Hercai: Episodul 6 Rezumat (Detaliat)

Hercai Episodul 6 Rezumat
Reyyan și Miran

Hercai Episodul 6 începe cu Reyann care iese din camera micuței Gül și este prinsă de bunicul ei. Nasuh o prinde de păr și încearcă să o ducă cu forța de la conac.

„Spune cuiva un cuvânt astfel încât fie să-l menții în viață, fie să-l omori, dar să nu lași niciodată acea persoană rănită … „

Şemsi Tebrizi

Comparații între cartea Hercai și serial:

Înainte de a trece la evoluțiile din episodul 6 al serialului Hercai, dacă există cititori ai site-ului nostru, care citesc cartea Hercai, deja ghicesc cam ce se va întâmpla în serial.

Hercai episod 6, Hazar încearcă să investigheze situația actuală a femeii cu care s-a căsătorit în trecut și să afle unde se află. Informațiile și indiciile pe care le găsește, în capitolele/episoadele următoare, Hazar va înțelege că Miran este propriul său fiu. – Exact așa s-a întâmplat și în cartea Hercai

Dacă Miran este fiul lui Hazar, Miran și Reyyan devin frați vitregi. Desigur, atunci când vor înțelege acest lucru și dacă serialul va continua așa, dar asta depinde de scenarist.
Pe de altă parte, după prima noapte de dragoste a lui Reyyan cu Miran, se va dezvălui că Reyyan este însărcinată …

Bătălia răzbunării dintre familiile Aslanbey și Șadoğlu se aprinde încetul cu încetul

Nasuh nu-i poate face nimic nepoatei sale, deoarece micuța Gül apare și Miran cu Reyyan pleacă de la conacul familiei Sadoglü.

Odată ajunși la conacul familiei, Reyyan îl pune pe Miran într-o situație foarte dificilă. Ea vine față în față cu moartea și din nou Miran este cel care o salvează din această situație neplăcută. După acest incident, despre care au auzit toți locuitorii din Midyat, Azize va reacționa la Miran, indiferent dacă Miran va asculta sau nu cuvintele bunicii sale.

Cu toate acestea, Miran își mărturisește dragostea, și ii adună pe toți oamenii lor și familia Aslanbey merge la conacului Șadoğlu. După acest comportament, Azize a fost surprinsă de modul în care Miran a reacționat . Pentru că, pe de o parte, Miran este viitorul familiei și toată speranța ei si pe de altă parte, Reyyan este fiica familiei Șadoğlu, care sunt dușmanii lor.

Azize nu poate suporta tristețea lui Miran, nepotul ei drag și cel mai important membru al familiei sale și merge și ea la conac cu toți oamenii săi. Sultana îi trimite lui Nasuh o scrisoare de avertizare ca o vrea înapoi pe Reyyan. Dar când Nasuh afirma că Reyyan nu își va da singură pedeapsa, atmosfera se tensionează și armele sunt scoase.

Odată ajunși acasă, la insistențele soției sale, Miran îi mărturisește lui Reyyan motivul răzbunării sale. El îi spune că era copil când tatăl său a strigat că Hazar râvnește onoarea mamei sale și tatăl său a încercat să-l împiedice. Dar Reyyan se emoționează și nu poate acceptă cuvintele auzite. Miran continuă și îi spune că mama și tatăl lui au fost uciși de Hazar. De asemenea, îi povestește despre jurământul de răzbunare pe care l-a făcut cu ani în urmă. Reyyan îl ascultă pe Miran cu lacrimi în ochi, dar îi spune că nu crede că tatăl ei ar face așa ceva. Reyyan nu-l crede și foarte supărată afirmă că tatăl ei nu ar strivi nici măcar o furnică, de cum să facă așa ceva, sigur Azize l-a mințit …

Azize Aslanbey ascunde identitatea lui Elif

Elif, care a fost la bazar și a asistat la conversația lui Azize cu Nasuh este foarte tulburată de răzbunarea familie sale și merge să-i ceară explicații. Elif îi cere relatarea experiențelor lui Miran și Reyyan și este supărată că o ține captivă în casă. Dar bunica ei o mustră să-și cunoască limitele și o trimite în camera ei, spunându-i sa nu mai iasă fără voia ei. Deoarece familia Aslanbey ascunde că Elif este nepoata lui Azize, care se plânge de atitudinea servitoarei.

Gönül este împotriva lui Reyyan și caută soluții să scape de ea

Pe de altă parte, Gönül, va căuta modalități de a se sinucide și face calculele cum să scape definitiv de Reyyan. Dar trece printr-o mare încercare, așa că nu se va întâmpla nimic și va continua să-și experimenteze mâhnirea în liniște.

Reyyan poate acum să umble liberă prin conacul familiei Aslanbey. De îndată ce se trezește, se duce la Miran, dar o întâlnește pe Gönül și începe imediat să-i ceară socoteală pentru că a mințit-o. Gönül îi spune că motivul pentru care a mințit au fost visele ei și vrea să-i spună despre iubirea sa obsesivă pentru Miran. Dar Miran intră exact când Gönül era pregătită să-i arate lui Reyyan o fotografie de la nunta lor.

Miran ascunde de Reyyan adevărul cu privire la Gönül!

Miran o ia pe Reyyan și îi spune să nu mai intre în acea cameră. Iar când Reyyan îl întreabă despre Sultan și Gönül. În timp ce Miran îi spune că Sultan este mătușa sa și fiica unchiului său, Gönül aude totul …

Miran nu mai poate să trăiască în minciună și izbucnește în lacrimi când este cu Firat, deoarece o iubește sincer pe Reyyan și crede că nu-l va mai putea ierta niciodata pentru tot răul făcut.

În timp ce membrii familiei Sadoglu sunt la masa, Gül le spune că sora ei a fost acolo și nu le vine să creadă. Dar Nasuh le spune ca Reyyan s-a furișat în toiul nopții la ei în conac. Zehra își implora soțul să părăsească conacul pentru că inima ei se stinge pe zi ce trece și nu mai poate suporta.

Aslanbey și familia Șadoğlu se întâlnesc față în față!

Familia Sadoglu a făcut credite la bănci pentru a face afaceri cu Miran și acum sunt în dificultate de plată a datoriei. Dar Azize se oferă să plătească ea datoriile la bancă și Nasuh să-i dea conacul. Dar Nasuh se enervează și afirmă că nu va da moștenirea strămoșilor săi. Boierul nu va putea să plătească o sută de mii de dolari și tocmai de acea Azize i-a făcut o astfel de oferta pentru a avea satisfacția să-l umilească, știind că conacul nu acoperă nici măcar 1% din datorie.

În timp ce Miran este plecat, Reyyan vrea să plece, dar Sultan nu-i dă voie și fata îi reproșează că nu-i deajuns câte minciuni a scpus și că a făcut parte din planul de răzbunare a lui Miran. La ordinul lui Sultan, bodyguarzi o bruschează pe Reyyan și o închid în cameră.

Scenă emoționantă până la lacrimi: Miran când află de la Esma ce i-a făcut Sultan soției sale, se duce imediat la conac și îi cere socoteală. Reyyan este eliberată de Miran, care observă că o doare mâna și când vede că este învinețită, merge afară și convocă pe toată lumea. Bărbatul care a bruscat-o spune că a făcut-o la ordinul lui Sultan și Miran vrea să-i rupă mâna cu care i-a atins soția, dar Reyyan îl imploră să nu o facă. Miran o ia pe Reyyan și pleacă de la conac …

Zehra Șadoğlu, face tot posibilul pentru a-și salva singură fiica cea mare din mâinile familiei Aslanbey.

Hercai Episodul 6

Miran se comportă precum un adevărat gentelmen cu femeia care i-a furat inima și vrând să o înveselească, o duce la locul ei preferat cu leagănul. Întreaga atmosferă, cu peisaje precum în basme, îmbie la un picnic fastuos, cu bunătăți turcești, care sunt puse în fața frumoasei Reyyan. Dar orice ar face Miran să o facă să-l ierte, Reyyan nu cedează deloc și afirmă că orice ar face nu mai poate să repare lucrurile și că toată viața îl va uri.

Cei doi îndrăgostiți rămân peste noapte la casa unde s-au adăpostit când Miran a salvat-o din râu. Reyyan îl asigură că nu va mai încerca să fugă pentru că a văzut că regretă tot ceea ce i-a făcut.

Pe de altă parte, Azize, când află de la Firat că Reyyan l-a împușcat pe Miran, este șocată pentru îndrăzneala fetei și jură că o va face să plătească.

Cihan tot încearcă să devină favoritul tatălui său pentru a putea să preia conducerea, așa că angajează un detectiv să afle totul despre familia Aslanbey.

Hazar îi spune Zehrei că vor pleca din oraș așa cum i-a cerut și să pregătească bagajele în secret. După care se duce la conacul Aslanbey pentru a-și lua fiica, dar nu o găsește.

Nasuh află de la micuța Gul despre plecarea familiei sale și foarte furios, îi spune Zehrei să plece singură pentru că nu-i va permite să o ia pe nepoata sa Gul și fiul său Hazar.

Elif este foarte tulburată din cauza răzbunării familiei sale și răul făcut lui Reyyan. Ea părăsește conacul fără să anunțe și în timp ce se plimbă pe strada, aude niște bărbații vorbind că familia Aslanbey a spus că fiica lui Sadoglu a fost închisă, deoarece Miran era deja căsătorit.

