Hercai: O poveste de dragoste divină presărată cu minciuni

Hercai: O poveste de dragoste divină- Secrete presărate cu minciuni
„Și dacă cad?” – întreabă Reyyan. „Voi sări imediat după tine.” – promite Miran

Hercai: O poveste de dragoste divină – Secrete presărate cu minciuni

„Hercai” a venit în forță pe micile ecrane cu o poveste de dragoste născută din răzbunare!

Hercai: Secrete presărate cu minciuni: O viață în minciună, presărată de secrete, te condamna la suferință, la conflicte cu tine însuți dar mai ales cu ceilalți, la culpabilitate, la furie, neliniște și o dorință arzătoare de răzbunare.

Scris și regizat: Odată cu difuzarea îndrăgitului serial, vom fi martori privilegiați ai unei răzbunări planificate care se desfășoară de aproape 30 de ani. Dar în același timp vom asista și la “convertirea urii în iubire”. Deci da! După cum ni s-a spus, vedem o poveste de dragoste intensă, dar și un set bun de secrete și minciuni.

Bazat pe cartea de bestselleruri a unei tinere pe nume Sumeyye Koc, în vârstă de 25 de ani, care și-a început cariera sa de scriitoare pe site-ul wattpad.

Superba poveste a serialului “Hercai” a luat amploare în orașul Midyat din superba regiune Mardin, care se află în inima Mesopotamiei antice. Povestea țese o poveste complicată de dragoste, trădare și răzbunare, pe fundalul feudelor familiale nerezolvate.

Încă din epoca de piatră, valurile de invazii tribale și de altă natură și-au lăsat amprenta și în ziua de azi în Mardin. Deși un grup divers de identități religioase și etnice coexistă astăzi în Mardin, poate identitatea lor culturală rămâne cel mai puternic factor obligatoriu, a cărui felie este descrisă artistic prin povestea de dragoste dureroasă a lui Miran și Reyyan. Cinematografia nu oferă doar o privire asupra diversității geografice a Turciei, ci surprinde și regulile sociale unice a clanurilor din acea zonă.

Serialul Hercai expune o tapiserie desfășurată de loialități familiale care depășesc moralitatea și răzbunarea domnește justiția. Dar și ordinele patriarhale de modă veche care domină filozofiile mai liberale, reprezentate cu scene a unei iubiri care încearcă să prospere sub întunericul răzbunării și multe alte mistere.

În serial, Miran se arată a fi un adevărat Hercai, care pune în mișcare un plan meticulos eclozat al unei căsătorii false cu Reyyan, condus de singurul scop de a răzbuna moartea crudă a mamei sale, despre care crede că a murit din cauza lui Hazar Sadoglu, tatăl adoptiv a frumoasei Reyyan.

La fel ca Cenușăreasa abuzată, care era floarea pură dintre spinii din gospodărie, Reyyan este fiica loială, statornică a casei, care apreciază onoarea familiei sale și își acceptă maltratarea dureroasă din partea bunicului ei în tăcere, sperând cu fervoare că prințul pe un cal alb va veni să o salveze. Când Miran apare ca un prinț în lumea de basm a lui Reyyan, aparent îndrăgostit de ea și nu o alege pe verișoara ei răsfățată și pe favorita familiei, Yaren, Reyyan își încredințează viața lui Miran.

Minciunile lui Azize, bunica lui Miran!

Povestea de iubire dintre Miran și Reyyan a început cu o minciună, dar acea minciună nu a fost planificată în mod intenționat de Miran. Minciuna care i-a unit pe cei doi a fost inventată de Azize cu mulți ani în urmă. Azize a repetat-o ​​la nesfârșit până când a devenit o adevărată mantră pentru nepotul ei.

„Hazar Șadoğlu ți-a ucis părinții”: Miran a crescut cu aceste cuvinte și cu scopul vital de a se răzbuna pe bărbatul care i-a distrus familia. Cu toate acestea, în Hercai episodul 31 vom afla că această frază este de fapt o mare minciună și că Hazar nu i-a ucis pe părinții lui Miran.

Însă revelația celei de-a doua minciuni sfâșietoare a fost, fără îndoială, unul dintre marile momente din acest prim sezon. Acea scenă în care Azize, este pe balconul conacului Aslanbey si mărturisește adevărata origine a lui Miran. Acea mărturisire confirmă ca Azize este marea ticăloasa a acestei povești.

Motivul pentru care îmi permit sa afirm cele spuse mai sus este pentru că eu consider imoral ca cineva să umple cu ură inima unui copil, care deja suferea că și-a pierdut părinții. Desigur, trebuie recunoscut faptul că Azize este precum un mare strateg. Din moment ce ea a planificat până la milimetru cea mai crudă răzbunare: faptul că un fiu ucide un tată.

Oare Miran își va putea ierta vreodată bunica?

Secretul pe care Reyyan nu-l cunoaște!

Hercai: Secrete presărate cu minciuni: Dacă Azize a păstrat un secret important, să nu credeți că Hazar rămâne în urmă. Desigur, secretul celui mai mare dintre membrii Sadoğlu este infinit mai puțin periculos. Mai mult, este un exemplu că Hazar nu este omul pe care Azize l-a descris lui Miran.

Hazar Șadoğlu s-ar putea să nu fie un sfânt, dar nici el nu este un om rău. Dacă ar fi fost, nu ar fi adoptat și crescut fiica altcuiva ca pe propria sa fiica. Și binenteles că este vizibil faptul că el pune mai puțin preț pe obiceiurile, tradițiile și importanța „onoarei” din mediul în care trăiește, decât pe iubirea adevărată pentru soția sa.

Decizia lui Hazar de a se căsători cu o femeie însărcinată cu un alt bărbat și a creste fiica altcuiva, inevitabil ne conduce la o întrebare care stârnește o mare curiozitate.

Oare cum l-a convins Hazar pe Nasuh să accepte ca o străină să-i poarte numele de familie?

Cu siguranță că există un alt mare secret pe care nu-l cunoaștem deocamdată…

Cât despre Reyyan, ce se va întâmpla când va descoperi adevărul și cum il vă vedea în continuare pe Hazar, rămâne de văzut dacă: Hazar va fi în continuare acel erou care o iubește și o protejează sau se va simți înșelată …

Oare își va căuta Reyyan adevărata sa origine?