Hercai Episodul 33 rezumat

Hercai Episodul 33 rezumat

Hercai episodul 33 începe cu Miran, care merge înapoi în camera de hotel pentru a lua cadoul de Valentine’s Day pentru frumoasa sa soție. El este întâmpinat de fosta sa iubită din facultate, care este foarte bucuroasă că îl revede și îl îmbrățișează cu patimă. Reyyan apare acolo și îi surprinde pe cei doi îmbrățișați. Bineînțeles că soțul ei îi explică că Denis este o cunoștință din trecutul, dar gelozia tot nu întârzie să apară.

O persoană din trecut apare brusc la hotel și strică atmosfera romantică dintre cei doi îndrăgostiți!

În momentul în care, Miran vrea să-i dăruiască soție sale cadoul de Valentine’s Days, găsește în buzunarul sacoului său, o altă scrisoare de la o persoana anonimă. Dar din păcate ce instrucțiuni trebuie sa urmeze și unde trebuie să cerceteze Miran este încă un mister. Miran este sigur că cineva îi urmărește pas cu pas în acel hotel și când Reyyan cere să se verifice pe camerele de supraveghere, află că nu există informații că cineva ar fi intrat în camera lor de hotel.

Cine este acea persoană și ce legătură are cu Miran, rămâne de văzut?

Miran cooperează cu Hazar pentru a dezlega “misterul scrisorii”!

Incapabil să se întoarcă de la Istanbul din cauza vremii nefavorabile, Miran îi cere lui Hazar ajutor în legătură cu misterul scrisorii. Acesta din urmă îl va întâlni pe Shukran pentru a-l găsi pe prietenul lui Dilşah.

Hazar este foarte supărat și îi spune fratelui său că știe că viața lor este răsturnată cu susul în jos din cauza acestei răzbunări stupide. El îi cere lui Cihan să-l ajute să pună capăt răzbunării și acesta acceptă. – Hercai ep. 33 min. 30

Sultan și Esma vorbesc în bucătărie despre evadarea lui Reyyan cu Miran, cât de frecvente vor fi aceste evadări și cum îi vor afecta pe ceilalți. Sultan îi spune Esmei că nu scoate niciodată un sunet și rămâne mereu tăcută în fața lui Azize. Esma îi dă o replică pe măsură, afirmând că face toate acestea pentru fiul ei și decât să spună minciuni, precum alții, mai bine tace. – Hercai min. 47

Sultan, care mereu găsește un vinovat în ceilalți, ridică tonul vocii judecând situația în care au ajuns. În acel moment, fiica ei, Gonul cu Firat, intra în bucătărie. Ea îl apără pe Firat în fața mamei sale, spunându-i că el este fiul casei și fratele ei. Dar Sultan nu-l acceptă deloc și țipă la ca ei că ea a avut doar un frate, care a murit. Ea îl acuză chiar că este prea apropiat de fiica ei pe care o consideră o oportunitate de a-i exorta bani. Dar Firat nu va reacționa deloc, chiar o lasă pe Gonul să-i ia partea mamei sale, astfel încât să nu aibă probleme. Fata îi spune clar mamei sale, că ori îl va accepta pe Firat în acea casă, și va recunoaște importanța sa pentru ele și îl va trata precum, ori nu o să o mai vadă în fața ei.

Gonul îi cere lui Firat să o angajeze la companie!

Gonul îi spune prietenului ei că mereu va fi alături de el și îl va susține, dar s-a săturat să stea închisă în acel conac. Ea îi cere să o angajeze în companie să lucreze cu el, pe motiv să nu stea acasă toată ziua. Firat nu acceptă, deoarece știe motivul real că Gonul vrea să fie lângă Miran. El o sfătuiește să uite de Miran pentru că nimeni nu poate interveni între el și Reyyan. Cu toate acestea, Gonul îi spune că această slujbă nu s-a terminat și că nu admite că l-a pierdut pe Miran. – Hercai ep. 33 min. 58:50

Planul lui Gonul eșuează și îi cere ajutorul lui Azat!

După ce planul lui Gonul de a se apropia de fostul ei soț a eșuat, încercând să-l folosească pe Firat, merge la Azat să își încerce norocul. Ea îi spune lui Azat că este obligat să o angajeze, deoarece el nu ar fi stat pe scaunul pe care stă acum, fără ajutorul ei. Dar Azat este mai convins că l-a ajutat să obțină postul, gândindu-se la beneficiile acestuia, fără a-i face vreun serviciu și nu ezită să-i reamintească.

A doua zi dimineața, Miran îl suna pe Firat la telefon și îi cere să găsească orice informație legată de Harun, spunându-i că îi va explica totul când va ajunge acasă. El îi spune că Harun îi dă o impresie foarte proastă și este convins că în final va ieși ceva necurat la mijloc. Apoi închide telefonul și împreună cu Reyyan se pregătesc pentru o excursie frumoasa și o cină romantica.

Firat îl responsabilizează pe Azat, să facă cercetările cu privire la Harun. Azat este cam supărat că fac cercetări despre ginerele familiei Sadoglu. Dar Firat îl întreabă cât de sigur este că îl cunoaște bine pe acel Harun. – Hercai ep. 33 rezumat 1:15

Pe de altă parte, Hazar și Cihan se întâlnesc cu bunicuța Şükran și o întreabă despre prietenul lui Dilsah pe nume Ayla. Potrivit lui Şükran, ea nu a mai fost în sat de mult timp, dar are numărul unei persoane pe nume Mukhtar, care îl poate ajuta să o găsească. Şükran îl sună, dar bărbatul nu știe nimic exact. Dar îi promite că în momentul în care află ceva, îl va suna imediat Hazar.

Şükran se înțelege de minune cu ambele familii!

Cihan, o ia pe Şükran de mână și o duce la conacul lui Azize, care ordonă oamenilor ei să-l scoată imediat afară.

În timp ce Firat, caută răspunsurile la ceea ce ar putea ascunde Harun, dar nu găsește nimic important, Harun pregătește un joc foarte murdar. El apare la ușa casei boierului Nasuh, pentru a-i cere să stabilească data căsătoriei cu Yaren. De îndată ce intră în casă, o aude pe Handan când îsi acuză fiica că a ascuns scrisoarea, dovedește nevinovăția unchiului ei, cu privire la uciderea părinților lui Miran. – Hercai ep. 33 rezumat 1:47

Nasuh Bey o va pedepsi aspru pe nepoata sa Yaren!

Boierul o surprinde pe Hanife certându-se cu Yaren, exact în momentul în care servitoarea afirmă că Yaren Sadoglu este cea mai mare dușmancă a familiei sale. Nasuh o prinde de par pe nepoata sa și rămâne de văzut cum o va pedepsi. Yaren pentru a scăpa de pedeapsa bunicului ei, minte că doar ce a găsit scrisoarea și urma să i-o înmâneze, dar Hanife a furat-o. Nasuh o încuie în cameră țipând la ea că o va face să plătească pentru trădarea familiei sale. – Hercai: Sezonul 2 Episodul 21 Rezumat 1:56

Părinții fetei sunt, de asemenea, foarte dezamăgiți de fiica lor, care încă mai neagă ceea ce i-a spus Handan. Doar Hazar încearcă să calmeze puțin situația. Handan îi dă o palmă fiicei sale, spunându-i să se roage ca logodnicul ei să nu oprească nunta, altfel nimeni nu o va mai putea scăpa de pedeapsă lui Nasuh Bey. Yaren când aude se bucură că în sfârșit va scăpa de căsătoria cu Harun. Dar din păcate așa ceva nu se va întâmpla pentru că Harun nu renunță pentru a putea ca planul său de răzbunare să triumfe.

Miran își găsește bunica în casa Familiei Sadoglu și asta va fi suficient pentru a face, ca sângele să-i ardă în vene din nou. Hazar și Cihan continuă să-l caute pe prietenul lui Dilsah.


Hercai Episodul 34 rezumat


Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://www.youtube.com