Elif vrea să ajungă la familia Sadoglu și o prinde noaptea pe străzi. Iar când niște tipi o urmăresc, ea fuge și iese în calea mașinii lui Cihan. El o vede speriată și vrand sa o ajute, o întreabă cine este familia ei.

În tot acest timp, Azize, care a află că nepoata ei este plecată de la amiază, o caută într-o disperare și crezând că Nasuh a răpit-o, se duce imediat la conacul Sadoglu și îl amenință pe boier că dacă nu i-o dă pe Elif, nu le va cruța viața.

Yaren o sună pe Gönül și îi propune să colaboreze

Yaren îi spune lui Gönül că Azat o iubește pe Reyyan și îi promite lui Gönül că își va întâlni soțul la sfârșitul postului. Deși Gönül nu are încredere la început, acceptă oferta lui Yaren. Dar vicleana de Yaren nu-i spune că îl iubește pe Miran și motivează că a face totul pentru fratele ei …

Odată ce Yaren află unde se ascund Reyyan cu Miran, face în așa fel încât Gonul și Azat să meargă acolo. Gonul îli spune lui Azat sa aștepte afară și încearcă să o convingă pe Reyyan să plece cu Azat și pentru a se asigura că va scapă definitiv de rivala sa, îi spune că ea este soția lui Miran, afirmând să se hotărască odată pentru că Azat o așteaptă afară …

Hercai Episodul 6 Review: Agonie nesfârșită!

Wowww, începutul episodului 6 a fost pe placul meu! Dar vizionându-l până la final, m-am simțit oarecum frustrată de evoluția evenimentelor. Sincer nu mă așteptam ca Azize să fie cea care îl amenință cu arma pe nepotul ei Miran (e clar că nu-și iubește nepotul).

Dialogurile au fost emoționante ca întotdeauna și au existat câteva scene care m-au atins la suflet. Iar cu privire la actori, micuța Gul, Reyyan și Miran sunt favoriții mei.

Scena preferată:

În acest episod, există patru scene care îmi plac cu adevărat, dar nu aș putea alege o scenă preferată, deoarece în toate trei apar actorii mei favoriții: Miran și Reyyan.

  • La începutul episodului, Nasuh a luat-o pe Reyyan și a încercat să o omoare. Modul în care Reyyan și-a descris sentimentele și traumele din copilăria ei sunt cu adevărat sfâșietoare, Reyyan i-a mărturisit bunicului ei că deși ea a încercat să-i facă totul pe plac pentru a fi apreciată și iubita, el a tratat-o ​​diferit față de verișorii ei. Cu lacrimi în ochii îi mărturisește că de mică și-a dorit să devină doctoriță și el a împiedicat-o să-și continue studiile …
Marea dorință a lui Reyyan: Hercai episodul 1 rezumat

În acest episod am reușit să-mi dau seama de ce Reyyan și-a dorit atât de mult să-și găsească prințul fermecător, care să o iubească și să evadeze împreună din acel conac. Dar în toți acei ani, nimeni nu a reușit să o salveze de cruzimea lui Nasuh.

Stați așa, că asta nu e tot: Apare prințul ei, care are un cal alb! 🙂

Dar deodată, Miran intră în cameră și își riscă viața doar pentru a o salva pe soția sa. Protecția lui Miran față de Reyyan, dragostea și frica de a o pierde, erau prezente în această scenă fenomenală.

  • Scena când Miran i-a mărturisit lui Reyyan care este motivul răzbunării sale și de ce a prăsit-o în dimineața următoare după căsătorie. În această scenă remarcabilă, carismaticul actor Akın Akınözü a reușit să intre în pielea personajului și a prezentat frământarea inimii lui Miran, tristețea, singurătatea, dorința de a fi iubit și de a iubi … – YouTube minutul 17:52
  • Miran îi spune Firat că nu știa că va fi așa, deoarece de fiecare dată când se uită în ochii ei nevinovați, îi arde inima … – YouTube minutul 41:40
  • Miran când află despre modul în care bodyguarzii au tratat-o pe Reyyan, dragostea și protecția sa sunt atât de dulci, iar asta o scoate din minți pe Gonul.

Personaj secundar preferat:

În acest episod am fost uimită de performanța lui Ebrar Alya Demirbilek care joacă rolul micuței Gül chiar dacă este atât de tânără, se comportă ca o actriță profesionistă. Expresiile ei faciale, vocea și abilitățile de actorie sunt dea dreptul uimitoare.

Coloana Sonoră Favorită: Ben Aşkı Seçtim și Hasret

Ca de fiecare dată, sunt cu adevărat îndrăgostită de toată muzica tematică din serialul Hercai.

Dialogul preferat: Miran și Reyyan

Miran și Reyyan …


Hercai Ep. 7 Rezumat


Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului.

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr116