Hercai Episodul 9 Rezumat Detaliat (Sezonul 1)

Hercai Episodul 9 Rezumat

Hercai episodul 9 începe cu Miran la ușa bunicilor lui Melek. El le spune foarte hotărât că a venit la ei să-și ia soția acasă. Se pare că încercarea lui Reyyan de a scăpa de toate necazurile ei și de a decide ce să facă de acum încolo a eșuat. Deoarece Miran o găsește și în ultima lor confruntare, Miran încearcă din nou să o convingă pe Reyyan să aibă încredere în el.

Învățătorule ce este dragostea? Dragostea … arde ca o lumânare sau atinge focul aprins?

Şems-i Tebrizi

Reyyan încearcă să-l alunge pe Miran și el o întreabă de ce a renunțat să se căsătorească cu Azat.

Miran nu are de gând să renunțe la Reyyan!

În ciuda tuturor obstacolelor dintre Reyyan și Miran, el nu renunță la soția sa chiar dacă există certuri între ei. Discuția lor devine un pic tensionata și rămâne neterminată, deoarece Reyyan încercând să scape de Miran, pleacă noaptea pe afară și este muscata de un scorpion. Deși Miran vrea să ducă la spital, familia lui Melike îi spune că este un medicament. Însă pe Reyyan așteaptă o noapte dificilă din cauza efectelor acelui venin. Miran vrea să o ajute să treacă peste această noapte dificilă ținând mâna iubitei sale.

Pe de altă parte, Azat, care este devastat din cauza plecării lui Reyyan si nu are intenția de a renunța cu ușurință la femeia pe care o iubește. Așa că până ce Reyyan nu-i va confirma în mod direct, el refuza sa creadă lucrurile spuse de ceilalți și deci decide să o caute …

Yaren este prinsă și pedepsită de tatăl ei Cihan

Yaren, care a fost prinsă de Cihan cu Gönül, o duce acasă și o bate pentru că a cooperat cu dușmanul lor. Yaren strigă către tatăl ei și recunoaște că ea este cea care a adus-o pe Reyyan la conac. În acel moment, Nasuh vine și o ia pe Yaren de la tatăl ei.

În timp ce Cihan vrea să-i spună adevărul tatălui său, Handan îl împiedică pe soțul ei pentru a-și proteja fiica de pedepsele aspre a lui Nasuh Bey. Cu toate astea, Nasuh își revarsă furia asupra lui Yaren când află că nepoata lui s-a întâlnit cu Gönül. Chiar dacă bunicul ei este nedrept, Cihan nu mai este iertat pentru faptele fiicei sale. Drept pedeapsa pentru cooperarea lui Yaren cu dușmanii familiei, Cihan vrea să o căsătorească pe Yaren și vorbește cu Nasuh despre căsătorie.

Hazar își aduce fiica înapoi la conac!

Hazar ajunge și el în satul lui Melike și când îl vede pe Miran acolo, se enervează și își ia fiica înapoi la conac. De data aceasta el este mai hotărât că oricând să părăsească definitiv conacul pentru că familia să să-și găsească liniștea și pacea de care au atâta nevoie. Dar odată ce Nash Bey află, îl amenita pe fiul său că dacă vor pleca, atunci îi va spune lui Reyyan că nu el este tatăl ei și îl constrânge să renunțe la plecare.

Un alt cutremur cu certuri în familie se dezlănțuie în conacul Aslanbey!

Pe de altă parte, ies la iveală planurile stupide a lui Gönül, care nu a vrut ca Miran să-i scape din palme. Miran, care a aflat de la Reyyan că nu ea a înjunghiat-o pe Gonul, decide să divorțeze. Această situație provoacă un al doilea cutremur în conacul Aslanbey. Gonul când vede că minciuna ei s-a aflat, este ferm convinsă că data aceasta totul s-a terminat între ea și soțul ei.

Bineînțeles că Gonul neagă totul cu nerușinare și Sultan intervine să-și apere fiica, afirmând că nu-i va permite lui Miran să o trateze pe fiica ei, cum o trata Mehmet pe maică-sa. Afirmațiile lui Sultan, îl fac confuz pe Miran, care este ferm convins că Azize și Sultan ascund multe lucruri din trecut, din moment ambele femei refuza sa-i dea explicații.

Miran decide să lupte pentru marea sa iubire, Reyyan!

Miran, care s-a saturat de atâtea minciuni și secrete, consideră singurul adevăr din viața sa este Reyyan și se duce imediat la conacul familiei Sadoglu. Ajuns acolo o vede pe Reyyan că pleacă la cumpărături împreună cu mama ei și micuța Gul.

Micuța Gul, care este aliatul de nădejde a lui Miran, când îl observă, face în așa fel ca sora ei să vorbească cu el fără ca mama lor Zehra să-i vadă, însă Reyyan nu vrea sa-l asculte, chiar dacă Miran ii spune ca o va urmării pentru totdeauna pana va asculta ce are de spus. Miran vrea ca Reyyan să-și pună înpoi inelul pe deget, dar ea îl refuză, spunând să dea inelul celei care îi aparține. El îi spune că doar ei pentru că ea îi aparține. Reyyan fuge și Miran o oprește să-i spună că știe că nu ea a rănit-o pe Gonul, dar fata pleacă.

Yaren cauta consolare și ajutor de la Firat!

Yaren, care este supărată că tatăl ei o va căsători forțat, îl sună într-o disperare pe Firat, care nu are timp de ea și îi spune că se vor întâlni peste o jumătate de oră. Yaren foarte supărată îi spune lui Firat că familia ei o va căsători cu forța cu un bărbat necunoscut. Dar Firat, care a fost mințit și folosit de Yaren, nu reacționează așa cum fata și-ar fi dorit. Yaren începe să plângă și îl întrebă de ce o tratează cu indiferentă și Firat nu ezită să-i reproșeze că l-a mințit de atâtea ori fără nerușinare.

Planul oribil al lui Azize de a-și manipula nepotul!

Azize este nerăbdătoare să afle dacă tatăl lui Miran este Hazar și vrea ca nepotul ei să nu afle cum i-a murit mama. Azize afirmă că doar atunci când Miran va ruina familia Șadoğlu, toată lumea va afla adevărul.

Între timp, Azize vrea cu orice preț să falimenteze familia Sadoglu și grăbește demersurile pentru a-și atinge scopul. Din păcate, aceste vesti neașteptate primite de la avocat, îl fac pe Nasuh să-și descarce furia pe Reyyan, acuzând-o că din vina ei își pierd averea.

Reyyan, care a fost bătută crunt de bunicul ei, decide că nu mai poate indura o astfel de viață chinuită și merge la Miran cu pistolul luat de la bunicul ei. Ajunsă acolo, îi arată cum a fost bătută din vina lui și îi cere să renunțe la răzbunare, altfel nu-i va distruge doar familia, ci și pe ea. Miran rămâne șocat când femeia pe care o iubește îi dă pistolul să o ucidă dacă nu are de gând să renunțe la răzbunare. El o îmbrățișează strâns la pieptul său și îi arata cât de mult o iubește, afirmând că dacă Reyyan moare, și Miran va muri.

Hazar, care a aflat unde a plecat fiica sa, ajunge acolo și vrea să-l împuște pe Miran pentru a pune punct suferințelor din familia Sadoglu. Dar Reyyan intervine și îl oprește la timp, spunându-i că Miran nu mai există pentru ea. Cuvintele pe care le aude Miran din gura lui Reyyan, îl întristează cumplit.

Hazar se întoarce acasă cu Reyyan și Zehra este devastată când își vede fiica bătută. El îi spune tatălui său că s-a săturat să o trateze fără un pic de milă pe Reyyan și să îl ucidă pe el și familia sa, ca să se scape toți.

Miran înfruntă familia Sadoglu, afirmând că o vrea doar pe Reyyan!

După planul nemilos a lui Azize Aslanbey de a lua conacul Șadoğlu, Miran o vrea pe Reyyan, ca să renunțe la răzbunare și nu ezită să-i spună lui Nasuh. Miran nu mai poate accepta ca femeia pe care o iubește să fie batjocorită într-un așa hal și merge la conacul Sadoglu. El intră în conac, strigând-ul pe Nasuh Aga, căruia îi spune că îi va șterge toate datoriile, va opri executarea silită și va pune capăt dușmăniei dintre ei, dar în schimb o vrea doar pe Reyyan.

Hercai Episodul 9 Review: Sentimente conflictuale

Wowww! Scenele romantice dintre Reyyan și Miran au fost uimitoare și minunate. Sincer mi-a plăcut aproape totul în acest episod.

Scena preferată: Dacă nu există Reyyan, Miran nu există …

Un episod excepțional în care frumoasa și talentata actriță Ebru Șahin a reușit să transmită într-un mod surprinzător sentimentele lui Reyyan, durerile din inima ei și toate trăirile ei dureroase. Această scenă ne-a arătat maltratarea lui Reyyan în conac. Deși ea nu avea nimic de-a face cu problemele lor, aproape toți o învinovățesc …

Personajul secundar preferat: Micuța Ebrar Alya Demirbilek în rolul lui Gül Sadoglu

Această fetiță talentată continuă să mă uimească din ce în ce mai mult, în timp ce vizionez episod după episod …

Dialogul preferat: Bineînțeles că este cu Reyyan și Miran 🙂

Miran spune că fără Reyyan, Miran nu există și cum Reyyan îi spune tatălui ei că nu poate ucide pe cineva care nu este acolo.

Melodia Favorită:

Finalul episodului 9 din Hercai

A fost atât de NEAȘTEPTAT și SURPRINZĂTOR în același timp !!! Miran cum se duce la conacul familiei Sadoglu și o cere pe Reyyan. Am fost cu adevărat șocata și nu prea mi-a plăcut ideea lui, este ca și cum ar încerca să o cumpere, dar știind ca o iubește am interpretat totul “Din Dragoste”..Declinare de responsabilitate:

Nu dețin niciunul dintre aceste personaje sau povestiri, toate aparțin lui Sümeyye Ezel, autoarea romanului Hercai din care s-a adaptat serialul și Companiei de producție Mia Yapım. Acesta este doar un rezumat în limba romană, făcut după vizionarea episodului difuzat de ATV Turcia.

  • Vă rugăm să nu utilizați rezumatul fără permisiune.
  • Proverbul de mai sus are menționat numele autorului.


Sursa foto/info: https://www.youtube.com | https://www.atv.com.tr