Hercai Episodul 3 Rezumat Detaliat (Sezonul 1)

Hercai EpisoduL 3 Rezumat

Hercai episodul 3 începe la colibă cu Miran îndepărtându-se de soția sa cu lacrimi în ochi. Iar Reyyan de supărare face un gest necugetat și cu o lampă pe gaz, aprinde patul unde a petrecut o noapte plină de dragoste cu Miran. Coliba este cuprinsă de flăcări, însă vicleana Azize o va scoate de acolo…

„Sunt într-o astfel de situație, nu pot nici pleca, nu pot nici să rămân. Ma aflu undeva între a renunța și a rămâne, sunt blocat în mijlocul decizie de a alege alb sau negru. Acel moment înainte de a putea pierde, la începutul unei noi vieți, dacă voi rămâne, atunci voi fi rănit și dacă voi pleca, inima mea va arde … ”

Hz. Mevlana

Conflictul dintre inima și mintea lui Miran!

Miran merge la mormântul părinților săi, pentru a le spune că în sfârșit s-a răzbunat. Devotamentul său față de “Jurământul Răzbunări”, împotriva sentimentelor sale de iubire pentru Reyyan, pe care încă nu le poate înțelege. Bineînțeles că și bunica sa Azize trece pe acolo foarte mulțumită că datorită nepotului ei și-a atins scopul.

Gül a fost dusă la spital după ce glonțul din arma Azat i-a pătruns în cap!

La spital, familia lui Reyyan află de la doctoriță că fiica lor Gül a avut noroc că glonțul nu a atins venele vitale. Dar dacă vor încerca să scoată glonțul din cap, riscurile sunt foarte mari, așa că îl lasă acolo. Zehra îi spune lui Hazar că trebuie să o anunțe pe Reyyan, deoarece situația micuței nu este stabilă.

Azize o aruncă pe Reyyan în piața orașului pentru a o umili!

Toți trecătorii privesc cum Reyyan a fost aruncată din mașină în stradă și uni dintre ei o recunosc pentru că au fost la nunta ei. Azize o mustră că a dat foc colibei, afirmând că nu va muri așa ușor pentru că zilele ei în “iad” abia au început. Biata Reyyan, de rușine rătăcește pe străzile orașului îmbrăcată în rochia de mireasă. Dar un bătrân îi iese în cale și o duce în căsuța să umilă, oferindu-i un ceai turcesc.

Învățăturile de incurajare ale bătrânului!

3 Fapte sunt Scrise în Cartea Destinului: Când te-ai născut, cu cine te vei căsătorii și când vei muri. -Dreptatea lui Dumnezeu este întotdeauna servită …

Yaren recunoaște că știa totul despre răzbunarea lui Miran!

Azat, care este devastat că fără voie a împușcat fetita în cap, se plimbă supărat pe stradă și aude niște bărbați vorbind despre cum Azize a aruncat-o în stradă pe Reyyan. El se duce să-i ceară socoteală lui Yaren pentru că i-a ascuns adevărul despre răzbunarea familiei Aslanbey și nu-i vine să creadă că ea nu știe că Reyyan a fost aruncată în stradă în rochia de mireasă. Fata recunoaște totul pentru ca fratele ei sa nu-i spună bunicului lor. Yaren îi da socoteală bunicului ei pentru că a ascuns adevărul de ei și îi spune că îl place mult pe Miran.

Gönül încearcă să-l seducă pe Miran!

Gönül, care aștepta de ani de zile ca soțul ei Miran să o iubească, încearcă să ajungă la această fericire și la recomandarea lui Azize, pune în aplicare trucurile ei de seducție. Când Miran ajunge la conac și intra în dormitorul sau plin cu candele, o găsește pe Gönül în pat așteptându-l. El îi spune să plece din cameră, însă soția sa îi spune să-și respecte promisiunea, afirmând că din moment ce s-a răzbunat nimic nu-i mai împiedică să fie împreună. Miran îi spune clar că nu i-a promis nimic și că nu o iubește, apoi pleacă.

Păstrează-ți promisiunea Azize Aslanbey!

Gönül foarte nervoasă îi spune că Miran i-a spus că nu o iubește și a plecat. Ea îi reamintește lui pe Azize despre promisiunea făcută și căsătoria cu Miran sa fie una adevărată, altfel se sinucide.

Gönül află de la mama ei că a avut un frate!

Sultan își scoate fiica din mâinile lui Azize care o strânge de gât din cauza îndrăznelii de a o amenința. Iar când ajung în camera lor își scoate rochia și îi arată cicatricea fierului de călcat, spunându-i că este ultima urmă lăsată de soțul ei care o bătea mereu. Ea îi explică că își pregătea geanta să plece la maternitate să nască, dar din păcate fratele ei a murit în acea zi de coșmar. Gönül ii promite mamei sale ca nu va mai plânge și ca nu va renunța la a deveni fiica familiei Aslanbey …

Miran află de la Firat despre incendiul de la colibă unde a lăsat-o pe Reyyan și este devastat!

Scenă emoționantă și sfâșietoare: Firat, care la ordinile lui Miran se duce la coliba sa verifice dacă Reyyan este bine, vede coliba făcută scrum și ii este foarte greu sa-l anunțe pe boier. Auzind de la Firat despre focul de la colibă, frică, dragostea și regretul lui Miran iau amploare. El compară pierderea lui Reyyan, cu pierderea mamei sale, când Firat ii spune ca nu știe nimic de Reyyan, dar nimeni nu ar fi putut supraviețui incendiului.

Reyyan revine la conac și Azat încearcă să o protejeze de judecata bunicului lor!

Reyyan ajunge în făta conacului și Azat, care știe ce va urma, îi spune să nu intre în casă. Dar scorpia de Yaren aude strigătele și își strigă mama și bunicul. În timp ce Azat încearcă să-și facă sora să tacă, Reyyan intră și se întâlnește fată în fată cu bunicul ei.

Nasuh o întreabă despre Miran și când Reyyan îi spune că soțul ei a părăsit-o, Nasuh îi dă o palmă nepoatei sale, afirmând că este o vagabondă. În acel moment, Reyyan află ce s-a întâmplat cu sora ei mai mică Gul și Nasuh susține sus și tare că ceea ce s-a întâmplat este din vina lui Reyyan …

Azat nu suportă ca cineva să-i facă vreun rău femeii pe care o iubește și aleargă la Hazar. El îi povestește despre ce s-a întâmplat cu Reyyan și Hazar merge într-un suflet la conac. În timp ce Reyyan este bătută, Cihan nu intervine, ci doar se gândește la banii obținuți datorita parteneriatului lor cu Miran.

Judecata aspră se face pentru Reyyan și nimeni nu poate să stea în fața lui Nasuh!

Miran aude că Reyyan este în viată și ca familia ei o chinuie, se îndreaptă imediat spre conac. El îi întâlnește pe Azat și Hazar și le spune că Reyyan nu are nicio vină, dar la conac se așterne un haos de neimaginat. Bunicul încearcă să se căsătorească cu Reyyan cu un bătrân sau va fi ucisa.

În timp ce Miran îi ascultă, Nasuh, bunicul fetei striga că pedeapsa pentru necinste este moartea! Chiar dacă Miran vrea să o salveze pe Reyyan, el nu poate. Handan intervine și promite că o vor căsători pe Reyyan și Nasuh îi dă o zi lui Reyyan. În timp ce Azat se uită cu compasiune la fata pe care o iubește, judecata se face acum pentru Reyyan …

Azize Aslanbey s-a întors și toată lumea este uimită!

La piață, Azize Aslanbey, care l-a înștiințat pe Nasuh sa se întâlnească, se confruntă cu cei din familia Șadoğlu, dar se pare că ura și dorința ei de răzbunare au o origine chiar mai timpurie. Bunica lui Miran, împreună cu alții, s-a întors la Midyat după 27 de ani. Ei vor locui în conacul plin de amintiri, unde și-a crescut cei trei copii.

Acum douăzeci și șapte de ani am făcut un jurământ, că mă voi răzbuna pe tine!

Azize strigă de față cu toți oamenii din piață, că Aslanbey a luat onoarea familiei Şadoğlu, afirmând ca nepotul ei este Miran …

La ordinul lui Nasuh, Azat trebuie să curețe onoarea familiei, dar acest lucru va fi imposibil din cauza iubirii pe care o simte pentru Reyyan. Totuși el pleacă cu Reyyan de la conac cu arma în mana. Deși toti membrii familiei se opun ca Azat sa o împuște, el insista ca o va face si Nasuh ii ordona sa o ducă într-un loc pustiu. Hazar este oarecum liniștit pentru ca știe ca Azat o iubește pe fiica sa și va fi incapabil sa o împuște, Iar Handan, care este închisă într-o camera, plânge sa o lase sa-și vadă fiica, la fel și Reyyan plânge sa-si vadă mama pentru ultima oara.

SCENĂ EMOȚIONALĂ PANA LA LACRIMI: Reyyan se află într-o situație extrem de dificilă, deoarece potrivit canonului, pedeapsa ei este moartea. Părinții lui Ryan par neputincioși în fața deciziilor bunicului lor.

Miran se simte vinovat de situația de coșmar prin care trece soția sa și așteaptă momentul potrivit să o salveze pe Reyyan. Dar Azat vrea cu orice preț ca el să fie salvatorul femeii pe care o iubește încă din copilărie și în timp ce pleacă cu mașina, Miran le iese în cale.

Reyyan îl roagă pe Azat să o lase să se uite în ochi lui Miran pentru ultima oară ca să-i zică ce are pe suflet, apoi poate să-i face ce dorește.

Superba melodie de dragoste “Ben Bir Tek Kadın Sevdim”, se aude pe fundal în timp ce Reyyan și Miran vorbesc …

INFORMAȚII pe site-ul: flory4all

Am venit să te iau, să te salvez … Tu ești mort pentru mine! Azat intervine și îi spune lui Miran că o va duce pe Reyyan departe pentru a uita de tot calvarul prin care a trecut din cauza lui și că nu se vor mai întoarce niciodată. Miran foarte supărat afirmă că pentru a o lua pe Reyyan de la el, va trebui să-l omoare mai întâi.

Azat îi cere lui Reyyan sa plece cu el, dar ea refuza. Întristata de toate și deja condamnată la moarte, Reyyan se aruncă de pe pod și Miran în urma ei sa o salveze…

Reyyan își amintește promisiunea lui Miran făcută la leagănul lor favorit: Ce se întâmplă dacă cad? Atunci voi sari și eu în spatele tău!

Scena în care Miran sare de pe pod în apă după Reyyan, te lasă cu adevărat fără cuvinte! Episodul se termina cu cel mai impresionant și sfâșietor final, a fost atât de neașteptat și atât de dureros de urmărit cum ura lui Miran s-a scufundat în sufletul lui Reyyan …

Hercai Episodul 3 Review: Două Inimi frânte

Hercai episodul 3 este favoritul meu de până acum, unul dintre cele mai uluitoare, parcă povestea este din afara acestei lumi.

Scena preferată: Miran când află despre focul de la colibă

Așa cum am spus mai sus, mi-a plăcut tot episodul și îmi este greu să aleg o singură scenă preferată. Dar o voi face conform asteptarilor mele de a vedea ceea ce simte Miran cu adevarat pentru Reyyan.

Scena în care frica, dragostea și regretul lui Miran ies în evidență când află de la Firat despre incendiul de la coliba unde a lăsat-o pe Reyyan. Modul în care a a comparat Miran pierderea lui Reyyan, cu pierderea mamei sale. Totul a fost atât de emoțional și sfâșietor.

Personajul secundar preferat: Zehra Șadoğlu interpretată de actrița Feride Çetin. Performanța talentatei actritei a fost foarte bună în ambele scene în care au fost implicate fiicele sale:

Momentul când află că fiica ei Gul a fost împușcata și când a auzit despre ce s-a întâmplat cu Reyyan …

Dialogul preferat: Sfaturile pe care le primește Reyyan

Am două dialoguri favorite și este cam greu sa aleg unul preferat pentru ca ambele sunt sfaturi de viața. Bătrânelul o sfătuiește pe Reyyan că tot ce are nevoie acum este să aibă încredere în Dumnezeu. Iar cu privire la omul care i-a făcut rău, pedeapsa lui va fi dată de cel de Sus. Dar Reyyan este prea rănita și deși nu ii vrea raul lui Miran, totuși afirma ca chiar dacă va muri, nu va fi suficient pentru to ce i-a făcut …

Răspunsul surprinzător: Uneori există lucruri mai rele decât moartea, să fii blocat în Purgatoriu …
INFO: Purgatoriu un loc sau o stare de suferință trăită de sufletele păcătoșilor care își expiază păcatele înainte de a merge la cer.

Coloana sonoră preferată: Ben Bir Tek Kadın

Îmi este greu să aleg între Gesi bağları, melodia cantata de Jehan Barbur și Ben Bir Tek Kadın de Sevdim Selami Sahin și Burcu Gunes, deoarece ambele melodii sunt frumoase și potrivite pentru scenele în care rulează în fundal. Dar o voi alege a doua melodie.

Finalul: Cum ura lui Miran s-a scufundat în sufletul lui Reyyan

Cel mai puternic final de până acum, a fost atât de neașteptat și atât de dureros de urmărit.Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului.

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr