Hercai în The Washington Post!

Hercai cu Reyyan și Miran

Hercai a apărut în prestigiosul ziar The Washington Post!

Hercai în The Washington Post! Potrivit atv.com.tr, HERCAI, cu Ebru Șahin și Akın Akınözü în rolurile principale, rămâne de actualitate atât în Turcia, cât și în țările care s-a difuzat. Serialul fenomen, care a doborât recorduri de rating și a blocat milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, continuă să cucerească inimile telespectatorilor de pretutindeni. Se știe deja că Hercai a avut finalul în luna aprilie și am scris despre asta în articolul următor: Serialul Hercai la FINAL: Data la care se termină serialul

Informații despre serialul Hercai:

Un alt mod de viață – O altă mentalitate: „Estul este o chestiune delicată, când lupta pentru onoare și răzbunare ia amploare”. Din păcate, conceptul de dispută de sânge încă mai există în unele regiuni din Turcia. Deoarece a răzbuna ruda ucisă într-un fel sau altul este o chestiune de onoare.

Serialul turcesc Hercai relatează povestea a două familii care s-au intersectat în trecut. În prezent, datorită trecutului familiilor lor, personajele principale – Reyan și Miran – suferă.

Într-o zi, căile de viață ale principalelor personaje – Miran și Reyan se intersectează din pură întâmplare. Miran este pur și simplu fermecat de frumusețea tinerei fete, care cade de pe cal în fața mașinii sale. Miran o salvează și între ei se înfiripă o iubire din răzbunare. Iubirea lor va lua amploare treptat din lucruri simple precum întâlnirile întâmplătoare, lungi conversații despre viață și îmbrățișări pasionale.

Hercai în The Washington Post!

hercai-washington
Hercai

Reyyan & Miran

Prestigiosul ziar The Washington Post, cunoscut drept cel mai mare și mai vechi ziar din Washington, a publicat în iunie un articol, cu scopul de a da la o parte bariera lingvistică. Articolul de Ziar, a transmis că serialul “HERCAI” este în grila de difuzare de la Telemundo TV sub numele de Hercai: Amor y venganza.

Iubitorii de seriale turcești din toate colțurile lumi, au un interes deosebit pentru Hercai, care și-a făcut un nume în multe țări și continuă să cucerească inimile telespectatorilor, în special din America de Sud.

Telemundo TV, care se adresează audienței spaniole din Mexic, Columbia, Argentina, Puerto Rico, Panama și America, a cumpărat serialul și toată atenția s-a îndreptat spre protagoniștii din serial.

Akin Akinozu, Ebru Sahin și Ayda Aksel au fost intervievați deja!

Serialul Hercai, care a fost vândut în 46 de țări din întreaga lume, a început să difuzeze pe Telemundo din 22 iunie 2021 și a ajuns la 1,5 milioane de telespectatori, încă de la difuzarea primului episod. Succesul internațional al serialului Hercai este demonstrat din nou prin acest articol publicat de The Washington Post.

Digiprove certificate id: P1428865

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr