Hercai Episodul 28 Rezumat

Hercai Episodul 28 Rezumat

Hercai Episodul 28 Rezumat începe cum Azize trăiește șocul vieții ei! Deoarece căsătoria lui Elif cu Azat a avut un efect șocant asupra familiei Aslanbey în Hercai episodul 28 rezumat.

Căsătoria lui Elif cu Azat creează un efect cutremurător în familia Aslanbey!

În ciuda tuturor insistențelor familiei, Elif, nu vrea să se întoarcă la conacul Aslanbey. Ea îi spune lui Miran că îl iubește pe Azat și îl convinge că căsătoria lor este una reală și cu intervenția lui Reyyan, lucrurile se mai calmează. După ce Miran își ia bunica și pleacă de la conacul Șadoğlu, Azize îi învinovățește pe Miran și Reyyan pentru ceea ce s-a întâmplat cu Elif. Ea îi reproșează nepotului ei că din cauza că a renunțat la răzbunare pentru ai face pe plac lui Reyyan, Elif a prins curaj și se revoltat împotriva ei.

Azize intervine din nou între Miran și Reyyan!

Azize este foarte furioasă și jură că va face totul pentru a-și recupera înapoi nepoata. Ea încearcă să-l influențeze din nou pe Miran pentru ca planurile să aibă succes.

Între Miran și Reyyan are loc o conversație mai aprinsă. Deoarece el nu crede că Azat o iubește cu adevărat Elif. El știe foarte bine de ce Azat a făcut acest lucru. Iar când soția sa întreabă de ce crede că a făcut-o, Miran îi spune că așa s-a răzbunat pe familia Aslanbey. Apoi trântește ușa și pleacă nervos.

Azat și Elif s-au căsătorit pentru a pune capăt dușmăniei dintre cele două familii!

Pe de altă parte, Nasuh Bey a obținut în cele din urmă o mare victorie în lupta cu Azize Aslanbey. Familia Șadoğlu se bucură de o atmosferă festivă în confortul casei lor. Boierul este sigur că Azize pune la cale un alt joc de răzbunare și este precaut.

Nasuh îi spune nepotului său că i-a dovedit că este un Șadoğlu adevărat. Pentru că a făcut ceea ce nimeni nu putea face și în sfârșit s-au răzbunat pe familia Aslanbey. Azat, care este șocat de vorbele bunicului său, îi spune că e nu s-a căsătorit cu Elif pentru a se răzbuna pe familia Aslanbey și toată familia trebuie să o respecte pe soția sa.

Elif se supără și părăsește încăperea! Hazar se duce la ea și îi spune să nu îi fie frică pentru că nu este singură. Elif îl roagă să nu își arate compasiunea față de ea pentru că nu merită asta. Ea se simte vinovată pentru că l-a împins pe Hazar pe scări. Dar el este înțelegător și îi spune că s-a speriat și de aceea a făcut o greșeală. El îi mai spune că dacă tot sunt o familie, așa cum nu vrea ca Reyyan să fie rănită de familia Aslanbey, nu vrea să ca nici iasă fie supărată acolo.

Hazar o întreabă pe Elif dacă este îndrăgostită cu adevărat de Azat. Ea îi spune că îl iubește, fără ca Azat să știe despre dragostea ei pentru el și Azat le aude conversația.

Cihan și Handan îi sfătuiesc pe Azat și Elif să se prefacă că o căsnicie reală, pentru a pune capăt răzbunării și Reyyan și familia lor să fie în siguranță!

Pe de altă parte, Cihan și soția sa au conversație separată cu Elif și Azat. Cihan îi spune fiului său să vorbească ca doi prieteni pentru că el știe că nu o iubește pe Elif și știe că a făcut un mare sacrificiu pentru familia sa.

Handan îi spune lui Elif să vorbească ca între mamă și încearcă să o facă să recunoască că îl iubește pe fiul ei. Deoarece a văzut-o cum l-a privit. Ea îi mai spune că dacă Azize își dă seama că ea și Azat nu au căsătorie reală, va face tot ceea ce este necesar pentru a o lua înapoi. Dar dacă va face să pară căsătorie reală, atunci bunica ei nu va putea să le mai facă rău, nici unui membru din familia lor, nici măcar lui Reyyan. Cihan și Handan îi sfătuiesc pe Elif și Azat să se prefacă reală pentru a-și opri bunica să mai facă vreun rău familiei Sadoglu.

Miran se simte blocat într-o mare dilemă! Deoarece, pe de o parte se confruntă cu amenințările lui Azize pe de altă parte cu sugestiile lui Reyyan. De data aceasta, Miran se află în pragul unei decizii dificile. Azize când vede că nepotul ei nu o ascultă, își adună oamenii și se pregătește să plece la familia Sadoglu să o aducă înapoi pe Elif. Dar intervine Miran și se duce singur pentru a nu pune în pericol pe niciunul dintre membrii familiei soției sale.

Iubirea lui Elif pentru Azat este mai presus de orice și se sacrifică pentru a pune capăt răzbunării chiar dacă asta înseamnă sa-l părăsească pe bărbatul mult iubit!

La conacul familiei Sadoglu, Hanife îi spune lui Miran că le fac singură în cameră și poate să vorbească cu ea, dar îl atenționează să aibă grijă ca nimeni să nu fie rănit. Miran vrea să o ducă pe Elif înapoi acasă, dar fata îi spune că nu va pleca și îl imploră să nu o ducă înapoi în iadul acela pentru că îl iubește pe soțul ei. Azat observă lipsa și exact atunci ajunge Reyyan și intervine în momentul în care Azat îl amenință cu arma pe Miran. Elif le spune și ea să înceteze și atunci apare Azize, iar Azat le spune clar că nimeni nu-i poate lua soția de lângă el. Dar în cele din urmă toți se calmează pentru că Elif îi spune bunicii ei că dacă vrea să meargă cu ea acasă, Atunci trebuie să o asculte ce are de zis. Ea îi promite că va pleca cu ea și îl va părăsi pe bărbatul pe care îl iubește, doar cu condiția să renunțe la răzbunare.

Azat își dă seama cât de mult îl iubește Elif și nu îi poate spune să divorțeze pentru că nu vrea să o supere!

Vorbele lui Elif, îi fac pe Azat să își dea seama cât de mult îl iubește, încât renunță la ea însăși, doar pentru al proteja pe el și familia sa. Reyyan îl roagă pe soțul ei să le dea o șansă lui Elif și Azat. Miran înțelege că Elif îl iubește cu adevărat pe Azat și numai interferează, dar Azzie le spune că ea nu renunță la răzbunare.

În acel moment, Azzie cu lacrimi în ochi începe să le povestească cum a aflat despre trista veste că fiul și nora ei au fost uciși. Acea poveste tristă îl tulbură din nou pe Miran și începe să strice să nu mai spună nimic. Azize pleacă spunând în sinea ei că Elif nu are o căsnicie reală și sa căsătorit doar pentru a pune capăt răzbunării, însă este sigură că Azat nu îi va face nici un rău nepoatei sale.

Miran și Reyyan află de la Bekir că subofițerul Ömer s-ar putea să știe mai multe despre moartea părinților săi și decid să-l caute!

Hazar vede cât de de nervos este soțul fiicei tale. Dar când îi spune că acea femeie minte și că el nu este un criminal, Miran preț de câteva secunde ridică pistolul la el, apoi pleacă nervos. Reyyan, care cred în nevinovăția tatălui ei, încearcă să își calmeze soțul. Ea își amintește că Azize a spus că jandarmii au venit la fața locului și pentru a scoate adevărul la iveală, merg împreună la secția de poliție. Dar păcate li se spune că din cauza unui incendiu toate dosarele de anchetă au ars și nu pot să recupereze nimic, deoarece pe vremea aceea nu existau computere. Dar Bekir îi recomandă să-l caute subofițerul Ömer pentru că ar fi posibil să știe toate informațiile despre cazul părinților săi.

Nasuh Bey vrea să o facă o nuntă mare și să anunțe că Elif a devenit membră a familiei Sadoglu!

Nasuh Bey spune lui Elif că de acum încolo nu va mai negocia cu inamicul lor și decide să fac o nuntă mare ca toată lumea să afle că Elif a devenit membra familiei Sadoglu. Cu toate astea, Handan își dă seama că și-a pus fiul în pericol căsătorindu-l cu Elif și spune soțului ei că acea nuntă nu trebuie să aibă loc și trebuie neapărat să-i divorțeze.

Azize a fost victima unui incendiu în trecut, ea și-a pierdut părinții, frații și surorile ei!

Odată ce Azize ajunge la conac, Gonul vrea să afle unde sunt Miran și Elif. Iar Sukran o avertizează pe Azize că sfârșitul va fi pe măsura faptelor ei și atunci îl va implora pe Allah să-i ia viața. Apoi se duce în camera ei și plângând afirmă că iar nu este rea și nu vrea să ucidă pe nimeni. Scuza ei este faptul că cei care au rănit-o întrecut, trebuie să sufere la fel de mult cât a suferit și ea. Ea menționează ca avut patru copii, nu trei cum spunea de față cu toată lumea și se pare că Hazar este fiul ei.

În acest episod vedem cicatricile de pe umerii și spatele lui Azize. Se pare că în trecut, Azize a fost victima unui incendiu, în care și-a pierdut părinții, frații și surorile ei, iar ea a supraviețuit fără ca iubitul ei, Nasuh să știe.

Esma, care aude ceea ce a spus Azzie, o compătimește și încearcă să o convingă să renunțe la răzbunare, dar totul este în zadar. Azize îi este recunoscătoare că mereu i-a fost alături și îi spune că a greșit mult față de ea.

Elif îl iubește foarte mult pe Azat și suferă enorm, că căsătoria lor nu a pus capăt răzbunării și trebuie să renunțe la soțul ei!

Azat o duce pe Elif la fermă, departe de familiile lor să decidă ce vor face, pentru că el nu vrea să o rănească și nu intenționează să o părăsească pe soția sa, dacă ea nu vrea să divorțeze. Dar Elif are nevoie de timp să se gândească și Azat o sună pe Reyyan și o roagă să meargă la fermă pentru a vorbi cu ea. Miran își însoțește soția și Elif este supărată că el nici măcar nu poate renunța la furia sa față de Azat.

Elif îi spune doar lui Reyyan că Azat vrea să pună capăt căsătoriei și ca să nu o rănească nu-i spune nimic, ce așteaptă ca ea se renunță la el. Deoarece Handan i-a spus că dacă căsătoria lor nu au oprit-o pe Azize, este mai bine să divorțeze. Iar când Reyyan o întreabă ce își dorește ea, Elif îi spune că îl iubește foarte mult pe Azat. Dar bunica ei nu va renunța la această răzbunare și ea nu poate fi egoistă, așa că trebuie să îl elibereze.

FlashBack cu Nasuh și Ayse (Azize): Nasuh își amintește cum i-a spus iubitei sale Ayşe că se vor căsători și ea îi spune că vrea ca nunta lor să aibă loc la ferma.

Azat o cheamă pe Reyyan la fermă să afle ce își dorește Elif și oamenii lui Azize incendiază casa în care se află!

Elif îi spune lui Azat că dacă această căsătorie nu a putut pune capăt răzbunării, atunci decizia cea mai corectă ar fi să divorțeze. Iar când Miran aude, vrea să o ia pe Elif și să plece, dar Reyyan îi spune să-i lase pe ei să decidă și deodată electricitatea se oprește.

Azize, care a aflat că Nasuh vrea să facă nuntă mare la fermă și neștiind că Miran și Elif sunt și ei acolo, își pune oamenii să incendieze ferma.

Hercai Episodul 28 Rezumat se termina cum Azzie privește cum ferma familie Sadoglu este cuprinsa de flăcări.

Oare Miran va urma sfaturile femeii pe care o iubește sau va cădea din nou sub vraja lui Azize, care îl instigă de ani de zile la răzbunare?

Digiprove certificate id: P1407500 – P1408431 

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com219