Hercai Episodul 4 Rezumat (Sezonul 1)

Miran reușește să o salveze pe Reyyan!

Miran s-a aruncat în apă și a reușit să o salveze pe Reyyan. El s-a speriat atât de mult că o va pierde pe femeia iubită, încât își exteriorizează emoțiile pline de iubire, regret, furie și frică.

„Toate lucrurile despre care spuneți„ nu se întâmplă niciodată ”, apar. Spui „Eu nu cad”, dar cazi; tu spui „Nu mă mir”, te uimești. Și cel mai ciudat lucru este acesta: tot spui „sunt mort” și ești încă în viață ”.

HZ Mevlana

În episoadele din Hercai, fiecare proverb a fost atât de bine ales încât să exprime stările prin care trec cele două personaje: Reyyan și Miran.

Reyyan s-a aruncat de pe pod în apă fără să clipească și Miran a sărit în apă după ea. Azat și Firat se uită și îi caută într-o disperare pe Miran și Reyyan. În ciuda tuturor obstacolelor lui Reyyan, soțul ei o scoate din apă într-un loc retras de ochii trecătorilor. Când Miran ajunge cu Reyyan pe uscat, soția sa zace inconștientă și el îi face respirație gură la gură. Reyyan se trezește și în momentul în care deschide ochii, fuge de Miran, țipând la el să nu o atingă.

În timp ce aleargă, Reyyan este prinsă de Miran și se enervează pe el că nici măcar nu a lăsat-o să moara. Miran vrea doar să o protejeze și de câte ori vrea să o ajute și îi întinde mâna sa, Reyyan îi spune lui Miran că nu va mai face acea greșeală de a avea încredere în el. Reyyan îi cere socoteală lui Miran pentru că a părăsit-o, spunând că vrea explicații pentru nu poate purta aceasta povară.

Hercai ep. 4

Acum este timpul ca Miran sa găsească un loc sigur și retras, unde cei doi să poată rămâne împreună. Singura preocupare a lui Miran este protejarea lui Reyyan, tocmai de aceea încearcă să economisească timp lăsând pe toată lumea să creadă că au murit. Dar există un lucru pe care Miran nu-l știe: după toate dezastrele prin care a trecut, Reyyan nu vrea să rămână în aceeași casă sau să vadă chipul soțului ei.

Zehra de supărare o strânge de gât pe Handan!

La conac, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu Reyyan. Iar Zehra, care a fost încuiată în camera, bate cu pumnul în ușa și imploră că cineva să o deschidă să-și ajute fiica. Slujitorii din casă o deschid și de îndată ce Zehra iese, se ia la ceartă cu Handan, afirmând că vă arde conacul dacă i s-a întâmplat ceva fiicei sale și vrea să vorbească la telefon cu Azat.

Yaren îl sună pe Azat, care îi spune Zehrei că Reyyan s-a aruncat de pe pod în apă și a dispărut, iar Miran a sărit după ea. Zehra lasă telefonul din mâna și plângând se aruncă la pământ și începe să țipe.

După cuvintele aspre a lui Azize, Nasuh se simte rău și se sprijină pe pământ în fața trecătorilor din bazar. Hazar vrea să-și ducă tatăl la spital, dar în ciuda insistențelor lui Hazar, Nasuh vrea să meargă acasă.

Conacele Șadoğlu și Aslanbey sunt ca pe spini!

Vestea că Reyyan și Miran au sărit în râu și au dispărut, zguduie întregul Mardin. Acum toată lumea se întreabă dacă Miran și Reyyan au murit. Imediat ce Nasuh și Hazar ajung acasă din bazar de la întâlnirea cu Azize, Zehra se agață de gâtul lui Nasuh sa-i ceara socoteala pentru raul făcut fiicei sale. Nasuh își avertizează familia că familia Aslanbey s-a întors …

Hazar își duce soția în camera lor și îi spune că Reyyan nu este moartă pentru că Azat o iubește și probabil că Azat a spus asta intenționat pentru ca fiica lor să scape de judecată. Zehra este devastată și vrea ca soțul ei să-i găsească fiica.

Hazar, care refuză să creadă că fiica sa Reyyan ar putea fi moartă, este hotărât să o găsească!

Boierul Nasuh decide soarta lui Reyyan! Nasuh adună toată familia și le spune că au fost prinși în capcana familiei Aslanbey, care s-a întors pe pământurile natale. Nasuh le mai spune că Miran este membrul familiei Aslanbey. Yaren când aude, înțelege ce vorbea Sultan cu fiica ei Gonul la nunta lui Reyyan.

Zehra îi cere lui Nasuh socoteală și boierul îi scoate pe toți afară cu excepția fiilor săi. Nasuh poruncește uciderea lui Miran și Reyyan. Hazar spune că fiica sa nu este vinovată și îl acuză că i-a sacrificat fiica. Dar, potrivit lui Nasuh, onoarea lui Reyyan este pătată și vrea să moară pentru a curăța onoarea familiei Sadoglu. Cihan este de părere cu fratele său și spune că, în calitate de unchi, nu vă permite moartea nepoatei sale.

Azize se întoarce la conac după 27 de ani!

SCENĂ EMOȚIONANTĂ: Azize se bucură că răzbunarea sa a fost îndeplinită de nepotul ei și se întoarce la conac veselă. Sultana deschide încăperile pe care le-a ținut închise de ani de zile și pregătirile continuă. Conacul prinde din nou viață și oamenii care o văd din nou acasă pe Azize, înțeleg că Sultana s-a răzbunat pe familia Sadoglu. De asemenea, Elif vine acasă alergând la Azize și îi cere explicații pentru ce i-a făcut lui Nasuh. Dar Azize nu crede că se cuvine să-i ofere explicații și îi spune nepoatei sale că depășește limitele, să plece în camera ei și să nu iasă fără aprobarea ei.

Miran nu-i dă voie soției sale să plece de lângă el

În timp ce Reyyan fuge, Miran aleargă după ea și când Reyyan vede o mașină care trece prin acel loc pustiu, se urcă și blochează ușile. Dar Firat era șoferul și Miran urcă și el, apoi îi spune soției sale că nu poate merge nicăieri fără el. Mai mult, Firat spune că ambele familii îi caută și Miran o duce pe Reyyan într-un loc retras și o încuie în cameră pentru a nu fugii.

Reyyan îl împușcă pe Miran!

Miran îi dă lui Reyyan o armă, lăsând-o să decidă starea actuală a relației lor: doi iubiți sau doi dușmani! Dragostea lui Reyyan pentru Miran nu i-a permis să-l lase să moară! Reyyan s-a întors să-l salveze pe Miran, chiar dacă soțul ei a tratat-o îngrozitor și a făcut ceva de neiertat.

Nasuh o vizitează pe Azize și jură răzbunare!

Nasuh merge la conacul familiei Aslanbey și Azize, Gonul, Sultan si Elif află ce s-a întâmplat cu Miran. Boierul îi spune că Miran a sărit în râu după Reyyan și Sultana izbucnește în lacrimi, afirmând că Miran nu ar face așa ceva. Nasuh îi spune că ori îl ucide acum, ori îl lasă în viață și va purta doliu și la plecare jura răzbunare….

Sultan află de la Esma, çare știe de la fiul ei, unde se ascund cei doi și îi spune tatălui lui Reyyan. Însă Cihan reușește să afle de la fratele său și îi spune boilerului. Azize când își dă seama ce a făcut Sultan, îl trimite imediat pe Fîrat să-l anunțe pe Miran, dar nu reușește să-l contacteze.

Din fericire Hazar reușește să ajungă la ei înaintea lui Nasuh, care intenționează să-i omoare pe amândoi. Dar din cauza șocului pe care l-a trăit în ultimile ore, nu mai gândește logic și vrea să-l împuște pe Miran. Însă Nasuh ajunge acolo cu oamenii săi și Hazar le spune să fugă, încredințând-o pe fiica sa lui Miran. Fîrat ajunge exact in momentul potrivit și îi ajută să scape.
Odată ajunși la conacul familiei din Midyat, Azize și Gönül sunt șocate când îi văd împreună. Dar Miran nici măcar nu le da voie sa comenteze și foarte hotărât le  spune că Reyyan va rămâne acolo.

Urmează și continuarea rezumatului 🙂

Hercai Episodul 4 Review

Coloana sonoră din Hercai Episodul 4: Söyleyemedim de Eylem Aktaș a fost atât de magnifică și potrivită pentru scenă.

Sfârșitul episodului 4 a fost cu adevărat “Șocant și Surprinzător”, dar și foarte Romantic, modul în care Miran a dus-o în brațe pe Reyyan și a intrat în conac.


Hercai Ep. 5 Rezumat


Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr