„Hercai” va avea premiera în Romania, pe 9 februarie!

„Hercai” va avea premiera în Romania, pe 9 februarie 2021!

„Hercai” va avea premiera în Romania!

Serialul fenomen cu Ebru Sahin și Akın Akınözü, va fi difuzat și la noi în țară, pe postul de televiziune Kanal D.

Popularul serial turcesc Hercai, care relatează dragostea imposibilă dintre Miran (Akin Akinözü) și Reyyan (Ebru Sahin) are o poveste de basm care ia amploare în mijlocul unor tradiții antice încă ancorate în împrejurimile rurale turcești.

Datorită rating-ului ridicat al audienței, care a transformat acest roman într-un fenomen social în țara de origine, dar și în străinătate, a făcut ca multe țări să-l achiziționeze.

Hercai, care înseamnă mândrie, va fi difuzat pe 9 februarie, de la ora 20:00 în zilele de luni, marți și miercuri pe postul de televiziune Kanal D Romania.

Un serial cu decoruri minunate și o poveste de dragoste născută din răzbunare!

Povestea acestui serial, care prezintă decoruri naturale minunate, se desfășoară în zona Midyat din Mardin și începe cu o nuntă între doi membri ai unor familii foarte puternice ale acelei zone. Dar răzbunarea va sta în spatele acelei căsătorii, deoarece Miran știe că părinții săi au murit din cauza familiei lui Reyyan. El decide să o cucerească pe Reyyan și să se căsătorească cu ea pentru a se răzbuna. Pentru a le face rău, rănind ceea ce ei iubesc cel mai mult: fiica lor. Deși cei doi se iubesc, dorința lui Miran de răzbunare va fi mai puternică decât orice altceva.

Unul dintre succesele serialului este istoria și cultura care sunt prezentate în el: locuri antice și arheologice, conace fabuloase … În plus, Mardin este unul dintre cele mai importante locuri turistice din Turcia.

Intriga se bazează pe o carte cu același titlu a autoarei Sümeyye Koç, care a fost un bestseller în 2012. Deși în roman povestea lui Miran și Reyyan are un final tragic, producătorii serialului au decis să facă schimbări pe măsură ce capitolele au progresat și nu se știe încă care vă fi finalul.

Hercai a avut atât de mult succes încât a fost votat de către cititorii revistei Gecce ca fiind cel mai bun serial din Turcia, din 2019 . Serialul a concurat în sondaje cu alte 30 de seriale turcești, dar a reușit să câștige cu 33,5% din voturi. Mai mult, cititorii au votat și Akin Akinözü și Ebru Sahin pentru cei mai buni actori turci din 2019.

Sursa info: https://www.kanald.ro