Hercai Episodul 31 Rezumat (Detaliat)

Hercai Episodul 31 Rezumat

Hercai Episodul 31 Rezumat: Echilibrul dintre familiile Aslanbey și Șadoğlu se schimbă!

În Hercai Episodul 31 Rezumat, Miran are dificultăți în a accepta realitatea scrisorii care i-a fost dată de Hazar, totuși nu poate ignora această situație, așa că decide să se confrunte cu bunica sa. Deși Azize încearcă să pună la cale un nou joc pentru a ieși basma curată din această situație în care a fost surprinsă de pe neașteptate, încrederea lui Miran a fost puternic zdruncinată și nu reușește.

Răzbunarea lui Azize Aslanbey s-a încheiat acum!

Hercai Episodul 31 Rezumat: Odată cu apariția scrisorii, Hazar, care crede că jocul răzbunării a ajuns la sfârșit, de această dată descoperă că tatăl său îi ascunde ceva. Dar cu noile informații pe care tocmai le-a aflat despre Dilșah, demonstrează acum că tatăl său a ascuns și anumite evenimente tragice de el. Hazar ajunge la conac și îi spune tatălui său ca răzbunarea lui Azize s-a terminat pentru ca Miran a plecat de la ea.

Yaren își face planuri cum să-și mintă familia pentru a fi crezută și se încurajează singura că va triumfa cuvântul ei împotriva spuselor unei servitoare. Hazar merge în camera ei și după ce o întreabă de ce este atât de ostilă față de propria ei familie, o avertizează că nu-i va mai tolera greșelile și răutățile. El o mustră că din cauza acelei scrisori pe care a ascuns-o, alți l-au crezut un criminal și părinții lui au avut de suferit. Yaren nu recunoaște nici în ruptul capului, chiar dacă servitoarea a găsit scrisoarea în camera ei, încă mai susține că Hanife minte.

Firat află că de la maică-sa că Hazar și Dilșah erau îndrăgostiți și urmau să se căsătorească când el termina armata, însă a intervenit familia Aslanbey. Mehmet, care știa că Dilșah îl iubește pe Hazar, o chinuia în mod constant după ce s-a căsătorit cu ea. El vrea să afle dacă Hazar a ucis-o pe Dilșah și femeia îi spune că nu știe ce s-a întâmplat în acea noapte. Dar este sigură de faptul că Hazar nu ar fi rănit-o niciodată cu buna știință pe Dilșah. Firat vrea sa-i spună tot adevarul lui Miran, dar mama lui îl oprește, spunându-i ca dacă Miran află, va fi devastat.

Întâlnirea lui Reyyan cu Şükran!

Hercai Episodul 31 Rezumat: Reyyan află de la Şükran, bunica soțului ei dinspre mamă, că l-a cunoscut pe tatăl ei, la mormântul fiicei sale și acesta plângea. Ea îi mai spune că Hazar i-a dat lui Miran o scrisoare scrisă de Dilșah și era foarte sigur că această răzbunare se va termina. În acea scrisoare, Dilșah, fiica ei i-a cerut ajutorul lui Hazar să scape de iadul în care trăia alături de tatăl lui Miran pentru a începe o noua viata alături de fiul ei..

Reyyan se duce imediat să-l caute pe Miran, care este devastat că a trăit o viață în minciună. Ea îl găsește la leagănul lor și după ce citește scrisoarea încearcă să-l consoleze, spunându-i că dacă 28 de ani l-a îndrumat Azize, pentru că nu avea pe altcineva, acum există, așa că să lase acea scrisoare să-l ghideze de acum încolo.

Reyyan schimbă ceea ce tu ai creat în mintea ta: Acesta este jocul familiei Şadoğlu!


Miran merge la bunica sa și îi cere socoteală, însă vicleana de Azize nu recunoaște nimic. Dar Miran îi pune în față scrisoarea mamei sale cu o alta notiță scrisă de Dilșah să facă o comparație și afirmă cu voce tare că acea scrisoare este scrisă cu scrisul de mână al mamei sale. El îi cere să-i spună tot adevărul fără să mai menționeze de povestea pe care a schimbat-o. Dar Azize susține sus și tare că nu este adevărat și că scrisoarea este falsificată pentru ca fiul ei a iubit-o mult pe Dilșah.

Sultan îi mărturisește lui Miran că scrisoarea a fost scrisă de Dilsah!

Sultan, care nu dorește ca interesele ei să fie divulgate din cauza gravității situației, nu poate să stea nepăsătoare. Ea nu lasă acest lucru în voia sorții atât de nemiloase. Așa că ea face o mișcare îndrăzneață de a folosi această situație în avantajul ei. Sultan încearcă să-l facă confuz pe Miran prin a umple golurile și nevoia de sinceritate și afecțiune, pe care Azize nu le-a putut umple niciodată. Astfel o va pune pe Azize într-o poziție dificilă de a-și arăta recunoștința prin rambursarea datorie pe care trebuie să o achite.

Sultan îi spune lui Miran că acea scrisoare este reală pentru că, în timp ce Dilșah o scria, ea a fost lângă ea. Tatăl său era foarte gelos, a bătut-o mult pe Dilșah și într-o zi maică-sa i-a spus că va cere ajutor. Sultan a încercat să o oprească pentru că îi era frică pentru viața ei, deoarece știa că Mehmet o iubește. Iar cu privire la chinurile prin care a trecut maică-sa este imposibil ca Azize să nu știe. Dar nu este ușor pentru o mama să recunoască greșeala fiului ei, chiar dacă Dilșah a suferit mult și a vrut de nenumărate ori să scape din acea casă. Dacă bunica lui nu i-a spus despre căsnicia cu probleme ale părinților săi, cel mai probabil nu a făcut-o pentru a nu-și aminti rău despre tatăl său, ci să-l păstreze frumos în amintirile sale.

Reyyan, care era în trecere, aude conversația și își spune în sinea ei că totul să terminat acum și acesta a fost sfârșitul. Deoarece o minciună pe care o va spune de acum nu mai poate întuneca inima lui Miran odată ce a găsit lumina. Miran simte că înnebunește și vrea cu orice preț să vorbească cu Hazar, dar îi cere lui Reyyan să nu-l însoțească.

Azize este revoltată că s-a aflat adevărul și cum o bănuiește pe Hanife, o sună la telefon să stabilească o întâlnire într-un loc mai retras și îi cere socoteală.

Miran este pe cale să afle malefice a lui Azize, dar intervine Harun!

În timp ce, Miran se îndrepta cu soția sa spre conacul Sadoglu, o vede pe Hanife. El începe să urmărească, deoarce bănuiește care o legătură cu bunica sa. Din păcate, Harun îl vede și o anunță imediat pe servitoare. Hanife se preface că nu mai este de acord cu înțelegerea dintre ea și Azize, pe motiv că a incendiat fermă familiei. După toate acestea, atât Reyyan, Miran le confruntă pe cele două. Pe de-o parte, Miran îi spune bunicii sale că nu mai are încredere în ea pentru că l-a mințit că nu a incendiat ea ferma și pe de altă parte, Reyyan îi spune lui Hanife mai întoarcă niciodată la conacul Sadoglu.

Dar din păcate, Hanife are un bun sfătuitor și îi mărturisește boierului ca lucrat pentru Azize, pentru că a avut mare nevoie de bani. Ea îi mai spune că a cooperat cu Azize, doar pentru a o informa dacă Miran și Elif sunt tratați bine.

Nasuh Bey pune la cale un plan de răzbunare împotriva lui Azize și se folosește de Elif!

Nasuh Bey decide ca Hanife să rămână la conac, însă cu condiția, să-i transmite lui Azize ceea ce spune el. Se pare că servitoarea Hanife este o mare susținătoare a mamei lui Harun. Hanife în mod voit i-a făcut pe Azize și Nasuh să creadă că ea cu operează cu ei. Pe parcursul episoadelor ce urmează, se va dovedi că mama lui Harun este cel mai mare dușman a lui Azize Aslanbey.

Pe de altă parte, cu ajutorul Esmei, Sukran se întâlnește cu Hazar și bunicuța îi povestește, lucruri neștiute din trecut. Bineînțeles că Azize își anunță imediat nepotul despre plecarea lui Sukran pentru a-l atrage din nou de partea ei. Dar planul a malefic eșuează, pentru că Miran, la insistențele bunicii sale, ascultă și versiunea din povestea lui Hazar.

Hazar îi povestește lui Miran că el și Dilsah au fost logodiți în tinerețe!

Hazar îi mărturisește lui Miran, că el și maică-sa au fost foarte îndrăgostiți în tinerețe și chiar dacă au fost logodiți, în timp ce el a fost în armată, Dilsah a fost forțată să se căsătorească cu Mehmet. Sukran îi confirmă nepotului ei că fiica ei nu a vrut să se căsătorească cu Mehmet Aslanbey. Această conversație îi trezește lui Hazar amintiri dureroase.

Foarte îndurerat îi mai spune lui Miran ca ultima dată când a văzut-o pe Dilsah, a fost doar să o informeze că el a pus totul la cale ca ea să fugă în ziua următoare. Apoi și-au luat rămas bun, deoarece el nu a vrut să plece împreună pentru a nu păta onoarea lui Dilsah și a evită ca locuitorii să bârfească că și-a părăsit soțul, ca să fugă cu el. Iar în momentul în care Dilsah am încercat să-i spună ceva, Mehmet i-a găsit și l-a împușcat, însă el nu își mai amintește ce s-a întâmplat cu cei doi.

Hercai Episodul 31 Rezumat: Ca de obicei, Miran refuză să creadă spusele lui Hazar. El se amăgește singur că părinții lui s-au iubit. Din păcate, în ciuda dovezilor și a martorilor, Miran nu poate să accepte adevărul, iar asta o face pe Reyyan să renunțe în a mai încerca să-și convingă soțul că tatăl ei este nevinovat. Ea este foarte supărată și decide că ea nu îl mai poate ajuta pe Miran și îl părăsește.

Miran și Firat se ceartă pentru prima dată!

Miran nu poate face față despărțirii și devastat se duce la cabană, unde Firat i se alătură. Firat a aflat de la Esma despre relația dintre Hazar și Dilsah. El încearcă să-l convingă ca să nu mai creadă în vorbele lui Azize. Deoarece această răzbunare le-a făcut un mare rău familia lor, nu doar lui Reyyan. Dar insistențele lui Firat, îl fac pe Miran să se enerveze și se isca o bătaie între ei. Iar prietenului său îi spune că nu îl va mai ajuta să se răzbune.

Pe de altă parte, Nasuh Bey pune la cale un plan de răzbunare împotriva lui Azzie și acestea pentru ca aflat despre incendierea fermei sale. Boierul știe că punctul cel mai slab al lui Azzie este nepoata sa Elif și o pune pe Hanife să o sune, ca să-i transmită că boierul își dorește un nepot.

Miran își imploră soția să se întoarcă înapoi la el, dar Reyyan îl refuză!

Miran, care nu mai poate sta nici măcar o secundă de parte de soția sa, se duce la Reyyan și o imploră să se întoarcă la el. Dar Reyyan îi spune că deși îl iubește, situația complicată dintre cele două familii, face ca nici măcar dragostea lor să fie deajuns pentru a opri această răzbunare.

Petrecerea de nuntă a lui Azat cu Elif are loc la hotelul celor două familii!

La conacul Sadoglu, încep pregătirile pentru petrecerea de nuntă. Mai spre seară petrecerea lui Azat cu Elif are loc la hotelul celor două familii. Dar Miran și bunica sa nu se alătură celor două familii. Iar Gonul, care îl place pe Azat, încearcă să-l convingă să divorțeze de Elif, dacă el nu iubește. Însă Azat chiar dacă nu o iubește pe Elif, ține foarte mult la ea. El știe că este nefericită în familia Aslanbey și nu se desparte de ea pentru a nu fi nevoită să se întoarcă în casa bunicii ei.

Azize de nervi că nepoata ei a a fost mulsă din sânul familiei sale, o sună pe Handan și eu amenință că dacă nu i-o aduce pe Elif, atunci îl va ucide pe fiul ei, Azat. După aceea, o vedem pe Elif cum pleacă de la nuntă și ce urcă în mașina lui Azzie.

Miran decide să coopereze cu Hazar pentru a descoperi “adevărul” din trecutul celor două familii!

Hercai Episodul 31 Rezumat, se termină cum Miran se întâlnește cu Hazar pe acoperișul hotelului. Si cu condiția ca nimeni să nu afle, îi propune să afle împreună ce sa întâmplat în trecut…

În timp ce acest joc inițiat de Miran, care are în prin plan dorința de răzbunare, dezvăluie rând pe rând toate necunoscutele din trecutul întunecat al ambelor familii, confruntări extraordinare vor lua amploare. Toate aceste evenimente, vor schimba tot echilibrul dintre cele două familii a căror viață nu va mai fi niciodată la fel.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i un like și distribuie și prietenilor!

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1403527

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com