Hercai Episodul 5 Rezumat Detaliat (Sezonul 1)

Hercai Episodul 5 Rezumat

Hercai Episodul 5 începe cu scena romantică în care Reyann este dusă pe brațe la conacul familiei lui Miran și asta o scoate din minți pe Gönül.

Ai rănit inima cuiva? Tu ar trebui să plângi, mai ales dacă nu ști cum să-ți ceri scuze. Nu poți fi nici prieten, nici iubit. Ce se întâmplă dacă Dumnezeu iubește inima pe care ai rănit-o și facut-o bucăți?

Hz. Mevlana

În episoadele din Hercai, fiecare proverb a fost atât de bine ales, încât să exprime stările prin care trec cele două personaje: Reyyan și Miran.

Reyyan și Miran au fugit de familia Șadoğlu, au trecut peste marea încercare care i-a pus în pericol și au ajuns la conacul Aslanbey după o mare goană.

Reyann „prizonieră” la conacul familiei lui Miran!

În timp ce Azize se grăbește să-l protejeze pe Miran, ea nu poate tolera să o aducă pe Reyyan în conacul ei.

Miran, care s-a confruntat cu Azize și cu toată familia sa, și-a strigat dragostea că Reyyan va rămâne în conac. Bineînțeles că Gönül este deranjată de această situație, dar nu poate spune nimic.

Reyyan este acum atât prizoniera iubirii, cât și prizoniera lui Miran. Cu toate acestea, în timp ce Azize nu este deloc mulțumită de această situație, Nasuh este foarte deranjat de faptul că Reyyan a fost luată de Miran.

Reyyan când o vede pe Azize, o recunoaște că ea a salvat-o din incendiu și îi spune lui Miran cum a umilit-o în piață de față cu toată lumea, apoi leșină. Miran o duce în cameră și după aceea se duce să-i ceară socoteală bunicii sale.

Gönül nu mai suportă să vadă că Miran o iubește pe Reyyan și face scandal, dar văzând că nu rezolvă nimic, spune că se sinucide. Dar Azize reușește să o potolească, motivând că are un alt plan de răzbunare și mai aprig.

Reyyan se trezește și îl imploră pe Miran să-i de-a voie să meargă la spital la surioara ei Gül. Degeaba încearcă să-l convingă că părinții ei o vor proteja de Nasuh, pentru că Miran de frică că o va pierde nu-i dă voie să plece și o încuie în cameră.

Elif este o bunătate de fată, care când vede prin ce trece Reyyan, o compătimește și dezaprobă faptele bunicii sale.

Pe de altă parte, Yaren continuă să facă tot ce crede ea că o va ajuta să ajungă la Miran și folosindu-se de Firat află că Reyyan este cu Miran la conacul Aslanbey și că este căsătorit cu Gönül. Bineînțeles că spune imediat familie sale și Azat vrea sa intervină, însă Handan nu-l lasă să plece.

Zehra se duce la conacul familiei Aslanbey și stă în fața lui Miran pentru a-și lua fiica acasă. Cu toate acestea, Miran îi spune că nu renunță la Reyyan și doar dacă îl ucide.

Cu toate acestea, între timp, Reyyan se zbate între viață și moarte. Deoarece Gönül de frică că îl va pierde pe Miran, vrea să o omoare.

După ce Gonul încearcă să o sufoce pe Reyann cu o pernă, Miran intră și soția sa fuge în brațele sale. Apoi Miran stă să o vegheze și adoarme în fața ușii ei. 1:30

Pe de altă parte, Miran i-a frânt inima lui Reyyan, dar el o iubește sincer și în ziua următoare nu o mai încuie în cameră. Hazar îi povestește soției sale motivul răzbunării lui Miran și cum îl crede vinovat de moartea părinților săi.

Vicleana Yaren continuă să-l folosească pe Fîrat și reușește să vorbească cu Miran. Ea îi spune că micuța Gül întreabă de sora ei și îi promite că o să-i ajute să intre în contact în siguranță. Însă scopul ei este să o atragă pe Reyyan la conac ca sa fie prinsă și pedepsită de bunicul lor.

După ce se înnoptează, Miran o duce pe Reyyan să o vadă pe micuța Gül și el o așteaptă afară. Dar Nasuh o prinde pe Reyyan și o amenință cu pistolul.

Hercai Episodul 5 Review

Hercai episodul 5 începe cu Războinicul Miran, care devine “Eroul” frumoasei Reyyan! Se pare că acum nimic nu-l mai interesează pe Miran, în afară de a-și proteja soția …

Scena preferată: Nu ai pe nimeni în afară de mine!

Această scenă romantică și impunatore cred că îmi va rămâne mereu în minte, cel puțin până se va termină serialul Hercai. Lol

Ebru Sahin a fost UIMITOARE, abilitățile sale de actorie s-au dezvoltat cu adevărat încă de la primul episod. Iar in ceea ce îl privește pe Akin, el l-a portretizat pe Miran extrem de bine, reușind să scoată în evidență conflictul său dintre dragoste, vinovăție, grijă, regret, posesivitate și gelozie. Iar ochii celor doi îndrăgostiți vorbeau maimult decât ar putea transmite orice cuvânt …

Personaje secundare preferate: Zehra și Gul

În acest episod, Zehra (Feride Çetin) și Gul (Ebrar Alya Demirbilek) au fost mai mult decât uimitoare. Zehra, mama lui Reyyan, când a mers la conacul familiei Aslanbey pentru a-și lua fiica.

Scenă această este o adevărată piesă de artă! Zehra și-a arătat întristarea inimii și dragostea de mama într-un mod grozav, pur și simplu mi-au dat lacrimile pentru neputința și vinovăția ei. Iar cu privire la micuța Gul, nu am cuvinte de lauda, deoarece pe cât este atât de tânără, pe atât este atât de talentată. Fetița pare că nu joacă pe scenă, ci trăiește rolul, mai ales în timpul scenei sale cu Reyyan la sfârșitul episodului. Cu siguranță că această fetiță frumoasă va avea un viitor strălucit .

Melodia Favorită: Bebeğin Beşiği Çamdan cântată de Ebru Șahin

Vocea lui Ebru este atât de frumoasă și melodică, mi-a plăcut foarte mult acest cântec tradițional cu vocea ei angelică.

Dialogul preferat: Blestemul Zehrei

În ambele lumi, blestemele mele vor fi cu tine …

Finalul episodului 5 din Hercai: Episodul a fost atât de bun, totul a fost perfect!

De data aceasta încheierea episodului a fost mai puțin palpitantă decât finalurile anterioare. Se pare că Yaren îl va înșela pe Miran, dar marea întrebare este cine îndreaptă arma spre capul lui Miran. Ca întotdeauna cel mai dezgustător personaj este Gonul, care literalmente are zero demnitate. Personajul Gönül este jalnic și psihopat complet.Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr 34