lor este întreruptă de Elif, care e anunță că Sukran a dispărut. Miran și Reyyan încep să o caute și din fericire o găsesc înainte să se urce în autobuz. Miran și Reyyan încep să o caute și din fericire o găsesc înainte să se urce în autobuz. Sukran le spune că s-a simțit foarte rănită de acuzațiile lui Azize și a considerat că trebuie să părăsească conacul. Dar cei doi o conving să se întoarcă înapoi la conac.

Cei doi îndrăgostiți sunt în camera lor și Reyyan îi spune soțului ei că este timpul potrivit ca ei să-și rezolve problemele, căutând adevărul și să transforme totul în ceva frumos. Miran îi spune cuvinte siropoase, frumoasei sale soții și îi spune cât de mult o iubește.

Reyyan devine cea mai mare susținătoare a lui Miran în această călătorie în căutarea adevărului!

Miran, care află noi informații despre trecutul mamei sale după confruntarea cu Azize, cade acum într-o mare dilemă cu privire la adevărul pe care să-l creadă. Dar Reyyan, nu permite ca bărbatul pe care îl iubește să fie aruncat în obscuritatea trecutului și face tot ce este necesar pentru a-și susține soțul.

Yaren încearcă să-l convingă pe Harun să renunțe la căsătorie!

Pe de altă parte, Handan observă lipsa fiicei sale și se panichează ca a plecat de la conac. Yaren s-a dus să se întâlnească cu Harun, în speranța că îl va putea convinge să renunțe la căsătorie. Dar momentul în care Yaren îi spune să-și ia familia și să plece, Harun devine agresiv și o strânge tare de mână. Firat îi vede și intervine, dar Yaren îl imploră să plece pentru că dacă află bunicul ei ca plecat de acasă, va fi și mai rău. Harun îi spune clar că nu va renunța la căsătorie.

Yaren pleacă și afară îi povestește totul lui Firat că este forțată să se căsătorească, deși ea nu vrea. Apoi plângând îi spune că bunicul ei a pedepsit-o să se căsătorească cu un necunoscut, pentru că știut că Reyyan va fi părăsită de Miran. După aceea, Yaren se întoarce la conac și își imploră mama să împiedice căsătoria cu Harun. Dar Handan nu are de gând să facă acest lucru și îi spune fiicei sale că în acea seară va avea loc logodnă și va primi inelul.

Elif se întâlnește cu Azat și spune că nu vrea să mai stea în casa bunicii ei, nici măcar pentru o clipă, deoarece lucrurile au scăpat deja sub control. știrile de sâmbăta trecută

Revederea dintre Sultan și Șükran este foarte emoționantă!

Hercai Episodul 27 Rezumat: Sultan se duse în camera lui Șükran și încep să depene amintiri. Ea îi spune că în cele din urmă și-a îndeplinind jurământul făcut, amintindu-i cum a spus că nu va intra în mormânt, până ce nu își va îmbrățișa nepotul. Deasemenea, o sfătuiește să plece de la conac, spunându-i că intenția ei nu este să o îndepărteze de Miran, ci să o protejeze de Azize pentru că nu va avea liniște în jurul ei.

Yaren este logodită forțat cu Harun și Firat nu reușește să nu se mai gândească la ea!

La conacul familiei Sadoglu, are loc logodna dintre Yaren și Harun, care îi spune viitoarei sale soții, că după nuntă va trebuit să-i explice cine este tipul care a intervenit în conversația lor,în timp ce erau la hotel. Yaren îi spune că este psihopat și în curând, familia ei, îi va vedea adevărata față.

Pe de altă parte, Firat este foarte îngândurat din momentul în care Yaren i-a pus că familia ei o logodește forțat. Gonul fără să știe cine este femeia la care se gândește Firat, îi spune că sigur este îndrăgostit și îl sfătuiește să se ducă să vorbească cu ea până nu este prea târziu.

Hercai Ep. 27 Rezumat

În timp ce, Reyyan se duce să ia niște apă, Azize o oprește îi spune că solicitările e nu se mai termină odată. Dar Reyyan nu se lasă intimidată și îi spune clar că Miran nu este proprietatea ei. Deasemenea, îi mai spune că știe ce vrea să facă și care este scopul ei. Dar acum ea este acolo și nu îi va permite să-l mai deruteze pe Miran pentru că va face tot ceea ce este necesar ca soțul ei să afle adevărul.

Firat refuză să transfere averea familiei Aslanbey, înapoi pe numele lui Azize!

A doua zi dimineața, Azize îi spune lui Firat să se pregătească pentru că merg la notar să-i transfere toate bunurile înapoi pe ea. Firat îi spune clar că nu va merge nicăieri, iar Miran și Gonul sunt de acord cu el. Azize se enervează și când îi dă o palmă zdravănă lui Firat, Miran intervine. Firat îi spune că nu îi va transfera averea, deoarece este furioasă și ia decizii greșite, doar pentru a-și demonstrat puterea în fața oricui se opune. Azize se duce în camera ei și își sună imediat avocatul și ordonă să găsească o modalitate prin care traduce recupereze toate bunurile, chiar dacă Firat se opune.

Esma încearcă să o înfrunte pe Azzie, dar iar ceda în fața amenințărilor!

Esma se duce la Azize și îi spune că în toți acești ani, i-a suportat toate jocurile și mereu a cedat în fața furiei sale, implicându-se în toate jocurile și minciunile ei din cauza fricii. Dar acum nu va mai tăcea, așa că poate să o omoare, însă cedează pentru că Azize o sperie când îi spune că este capabilă să-l ucidă pe Miran și să o înlăture dacă îndrăznește să-i strice planul de răzbunare.

Pe de altă parte, Azize, care se simte strâmtorată de prezența lui Șükran, vrea să o trimită pe Elif cât mai repede de la conac. Iar fata nu mai poate să reziste presiunii lui Azize și este de acord să plece în străinătate. Deși este dificil să se îndepărteze de familia ei, Elif și a rămas bun de la familia ei și Miran cu Reyyan o conduc la aeroport.

Elif și Azat se căsătoresc în secret, fără ca familia Aslanbey să știe!

Cu toate acestea, Reyyan și Miran se găsesc în mijlocul unui nou război cu vestea neașteptată că Elif a dispărut. Azize crede că familia Sadoglu i-a răpit nepoata și când se duce acolo împreună cu Miran și Reyyan, află că Elif s-a căsătorit cu Azat.

Hercai Episodul 27 Rezumat se termină cum Azat îi spune lui Azize că acum Elif este o membră a familiei Sadoglu și din moment ce este soția sa, nimeni nu o va putea lua de acolo.

Digiprove certificate id: P1407128 – Evidence of this text and HTML content has been created. 

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com