Hercai Episodul 8 Rezumat Detaliat (Sezonul 1)

Hercai Episodul 8 Rezumat
Home » Rezumate Seriale Turcesti » Hercai Episodul 8 Rezumat Detaliat (Sezonul 1)

Hercai episodul 8 începe cu Miran, care este încă la leagăn și se întreabă în sinea sa cum o poate recupera pe Reyyan. El se învinovățește că totul s-a întâmplat din cauza răzbunării sale și de aceea soția sa este forțată să se căsătorească cu Azat.

Doar Fii Tu Însuți, indiferent dacă ești un iubit sau rănit, harul tău este peste mine, durerea ta este vie …

Şems-i Tebrizi

În episoadele din Hercai, fiecare proverb a fost atât de bine ales încât să exprime stările prin care trec cele două personaje: Reyyan și Miran.

Fırat îl înțelege și îi este alături, dar în același timp vrea că Miran să accepte realitatea și subliniază că nimeni nu o va obliga pe Reyyan să facă nimic fără voia ei. Miran crede că Reyyan a luat o astfel de decizie pentru familia ei, nu pentru ea însăși. De asemenea, este sigur de sentimentele de iubire a lui Reyyan față de el.

Hazar îi mărturisește lui Miran că a iubit-o mult pe Dilșah!

La cimitir, Hazar merge la mormântul lui Dilșah și plângand spune de ce nu a murit el în locul ei. El povestește despre focul din inima lui și spune cât de mult îl doare că Miran îl consideră un dușman și s-a răzbunat pe nedrept. Chiar atunci, vine Miran la mormântul mamei sale și când îl vede pe Hazar, îl bruschează și îi cere socoteală. Există o mare tensiune între Hazar și Miran, care se întâlnesc în cimitir.

Miran își scoate arm și când o îndreaptă spre Hazar, bărbatul îi spune că el nu a pătat onoarea nimănui și că nu i-a ucis tatăl. Deasemenea, Hazar recunoaște că a iubit-o pe mama lui Miran. Deși Miran nu-l poate crede pe Hazar, el continua să afirme că nu are legătură cu moartea părinților săi. Iar asta îl scoate din minți pe Miran, însă Hazar nu tace și îi spune să stea departe de ei și de Reyyan de acum înainte. Cuvintele spuse de Hazar, îl fac confuz pe Miran, care nu mai știe ce să creadă.

Zehra, după cuvintele spuse de Azat, vrea să vorbească cu Reyyan, în speranța că o va face să renunțe la acea căsătorie. Dar este mult prea tărziu deoarece Azat vrea să grăbească nunta și își anunță familia că în ziua următoare se va căsători cu Reyyan.

În timp ce Yaren își susține fratele, chiar dacă mama ei a avertizat-o să nu facă asta, Azat nu are de gând să renunțe nici el. După ce Miran a fost devastat auzind cuvintele lui Azat cu privire la căsătoria cu Reyyan, se duce la leagăn împreună cu Fırat. El este foarte trist și îi explică prietenului său că nu există vreun loc în care să meargă fară Reyyan și încă vrea să creadă că femeia pe care o iubește a decis să se căsătorească din cauza presiunilor asupra ei.

Pe de altă parte, Reyyan nici ea nu și-l poate scoate din minte pe Miran. Zehra este conștientă de starea de coșmar a fiicei sale, dar oricât ar încerca să o ajute, totul pare a fi în zadar. Reyyan îi spune mamei sale că s-a întâlnit cu Miran și Zehra o întreabă dacă și-l mai dorește pe Miran. Zehra încearcă din nou să-i explice fiicei sale că nu este corect să se căsătorească cu Azat și reușește sa o convingă sa plece o perioada din oraș. Reyyan acționează decisiv.

Miran încearcă din răsputeri să o recâștige pe Reyyan și după lăsarea serii, intră pe ascuns în conac. Reyyan se duce la calul ei și dă peste Miran, care încearcă să o convingă să nu se căsătorească cu Azat. Dar din cauza că Reyyan nu aude de la Miran adevărul despre căsătoria lui cu Gonul, asa cum si-a dorit, îl refuză pe motiv că nu-l iubește.

Reyyan decide să plece pentru o periodă din oraș si Azat este devastat!

Dimineața devreme, Reyyan îi scrie o scrisoare lui Azat, în care îi spune că deși a stat în fața tuturor pentru a o proteja, îi cere iertare și ultimile cuvinte sunt că nu se poate căsătorii cu el. Azat de supărare se revoltă în fața familiei sale, afirmând că va afla cine a forțat-o pe Reyyan să plece. Dar Zehra îl oprește și cu lacrimi în ochi, îi spune că fiica ei a decis că nu își dorește acea căsătorie și nu trebuie să învinovățească pe nimeni.

Yaren plânge de nervi că acea căsătorie nu a avut loc pentru a avea cale liberă la Miran. Ea merge să-i ceară socoteala tatălui ei, că a trimis-o pe Reyyan de la conac, știind că Azat va fi devastat și totuși a permis așa ceva. Cihan se enervează pe fiica sa când îi spune că orice ar face el nu va putea să ajungă la inima lui Nasuh și îi dă o palmă.

Pe de alta parte, Azize decide că Elif să plece la Londra pentru o perioadă și fata se împotrivește, iar Miran o susține, afirmând că va fi mai în siguranță în sânul familiei.

În timp ce toată familia Sadoglu o caută într-o disperare pe micuța Gul, fetița este ajutată de Riza să ajungă la Miran. Gul când îl vede pe Miran, îi spune că trebuie să vorbească cu el, dar în mod confidențial. Micuța Gul, care este tristă că Reyyan nu mai este, îi spune lui Miran că sora ei a lăsat o scrisoare că nu vrea să se căsătorească cu Azat și apoi a plecat in satul lui Melike. Gul îl imploră să o aducă înapoi pentru că sora ei este supărată și Miran îi promite că Reyyan nu va mai fi tristă. Dar când vrea să o trimită la conac cu Firat, fetița îl surprinde când îi spune că omul ei Riza o așteaptă. Miran este foarte fericit când aude ca Reyyan nu s-a căsătorit cu Azat și pleacă în căutarea femeii care i-a furat inima …

Firat încearcă să afle de la maică-sa ce s-a întâmplat cu adevărat în ziua în care părinții lui Miran au murit. Dar Esma, care pare că știe secretul lui Azize, îi spune că de unde să știe ea din moment ce a doua zi si a avut loc înmormântarea.

Elif, care și-a văzut verișoara în compania lui Azat, o confruntă pe Gonul și o întreabă dacă bunica lor știe că se întâlnește cu cei din familia Sadoglu. Gonul îi cere să nu spună nimic nimănui, altfel iadul se va dezlănțui.

Yaren merge sa se întâlnească cu Gonul!

Firat o vede pe Yaren pe stradă și încearcă să vorbească cu ea. Dar fata îi spune clar că nu-și mai poate pierde timpul cu el, așa că să nu o mai sune sau să-i iasă vreodată în cale.

Yaren pleacă și reușește să o avertizeze pe Gonul să se ascundă de Firat. Ea îi spune că Reyyan a plecat și căsătoria cu Azat nu a mai avut loc și Gonul se agită. Gonul pleacă și Chihan când o vede pe Yaren acolo, o trage de păr și o duce acasă.

Elif o aude pe Gonul când îi spune lui Sultan că Miran s-a dus după Reyyan și cât este de îngrijorată este ca nu cumva Miran să afle de la Reyyan că a colaborat cu Azat.

Esma se duce să vorbească cu Azize și îi spune că Fırat a întrebat-o cum au murit Dilșah și Mehmet Bey. Cu toate acestea, Esma îi spune că Miran, nu se va opri până nu va afla adevărul. Dar Azize afirmă că răzbunarea ei nu s-a terminat încă, ci abia acum începe. Deoarece ea vrea ca Miran să nu afle niciodată cum i-a murit mama și că Hazar nu este vinovat. Azize vrea cu orice preț ca Miran să nu afle că el este fiul lui Hazar Șadoğlu. Deoarece vrea ca nepotul ei să distrugă familia Șadoğlu și doar atunci să afle adevărul. Si toți oamenii să spună că Miran Șadoğlu, a adus sfârșitul propriei sale familii.

Oare va afla Miran că Reyyan nu este o membra a familiei Șadoğlu?


Hercai Episodul 8 Review: Războiul inimilor

Hercai episodul 8 nu a fost tocmai pe placul meu pentru că scena mea favorită a fost doar un “vis”. Știți cum este momentul acela pe care îl aștepți, apare și pare că se întâmplă, dar nu exact așa cum sperai. Eu așteptam cu nerăbdare ca Miran să-i mărturisească soției sale Reyyan, regretul și agonia sa. Chiar dacă, în acest episod, avem acea scenă, dar, din păcate, e un vis al naibii de frumos!!!

Scena preferată: Reyyan și Miran

Deși personajul lui Miran a înșelat-o pe Reyyan și i-a frânt inima, în această scenă își dorește să îndrepte răul făcut și este de apreciat. Dar nu își exteriorizează sentimentele așa cum simte el de fapt și asta mă cam enervează. Deoarece pe lângă faptul că i-a distrus viața lui Reyyan, ar fi putut să se căsătorească cu ea fără să o convingă că este îndrăgostit de ea.

Pe de altă parte, în scena din trecut, am putut urmări dragostea sinceră a lui Reyyan față de Miran și încrederea ei deplină în bărbatul care i-a devenit soț. Sărutul a fost chiar adorabil …

Flashback-ul lui Reyyan în momentul în care se uită în oglinda primită de la Miran și își amintește cum a sărutat-o. – YouTube 2:02:18 ❤

Personaj secundar preferat: Hazar, tatăl lui Reyyan

Hazar interpretat de Serhat Tutumluer intră perfect în pielea personajului său, mai ales în scena în care l-a confruntat pe Miran și i-a mărturisit că nu el i-a ucis părinții.

Melodia Favorită:

Dialogul preferat: Miran și Firat

Firat vrea să-l facă pe prietenul său să mai uite de supărare, chiar și pentru câteva minute și îi propune să consume băutura pentru a se simți mai bine. Dar replica războinicului nostru m-a surprins plăcut, când Miran a spus că el nu este un bărbat care să bea și uită totul, completând că acea ieșire este doar pentru oamenii slabi. 🙂

Finalul episodului 8 din Hercai nu a fost tocmai pe placul meu:

Îndrăzneala lui Miran este complet frustrantă, el nu și-a cerut încă scuze față de Reyyan și nici nu și-a mărturisit regretul sau cerut iertare. Și acum el este „Soțul ei” și își dorește ca Reyyan să-l accepte …


Hercai Ep. 9 Rezumat


Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului.

Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr