Hercai Episodul 7 Rezumat (Sezonul 1)

Hercai Episodul 7 Rezumat
Credit foto: Mia Yapım /ATV
Home » Rezumate Seriale Turcesti » Hercai Episodul 7 Rezumat (Sezonul 1)

În episoadele din Hercai, fiecare proverb a fost atât de bine ales încât să exprime stările prin care trec cele două personaje: Reyyan și Miran.

Ești supărat pe cineva pentru că nu îți ține mâna pe care ai întins-o … Sau ești supărat pe tine însuți că ai întins mâna ta cuiva care n-ar ține-o? ”

Mevlana

Azat o aduce pe Reyyan înapoi la conacul Sadoglü!

Odată ce Reyyan se confruntă cu crudul adevăr, cu privire la căsătoria lui Miran cu Gönül, acceptă oferta lui Azat. Reyyan încearcă să facă față faptului că Miran are o soție și deși este tristă, totuși se bucură că se află sub aripa lui Azat, care o protejează de Nasuh.

Azize însoțită de Firat și oamenii săi, se duce la conacul Sadoglü să-l întrebe pe Nasuh Hey despre Elif. Dar odată ce își dă seama că boierul nu știe nimic, pleacă. Cu toate acestea, îngrijorarea ei a trezit suspiciuni și chiar dacă Azize susține că Elif este doar fiica servitoarei, familia Sadoglü se interesează și află că Elif este nepoata ei.

Pe de altă parte, Gönül profită de faptul că Reyyan a plecat și se înjunghie singură, ca apoi să-i spună lui Miran că Reyyan a rănit-o pentru a putea pleca cu Azat. Miran o duce imediat la spital și nu-i vine să creadă că Reyyan a făcut una ca asta pentru a fugi cu Azat. El este ferm convins că Reyyan nu l-ar părăsi niciodată și se întreabă cum au ajuns Azat și Gönül la casa de vie ….

Fırat înțelege că Yaren este cauza a tot ceea ce s-a întâmplat, dar nu îi spune nimic lui Miran pentru a nu agită și mai mult spiritele. Miran îl suna pe Firat, care este în mașină cu Azize și amândoi află că Gonul a fost rănită. Iar când Azize ajunge la conac și află că Elif a ajuns cu bine, se duce în camera ei să-i ceară explicații.

Azize își exteriorizează sentimentele de iubire fata de nepoata ei și când Elif îi cere scuze, Sultana recunoaște că a fost foarte îngrijorată că a pățit ceva rău. Elif îi spune că un bărbat drăguț, care are o fiica de vârstă ei, a condus-o acasă. Dar când Azize întreabă cine este pentru a-și arata recunoștința, află că se numește Cihan și se panichează, însă Elif o asigură că nu i-a spus că este nepoata ei.

Reyyan și Azat fac accident de mașină!

Între timp, Reyyan își amintește cu câtă dragoste a tratat-o Miran la nuntă și cu câtă ură o privea Gönül. Ea îi cere lui Azat să o ducă înapoi pentru a vorbi cu Miran și când Azat o refuza, Reyyan trage de volanul mașinii și fac accident. Trecători sună la salvare si Azat o însoțește pe Reyyan la spital. Dar din cauza că Reyyan a fost inconștientă si nu este ea însuși, îi spune lui Azat „nu mă părăsi, Miran”. Când Azat aude numele lui Miran, este aproape distrus, iar când Reyyan se trezește, vrea să-l sune pe Miran să-i ceară explicații. Dar Azat vorbește cu ea și îi confirmă că cuvintele spuse de Gönül sunt adevărate. Iar când Azat îi dovedește că Miran este căsătorit cu Gönül, Reyyan izbucnește în plâns și spune că „este adevărat”.

Gönül îi dă o lecție lui Miran!

La spital, Gönül deschide ochii și când își vede mama lângă ea, îi spune ce s-a întâmplat, dar bineînțeles că minte. Miran vine în cameră să vorbească cu Gönül și ea îi spune că Miran îl iubește așa cum o iubește el pe Reyyan.

Reyyan decide să-l uite pe Miran, căsătorindu-se cu Azat!

Azat simte că înnebunește când vede acel leagăn pus la marginea stâncii și când Reyyan îi cere să împingă leagănul, o întreabă cum poate să aibă acel curaj. Reyyan își amintește toate momentele cu Miran din ziua când i-a arătat acel leagăn. După aceea, Azat îi cere lui Reyyan să se căsătorească cu el.

Miran îi spune lui Firat că știe unde o găsește pe Reyyan și pleacă imediat din spital și pornește spre locul lor favorit. Reyyan a fost exact unde a prezis Miran la acea vreme, dar din păcate Reyyan a plecat înainte că Miran să ajungă acolo.

Reyyan, care a fost cu Azat lângă leagănul de pe marginea stâncii, i-a lăsat un mesaj lui Miran. Reyyan a făcut un jurământ și la plecare a legat eșarfa neagră de pe cap, de leagăn. Când Miran ajunge acolo, găsește acea eșarfă neagră și o ia razna …

Femeia care a fost angajată de familia Aslanbey pentru a ajuta la bucătărie, îi trimite un mesaj lui Handan, care imediat iese afară să vorbească cu ea. Handan află că Elif nu este fiica servitoarea Esma, ci este nepoata lui Azize …

Azat, care își apară mare sa iubire, se impune împotriva întregului conac Șadoğlu!

Reyyan se întoarce la conac cu Azat, care spune familiei sale că locul lui Reyyan este în acel conac. În timp ce Miran îi ascultă, Azat spune că onoarea lui Reyyan va fi curățată. Cuvintele lui Azat, care a luat-o de mâna pe Reyyan, ating inimile celor din conacul Șadoğlu.

În tot acest timp, Yaren se bucură de victoria sa, dar când Azat ii dă arma bunicului său și spune că curăța onoarea fetei, nu cu un glonț, ci cu o nuntă, se enervează.

Hazar și Zehra știu că fiica lor nu-l iubește pe Azat și vor să o convingă să renunțe la căsătorie, dar Reyyan le spune ferm că se va căsători. Zehra încearcă să-i explice că acea nuntă nu o va face fericită și Reyyan cu lacrimi în ochi îi spune că deja și-a distrus viața din cauza lui Miran pentru ca este căsătorit. Reyyan prin reacția parintilor ei, află căei au aflat că Miran este căsătorit cu Gonul și foarte supărată le reproșează că de ce a ascuns adevărul de ea.

Azat spune familiei Sadoglü că Reyyan va fi soția sa!

Azat, care a venit cu Reyyan la conac, le spune tuturor că Reyyan va fi soția sa. În tot acest timp, Miran îi ascultă pe furiș de la poarta conacului. Azat îi spune bunicului său că a curățat onoarea familiei sale, cu o nuntă.

Reyyan nu se poate căsători cu Azat!

În timp ce Fırat îl ține pe Miran, Azat spune cât de inocenta este Reyyan și că o va face regina familie. Miran, care este afară, aproape înnebunește din cauza cuvintelor spuse de Azat …

Cuvintele spuse de Azat creează un efect de cutremur în conacul Șadoğlu!

Cihan și Handan nu sunt de acord ca fiul lor sa se căsătorească cu Reyyan și fac în așa fel încât să trimită fata la Miran. Dar degeaba încearcă Miran să o convingă să fugă împreună pentru că Reyyan fără măcar să menționeze adevăratul motiv al căsătoriei cu Azat, îi spune că nu-l va ierta niciodată pentru ce i-au făcut.

Pe de altă parte, când Azat află unde a plecat Reyyan se supără pe părinții săi și pleacă imediat să-și ia mireasa. Odată ajuns la Reyyan, se i-au de mână și pleacă împreună, lăsând-ul pe Miran devastat și cu ochii în lacrimi …

Oare care sunt planurile actuale ale lui Gönül, care crede că Miran se va întoarce la ea?

Hercai Episodul 7 Review:

Ahhh, după Hercai Episodul 3, acesta este cel mai sfâșietor episod din primul sezon al serialului Hercai.

Scena favorită:

Chiar dacă este o scenă dureroasă de urmărit, “Afirmația pentru căsătorie” a lui Azat cu Reyyan mi-a plăcut cu adevărat, mai ales că i-a auzit Miran. Iar interpretarea lui Akin a fost demnă de Oscar prin felul în care a exteriorizat sentimentele lui Miran, gelozia, regretul, furia, frica, încrederea, fericirea și dragostea.

În opinia mea, ceea ce a făcut Azat a fost atât de egoist, pentru că după dezamăgirea prin care a trecut, el a folosit nevoia lui Reyyan de a fi lângă familia ei. Ea trebuia să fie lângă sora și tatăl ei și Azat ar fi putut-o proteja de judecata lui Nasuh, doar căsătorindu-se ….

Șocul ei cu privire la căsătoria lui Miran și inima ei frântă au făcut ca Reyyan să-l accepte pe Azat pentru că a fost trădată și umilită în cel mai rău mod posibil de bărbatul ce i-a jurat iubire și credință.

Personaj secundar preferat:

În acest episod mi-a plăcut foarte mult interpretarea lui Cahit Gök (Firat). Cum a expus prietenia dintre Firat și Miran, frica și loialitatea față de el sunt cu adevărat impresionante.

Melodie Favorită: Gide Gide Bir Söğüde Dayandım

Melodia este interpretată de vocea angelică a lui Ebru Șahin. Această melodie este una dintre cele mai triste și potrivite melodii pentru a exterioriza ceea ce simt cele două personaje: Reyyan și Miran.

PS: Versurile melodiei le găsiți pe site-ul: www.flory4all.com

Dialogul preferat: Miran și Reyyan trăiesc o poveste dureroasă de iubire și chiar dacă se iubesc faptele și greșelile lui Miran sunt greu de iertat pentru frumoasa sa soție.

Miran se consolează pe el însuși afirmând că a văzut chiar si atunci când Reyyan i-a vrut moartea, ochii și inima ei erau pline de răzbunare, asta doar pentru că sufletul ei ardea în flăcări. Dar el știe că soția sa chiar și atunci când era plină de ranchiună, inima o trada că nu ar pleca de lângă el …

Reyyan nu vrea să mai plece nicăieri, deoarece casa și cuibul ei sunt alături de familia în care a crescut. Ea nu va mai face aceeași greșeală să mai părăseasca conacul încă o dată după voia ei, că apoi să fie târâta oriunde vreau alții. Din totdeauna a crezut că zidurile conacului sunt închisoarea ei, dar apoi au transformat tot Midyatul într-o temniță. Ea și-a dorit să se transforme într-o pasăre, să zboare, crezând că iși va găsi casa. Dar au lăsat-o fără casă, au vânat-o și i-au rupt aripile înainte să aibă ocazia să zboare …

Finalul Episodului 7 din Hercai:

A fost foarte dureros, dar magnific și binemeritat. Deoarece Miran i-a făcut ceva de neiertat lui Reyyan și dacă va fi iertat, nu l-ar putea ierta cu ușurință. Cuvintele, expresiile faciale și gesturile lui Reyyan au fost perfecte pentru această scenă. Iar durerea, țipetele și regretul lui Miran au fost atât de sfâșietoare …Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr